Bucurii de sept-oct 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Multumesc fetelor care au intrebat de mine! Sunt un car de nervi din cauza problemelor administrative pe care le am, dar sper din suflet sa le rezolv cat mai repede, ca sunt f urgente.
Mini_me, felicitari pentru bebe 2! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Yoanna, ce frumos v-ati distrat! Mi-au placut la nebunie toate pozele! Si felicitari sotului pentru surpriza culinara pe care ti-a facut-o.
Martha, multa sanatate puiului!
Gety, ma bucur ca Maria e mai bine.
Noi suntem bine, nu am facut nimic deosebit in weekend. Ieri dimineata ne-am plimbat in schimb seara nu am mai iesit pentru ca era innorat si ploua. Maria nu a dormit ieri dupa-masa decat fff putin asa ca seara am avut un show de zile mari. 5 adulti abia am reusit, c chiu cu vai, sa-i tinem piept. Am incercat s-o adorm de pranz, dupa o ora de nereusite, am renuntat si am pus-o langa mine in pat. Eu am adormit instantaneu, nu stiu cat am dormit cert e ca m-am trezit pentru ca m-am simtit uda la picioare. Cand ma uit, fii-mea turna cu generozitate suc pe picioarele mele.
Mai pe seara ne hotaram sa facem clatite. Pregatesc compozitia si o vad pe Maria ca se catara repede pe scaun si incepe sa bata ea cu telul in castron. O las pana cand vad ca incepe sa stropeasca prin toata bucataria (intentionat, se distra domnisoara). Atunci i-am luat castronul si pe fii-mea au apucat-o nervii aia mari. A dat o tura in forta prin sufragerie dupa care s-a intors in bucatarie si a plonjat direct pe burta. Cam asa ne-am petrecut noi dupa-amiaza de ieri, numai cu pozne din astea...
Mexxa, ma bucur ca Sebi revine incet incet la sentimente mai bune. Eram convinsa ca asa va fi! Frumoasa povestea inimii, m-a facut sa
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
eleņia spune:
Mexxa superba povestea inimii,m-a emotionat profund
Lexi sper sa iti rezolvi problemele administrative,maria cea nervoasa sa ii treaca repede,iar cu sucul pe picioare m-am distrat copios
Martha nu stiu sa iti raspund despre saruri care ar fi mai bune, Darius sa se faca rewpede bine si sa nu va internati in spital
Roxana sincer nu stiu pe unde se gaseste lapte din soia,dar presupun ca in marile magazine ai sa gasesti,iar despre lupta pe care trebuie sa o duci cu sotul si familia cred ca pentru puiul tau merita orice
all
Adriana mica spune:
Roxana, produse de soia gasesti la Cora, la sectiunea de produse Bio.
Martha, cand a avut Dudu enterocolita, noi am incercat saruri de la Prolyte,dar nu le-a accceptat: sunt groaznice la gust. Mai sunt niste suculete de la Hipp care contin saruri, dar nici pe astea nu le-a vrut. Pana la urma, am ramas la sticksuri cu sare (sau alte alimente sarate) si ceai indulcit cu glucoza.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Oanacn spune:
Roxanna sunt teste care-ti pot confirma banuielile tale, baietelul unui prieten de aici (tot roman) a fost diagnosticat la nastere cu intoleranta la lactosa, dar la el se manifesta diferit, voma de fiecare data dupa consumul de lapte normal (san, formula..). 2 ani de zile au tinut regim, doar lapte de soia si produse care nu contineau lactate dar si-a revenit.
Faptul ca are dermatita ma duce cu gandul mai mult la o alergie la lapte, poti eventual sa-l testezi si pentru asta.
mini_me felicitari si sarcina usoara.
Yoanna apetisanta mancarea dar si distractia voastra.
Noi am fost la ocean in weekend dar a batut cam tare vantul, pe seara chiar a fost racoare.
E cam nebunie aici cu swine flu - gripa porcina, de dimineata numai despre asta aud.
O saptamana placuta va doresc!
flavia ramona spune:
Martha, noi am folosit Hidrasec pt rehidratare si le-a acceptat ca nu au aproape niciun gust. Despre cele spuse de tine nu stiu nimic.
Sper sa nu ajungeti la internare, pe Darius sa-i treaca repede repede.
Ioana, cu starea ta vezi sa nu o iei pe urmele lui Mini_me .
Adriana, pere nu prea mananca Bogdi, a scos dopul pana la urma ieri, dupa mari chinuri si un supozitor, iar azi a facut de 2 ori normal (mi-a spus mami). I-am dat Lactulose, la el are efect, dar cum se intampla mai rar acum de cand cu laptele praf nu pot sa-i dau decat atunci cand face.
Super ideea cu bucatile alea de lipit pe pereti. Am vazut intr-un restaurant taiate sub diverse forme si aveau chiar si culori diferite.
Roxana, mi-am adus aminte cand am citit ce a scris Oanacn ca si fetita unei prietene avea intoleranta la lactoza si se manifesta cu varsaturi, regurgitari, etc. Stiu ca i-a facut ceva teste la Szeged, da nu mai stiu ce. Poate te interesezi si se fac si la noi.
Lexi, draguta Maria cu sucul ei. Legat de crizele lor ce sa zic si al meu face cateodata, cred ca e ceva specific acestei varste.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
mexxa spune:
Neatza...fetili las o pt voi...
Martha,sanatate lui Darius
Roxana sper sa nu fie vorba de asta....dar daca acest "regim" il face pe Victor sa doarma mai bine,lupta si cu 'morile de foc". Noi suntem langa tine
Daria ce mai face?
Yoanna...super poze.Asa da dsitractie.
Lexi...imi imaginez fericirea Mariei ca poate sa toarne suc pe picioruse...vezi ce fata generoasa ai
all...merg ca ma asteapta muullta treaba azi!!
, mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.
GETY spune:
Flavia, sa stii ca si eu i-am dat Mariei Lactulose cand se constipase, acum un timp in urma.
Lexi, mamaaaa ce fetita nazdravana ai!
Martha, n-am folosit saruri. Of, asa de grav s-a imbolnavit micutul tau?
Noi am dormit rau azi noapte. Cel putin eu, da. Ne-a bazait un tantar, iar pe la 3 am aprins lumina si am dormit cu ea aprinsa, iar pe mine m-a usturat tare gatul. Cred ca iar m-am procopsit cu o faringita.
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
Buna dimineata dragutelor.
Ieri nu am avut net la serviciu asa ca nu am aparut.
Roxana produse pe baza de soia...lapte, branza etc..gasesti la orice supermarket - Auchan, Mega, Cora.....
In rest nu stiu ce sa-ti spun decat sa incerci sa-i convingi, macar experimental o saptamana doua.... acum nu o fi foc.
Adrina Dudu.
Yoana fff frumoase pozele, chiar v-ati distrat ce daca mai dam in "mintea copiilor" . Daca ma vedeati cum ma jucam cu fimea duminica in parc....era dupa ploaie si daca nu ne-am alergat si am facut ca toate animalele....dar conteaza ca ne distram.
Lexi nu mai fi suparici. mica bucatareasa. Si Cosmi face la fel, vrea sa ma ajute dar se mai intampla sa verse diverse, sa imprastie faina in toata buc etc.
Marthasaruri a mea nu a vrut sa ia, deci nu stiu ce sa-ti recomand....doar lichide multeee. sa va faceti bine repede.
Mini_mefelicitari pt sarcina, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
Ramo unde esti....? Nu ai dar "raportul".
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
Flavia eu i-am dat Cosminei cand a mai avut probleme cu constipatia www.pronaturashop.ro/produs.php?id=304" target="_blank">Laxofort Pediatric, il gasesti la plafar. La noi a avut efect. Poti incerca si cu prune uscate ....luate tot de la plafar.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006