Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Lutoniana felicitari pentru minunea extraordinara "miscatoare"...sa stii ca sentimentul este acelasi si la a doua sarcina...daca ceva mi-a lipsit enorm de mult dupa sarcina...au fost miscarile lui bb,si tot aveam impresia ca inca misca in burtica...cand ea defapt dormea langa mine.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata burticute miscatoare sau linistite (deocamdata!)!
Astazi (minune mare!) fiul meu inca nu s-a trezit si va intarzia la gradinita, dar eu profit de ocazie sa va scriu. Am observat o chestie faina: cand ma asez sa va scriu, de cele mai multe ori bebelusul incepe sa se zbanguie. Cred ca ii place si lui de voi si vrea sa va salute. Sau, mai degraba, sunt eu o mama care interpreteaza orice. Dar oricum ar fi, tot frumos e.

O sa incerc sa nu mai scriu mesaje infernale si sa le iau pe toate la rand, de-a lungul zilei, ca ma sperii cand vad ce roman foileton desfasor eu aici pe forum.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

nnicoro, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta. Sper din tot sufletul sa iti amintesti de noi atunci cand va rasari soarele dupa aceasta perioada trista si sa ne dai vesti bune despre un nou bebelus. Iar noi sa ne infoiem toate in pene de bucurie si sa cotodacim ca niste closcute. Te mai asteptam pe la noi, orice ai avea sa ne povestesti, chiar daca iti va fi greu.

Mergi la inceput

lutoniana, imi pare rau ca ai de trecut prin atatea dificultati. Iti promit ca ma voi gandi la tine si ma voi ruga sa-ti fie bine. Cred din tot sufletul ca Dumnezeu are un fel special de a echilibra lucrurile. Daca acum necazurile sunt mari, bucuriile care vor veni vor fi pe masura.
Poc! Sia asta era o incarajare de la domnul ! (probabil )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Biaz, Adi e si mai ok, ca asa imi zice toata lumea, inclusiv prietenii de aici. Si Lisa ma striga Adi ca l-a auzit pe sot .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Adjudecat! Adi ramane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

diana, voiam sa-ti zic ca sunt multe nume internationale, chiar si al tau e, si daca nu se pronunta la fel in toate limbile. Dar uite ca Adi ti-a dat un exemplu perfect care se si pronunta la fel in orice limba...

nnicoro ce trist... mai ales ca acuma intr-adevar nu prea se mai asteapta nimeni sa patim ceva... Sa te ajute Dumnezeu sa te linistesti. Nu-mi pot imagina ce simti...

lutoniana eu cativa ani la rand puneam kile multe iarna pe mine, avand exact acelasi meniu ca in restul anului. Ca sa aflu apoi ca iarna e bine sa papi legume care se conserva bine peste iarna (radacinoase), nu salata verde si rosii ca astea is pline cu hormoni cand nu sunt in sezon... Ideal ar fi sa papam organic, si nu ma refer numai la legume. Tu acolo poate ai posibilitatea. Aici, pap cat pot de mult de la matusi, bunici si alte surse sigure. Chiar daca nu indeplinesc toate conditiile de "organic" (poluarea din zona, sa nu fie pamantul langa drumuri, compozitia solului,...) macar i-am lamurit sa nu puna decat ingrasamant natural. Si crede-ma ca pe cand sa iti raspund, si cu soacra (sanatate si liniste ii doresc) si cu creditul, n-am mai tinut minte nimic de cat de fain ai povestit de bebele tau . Mi-ai facut "pofta".

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

De cand ma tot chinui sa scriu si eu ceva dar nu mai apuc. Nu ca as avea ceva important de raportat dar asa ca sa ma bag si eu in seama.
Am fost tare harnicuta zilele astea cu pregatirile de Paste si acum ma gandesc la meniu.
Si cum am intrat am si cititi de o veste rea. Deja la 16 saptamani nici eu nu ma mai gandesc ca se poate intampla ceva.
Nnicoro, imi pare rau, cuvintele sunt de prisos.
Biaz, sa sti ca si eu am observat ca misca bebele seara cand apuc sa citesc si eu pe forum. Nu sunt suta la suta sigura dar eu asa zic ca e bebele. Am citit eu bine ca tu ai masa de seara pe la ora 14 sau mai rontai si tu ceva pana seara? Si sa sti ca mi-ai facut pofta cu spuma de banane cu afine dar ca sa-ti fac si eu pofta am facut zilelel trecute un pateu de linte foarte bun. Aveai dreptate ca face mult la o mancare vegetariana sa pui la greu ceapa si usturoi.
Lutoniana, poate si bebele tau o sa fie iubitor de suzera. Al meu cand ii puneam suzeta in gura plangea si mai tare asa ca nu s-a inteles bine cu ea.

13+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza, poftiti la

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Emy si crisbebe felicitari pentru carucioarele pereche

Nu stiu mai nene cu simtitul asta. Am deja 18 sapt, sunt la a doua sarcina si eu tot nu il simt decat foarte foarte rar si nu sun neaparat sigura ca e el sau sunt gaze. Si cu toate astea la eco misca de zor... nu mai inteleg nimic. Ultimul dr la care am fost luni mi-a zis ca ce oi vrea eu sa simt la un bb de 200 si ceva de grame...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata fetelor...
Nu v-ti trezit inca? Haideti la va

16 + cu

Mergi la inceput