Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)
Raspunsuri - Pagina 13
biaz29 spune:
Si acum subiectul fierbinte de ieri! Sper ca azi nu mai frige asa de tare.
Imi place sa cred ca am capatat suficienta experienta ca sa-mi dau seama ca in ceea ce priveste deciziile cu caracter personal, ca cele legate de alimentatie, oamenii nu isi schimba orientarea radical in urma unei dispute pe net sau fata in fata. Asa ca asemenea dezbateri au drept consecinta, de cele mai multe ori, intarirea convingerilor celor antrenati in ele.
Aseara m-am lasat si eu putin dusa de val sa raspund unor argumente pe care le consider mai mult sau mai putin valide. De exemplu, unele fete au reactionat atunci cand eu am zis ca nici droguri nu i-as da copilului doar pentru a-i oferi ocazia de a alege. Evident ca nu consider carnea si drogurile ca fiind similare ci incercam doar sa ilustrez de ce nu cred ca e un argument bun acela de a-i da carne copilului doar pentru a-l lasa pe el sa aleaga. Era un exercitiu de logica.
Dupa cum bine au precizat unele fete, poti manca vegetarian si prost. E o problema de echilibru, de a cauta ceea ce este mai sanatos din ceea ce avem, pentru ca nimic nu mai este asa cum era acum 100 de ani, de exemplu. Asta in legatura cu ceea ce spunea o mamica referitor la merele si portocalele vopsite. Fructele si legumele contin pesticide si tot felul de chimicale, carnea, laptele si ouale sunt pline de hormoni sintetici si antibiotice, carnea de peste e supraincarcata cu mercur si alte chimicale din apa. Astea sunt datele problemei. Nu le putem ocoli ci trebuie sa luam decizii mature si, de cele mai multe ori foarte dificile.
E vorba de o alegere personala pe care o respect si cred ca fiecare mama o face cu cele mai bune intentii, tinand cont de toate informatiile de care dispune.
Din nefericire, ceea ce se vede si cu ochiul liber si din studiile publicate (de exemplu cel national din anii trecuti) po****tia sufera intr-o proportie covarsitoare de boli datorate stilului de viata. Prea multe grasimi, prea multe calorii si glucide, prea putina miscare... Aceasta este normalitatea de care ne agatam atat de usor si pe care o aducem repede ca argument atunci cand intalnim pe cineva care a luat decizii diferite. Nu vreau ca fiii mei sa se incadreze in aceasta normalitate.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+
kiki_cri spune:
Buna Dimineata burtici!Dau si eu o cafeluta si un ceiuc, depinde de ce preferati.
Am citit si eu vestea cea rea imi pare nespus de rau Nnicoro, iti doresc sa fi tare si sa treci cat de repede peste acest moment neplacut din viata...si sa apara un nou bebe cat de curand care sa iti aline durerea. Noi suntem aici alaturi de tine in continuare.
Diana, m-am distrat si eu de subiectele pe care le-ai gasitasa e...urmeaza multe "dezbateri".
Lutonia, imi pare rau ca soacra ta se simte rau...ar trebui sa aiba mare grija de ea si sa va asculte cand trebuie sa mearga la medic...cu gatitul pt 2 la mine asa e...adica totul e "double trouble"
Diamar78, si eu credeam ca dupa ce trecem de 16 saptamani suntem safe...dar uite ca nu e chiar asa...
Monicuta, cum e in concediu?
KIKI 15+ cu
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Biaz, sa sti ca si eu am observat ca misca bebele seara cand apuc sa citesc si eu pe forum. Nu sunt suta la suta sigura dar eu asa zic ca e bebele. Am citit eu bine ca tu ai masa de seara pe la ora 14 sau mai rontai si tu ceva pana seara? Si sa sti ca mi-ai facut pofta cu spuma de banane cu afine dar ca sa-ti fac si eu pofta am facut zilelel trecute un pateu de linte foarte bun. Aveai dreptate ca face mult la o mancare vegetariana sa pui la greu ceapa si usturoi. Lutoniana, poate si bebele tau o sa fie iubitor de suzera. Al meu cand ii puneam suzeta in gura plangea si mai tare asa ca nu s-a inteles bine cu ea. 13+ si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Am zis ca asa mancam inainte de a ramane insarcinata. Acum nu mai pot ca mi-e si foame si rau si trebuie sa mananc. De obicei iau ultima masa pe la 18, cel tarziu 19.
biaz29 spune:
Ce simpatic! Am scris p o p u l a t i a si mi-a cenzurat.
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui biaz29 Ce simpatic! Am scris p o p u l a t i a si mi-a cenzurat. Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+ |
Eu am crezut ca tu ai vrut sa scrii asa
KIKI 15+ cu
monikus spune:
Neata burticutze,
In primul rand, felicitari crissbebe si emy pentru bebeii vostri. Ma bucur ca s-a nimerit sa aveti ce va doreati. Sanatosi sa fie.
Eu azi nu sunt intr-o forma tocmai buna. Nu imi vine nici sa ma ridic din pat de greata ce imi e. Asta cu atat mai rau cu cat maine dimineata plecam la bulgari cu autocarul. Am achitat calatoria inainte sa aflu ca sunt insarcinata.
Sper totusi sa fie bine.
Va doresc multa sanatate tuturor si o zi linistita.
12+
lutoniana spune:
citat din mesajul lui biaz29 Etica inteligentei artificiale. |
....el atata stie sa faca....si daca ii pui un spatiu in plus ii demonstrezi ca suntem mai inteligenti decat el....
Cea mai fericita 19 + cu
biaz29 spune:
citat din mesajul lui monikus Neata burticutze, In primul rand, felicitari crissbebe si emy pentru bebeii vostri. Ma bucur ca s-a nimerit sa aveti ce va doreati. Sanatosi sa fie. Eu azi nu sunt intr-o forma tocmai buna. Nu imi vine nici sa ma ridic din pat de greata ce imi e. Asta cu atat mai rau cu cat maine dimineata plecam la bulgari cu autocarul. Am achitat calatoria inainte sa aflu ca sunt insarcinata. Sper totusi sa fie bine. Va doresc multa sanatate tuturor si o zi linistita. 12+ |
Imi pare rau ca nu esti intr-o stare buna. Poate ca totusi o sa-ti revii pana maine.
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monikus Asta cu atat mai rau cu cat maine dimineata plecam la bulgari cu autocarul. |
.........ooooooooooooo.....ce splendoare ...cu autocarul .....bafta multa si sa-ti iei si o punga la tine, just in case
Cea mai fericita 19 + cu