Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nnicoro spune:

Fetele,vreau sa ma scoateti si pe mine din lista.Dupa 16 saptamani in care fetita mea a evoluat perfect,fara dureri si fara scurgeri am suferit un avort spontan.Ma rog la Dumnezeu ca nimeni sa numai treaca printr-un asemenea cosmar,vreau sa va citesc si sa ma bucur alaturi de voi cand o sa va nasteti bebeii perfect sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Nnicoro ..nu am cuvinte. Nu am crezut ca vor mai aparea astfel de vesti groaznice. Multa putere sa depasesti momentele grele.

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Diana ce m-ai amuzat cu subiectele care vor urma....Aici vad zilnic carucioare dezmembrate din cauza greutatii cu copii...eu nu stiu sa apreciez dar mi se par foarte mari..poate si la 4-5 ani...carora le e lene sa mearga pe jos....si ce sa mai zic de aia cu suzeta in gura ca imi vine sa-mi dau palme singura ......

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Kiki cri...toate ne-om apuca si de gatit mai serios...cand o sa zica bebicii "mama mi-e foame" dar la tine ca sunt doi.....e munca dubla

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Crissbebe si Emy ne-ati oferit astazi o pereche de bebelusi...unu roz si unul bleu.....la mai mare fetelor si cat mai multe vesti bune.

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

1. avem semnatura noua
2. soacra mea nu e bine ...dupa ce a convins-o sotul sa mearga la spital ...asta ieri, azi de dimineata nu a mai vrut
3. eu nu comentez cu carnea dar tind sa cred ca nu-i asa buna pt organism. Totusi as papa un mic....ce sa zic ...sunt sincera.
Pe de alta parte am luat eu niste fructe dupa cum urmeaza: curatand portocala mi-a ramas pe mana o vopsea care nu s-a mai dus la spalat cam 2 zile...cu insistente deosebite.....naturala, nu alta si niste mere ca la Alba Ca zapada .....jumate verzi si jumate rosii...si imi placea sa cred ca asa le-a batut soarele ...cand mare mi-a fost uimirea sa descopar ca si codita era jumate verde --- jumate rosie....
Dar imi plac mult mai mult decat o friptura.
4. azi a trebuit sa car si eu ceva fructe si mancarica....si ajunsa acas m-a durut spatele de la cele 3 plase....hmmmmm...sa bag la cap ce rasfatata sunt si nici nu am constientizat ca nu car niciodata nici macar o painica.....
5. pe langa toate necazurile am mai intrat intr-un rahat cat noi de mare....cu banca, cu un credit, cu o rata restanta si platita...dar nefacuta asigurare pe imobil....ma rog....a sunat azi sotul si cica au reziliat contractul si e tot scadent
6. am sa incerc sa va scriu si maine cateva vorbe ca sa stiti ca inca nu m-am impuscat in cap .....in speranta ca va ganditi la mine
7. ieri seara am simtit ca imi bate inima...asa ca atunci cand te sperii....stateam cu ochii pe niste randuri, pe net....am tresarit si mi-am dat seama ca era in burtica si nu in piept....
L-ampandit cu rasuflarea taiata de emotie ...si nu a mai "vorbit" cu mine. M-am resemnat cu gandul ca s-a cuibarit si el la culcarica....Dar l-a asteptat mami azi sa vedem daca mi s-a parut sau e chiar el...Bebitza.....si este el, azi a fost activ de dimineata si mai dupa amiaza. Nu seamana nici cu un fluture, nici cu o rama si nici cu un pestisor.....seamana cu o minune extraordinara ca simt ca nu mai sunt singura de ieri...si-l am pe el tot timpul cu mine sa ne povestim unul altuia si sa ne tinem de urat.
Doresc asta tuturor fetelor
8. imi revin, nu-i bai....dar sa se mai rezolve din necazurile astea ca au venit toate pe capul nostru....
9. Doamne ajuta ca saptamana mare sa aduca sanatate si liniste tuturor fetelor si familiilor lor.

Cea mai fericita 19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Atunci o sa trec pe Adriana, ca sa nu ma mai incurc. Ca dupa aia o sa ma iau de guler cu Freud in legatura cu actele ratate.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Biaz, Adi e si mai ok, ca asa imi zice toata lumea, inclusiv prietenii de aici. Si Lisa ma striga Adi ca l-a auzit pe sot .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

O sa fie distractie mare si cu alesul numelui
Mama m-a rugat sa gasesc acum un nume care se pronunta la fel in romana si in toate celelalte limbi. Nu cred ca exista.

Diana, noi am ales LSIA tocmai pe acest considerent, ca se pronunta la fel in orice limba . Dar am cautat ceva. Acum nu prea am idei. Astept sa vad daca e fetita sau baiat si apoi vom cauta activ.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nnicoro

Fetele,vreau sa ma scoateti si pe mine din lista.Dupa 16 saptamani in care fetita mea a evoluat perfect,fara dureri si fara scurgeri am suferit un avort spontan.Ma rog la Dumnezeu ca nimeni sa numai treaca printr-un asemenea cosmar,vreau sa va citesc si sa ma bucur alaturi de voi cand o sa va nasteti bebeii perfect sanatosi si frumosi.

Nnicoro, imi pare extrem de rau ca ingerasul tau s-a intors din drum . Iti doresc refacere rapida, sanatate, multa putere si urmatoarea sarcina fara probleme.

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui nnicoro

Imi pare tare rau!Multa putere sa treceti peste

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput