Bucurii de sept-oct 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 20

yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
Slabut...pe topic...Va pregatiti de 1 Mai? Si eu...imi luasem avant dar...am intrat pe "prognoza meteo" pentru urmatoarele zile si...mi-a trecut repede... Se pare ca, in Bacau, vom avea un weekend ploios...
Deja...in s-au adunat norii, incet-incet... Iar duminica, am citit, ca se va atinge punctul maxim...adica ploi abundente...Mda...
Va servesc cu o felie de (tort, adica...) si
... E ziua sora-mii, azi...
... Petrecem in weekend....
Cu Mitzu n-am ajuns la doctor...dam cu Olynth, sa desfundam nasucul...Incercam varianta asta, intai! Sper sa treaca!
Am vorbit, aseara, cu prietena mea din Mexic...si mi-a spus ca e "groasa" situatia cu gripa porcina....Ei locuiesc in nordul Mexicului (si acolo, neoficial, ar fi fost depistate doua cazuri)...dar, spunea, ca in capitala e nasol rau... Ma gandesc la ea...cum ca e insarcinata si nu vrea sa poarte masca...spune ca simte ca se sufoca... Offff!!! Nasoala situatia! Sa ne fereasca Dumnezeu!
Elenia, scumpo! Multumim pentru cafea!
Mercic pentru urare!
Va si noi!
Xan, ai spart pusculita? Ce ti-ai luat? Zi-ne si noua...
Daaaa.cunosc si eu metoda prajiturii cu foi, peste care se pune tocatorul de lemn si o greutate...Am pus-o de in practica...cand fac prajitura in trei culori... fetele!
O zi buna tuturor!

Oanacn spune:
'Neata si de la mine.
Yoanna La multi ani surorii tale si sa va distrati bine in weekend.
Fetelor, e cam nebunie aici cu swine flu/ gripa porcina , desi nu este inca nici un caz confirmat in Florida , e doar o chestiune de timp pana ajunge aici. Azi au anuntat si primul deces ca urmare a gripei, un copil de 23 de luni din Texas.
Cireasa de pe tort, Lisa e un pic racita, stranuta si are muci, dar fara febra (semn bun) iar eu la fel , plus ma doare capul de mor.
Va pup si sa ne auzim sanatosi!

anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet