Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)
Raspunsuri - Pagina 14
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
raluk16 ai incercat si rosii?Eu nu-s vegetariana si totusi de doua luni mananc mai mult rosii. Secretul maionezei este sa pui cate putin ulei si sa nu te opresti din mestecat decat atunci cand s-a incorporat.N-am incercat pana acum cu au fiert, da' stiu ca merge(treci galbenusurile fierte printr-o sita). Pun 2 galbenusuri,1 lingurita mustar,sare si o lingurita zeama lamaie sau otet. Amestec bine (intr-un singur sens)si apoi incep sa pun ulei. Pun putin si amestec pana se incorporeaza si repet pana ajunge la cantitatea necesara.Nu mi s-a taiat niciodata.
crissbebe, felicitari pentru !
Emy10, felicitari si tie pentru !
nnicoroimi pare rau. M-au trecut fiori,nu-mi vine sa cred ca inca se mai intampla si la varste asa avansate.
lutoniana, fi sigura ca ne gandim la tine si te asteptam cu vesti.
monikus, nu uita sa pui multe pungi in bagaj.
Iulia 14+ cu
monikus spune:
Biaz si eu sper sa imi revin pana maine. Poate i se face mila lui bebe de minesi scap si eu cateva ore de greata macar pana ajung acolo si am liber la baie.
Lutoniana, daca as fi stiut ca e bebe pe drum..... stateam linistita. Acum nu mai am ce sa fac. Oricum, trebuie sa fiu optimista si sa sper ca totul va fi bine.
Va multumesc pt incurajari.
12+
moni_iulia spune:
Intreba cineva zilele trecute cat costa triplu test la Bucuresti.
La Sanador eco+sange e 500ron.
Iulia 14+ cu
monikus spune:
Felelor, cu siguranta nu voi uita sa imi iau pungi. Multe pungi.... Ce sa-i faci? Riscurile meseriei. Bine ca o sa fie sotul si maica-mea langa mine. O sa am pe cine sa termin de nervi in 5 ore de mers cu autocarul .
12+
crissbebe spune:
Fetelor stie careva cum sa procedez ptr o urocultura? Imi trebuie cumva programare ceva....vreau eu sa o fac fara sa-mi fi spus medicul ptr ca ma cam jeneaza anumite chestii si vreau sa fiu sigura ca e totul ok
Apropo de bebe, ieri am fost la eco (v-am povestit ce mi-a zis de sex) iar bebe al meu este dezvoltat perfect, are 152 de bpm , are 51 de gr, si CRL 11 cm
16 + cu
monikus spune:
moni_iulia, cu siguranta nu voi uita pungile acasa. Nu ma uita ele pe mine chiar daca vreau eu.
Oricum, o sa fiu cu sotul, parintii si socrii dupa mine asa ca..... cu siguranta voi avea pe cine sa 5 ore cam cat o sa mergem cu autocarul.
Va pup.
12+
lutoniana spune:
Fetelor eu am terminat cafeaua cu toate ca am incercat sa o lungesc cat de mult ca sa mai pot sta cu voi....dar trebuie sa plec acum la lucru.
Poate ziua de azi ne va aduce numai vesti bune, sa nu ne pierdem optimismul....(asta suna a autoincurajare).
Ne auzim mai dupa amiaza....si astept subiecte fierbinti in care sa ne expunem parerile si opiniile pt ca asa vom avea foarte mult de invatat una de la cealalta.
Si eu personal nu cred ca vor aparea probleme la odisee pt ca parem fete cu capul pe umeri....si daca eu voi vrea sa-l legan continuu pana la 6 anisori nu vad ce veti avea voi impotriva
Important este sa ne respectam pe noi si parerile noastre pentru ca deja am descoperit demult ca: SUNTEM DIFERITI
Cea mai fericita 19 + cu
monikus spune:
Crissbebe, ma bucur ca totul este ok si bebe sanatos. Cat despre urocultura, eu merg la medicul de familie de dimineata sa duc ce trebuie si nu am nevoie de programare.
12+