Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
crissbebe, ma panicasem cu 51 de gr la 16 sapt ... huh ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Si eu personal nu cred ca vor aparea probleme la odisee pt ca parem fete cu capul pe umeri....si daca eu voi vrea sa-l legan continuu pana la 6 anisori nu vad ce veti avea voi impotriva ![]() ![]() Important este sa ne respectam pe noi si parerile noastre pentru ca deja am descoperit demult ca: SUNTEM DIFERITI ![]() Cea mai fericita 19 + cu ![]() |
Noi nu vom avea nimic impotriva, dar spatele tau va avea cu siguranta.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
18+
Ioanna81 spune:
neata dragelor,
am avut niste emotii teribile. o sa am un baieteeeeeeeelllll.
bineinteles ca nu a rezistat plus ca eu m-am luminat la fata cand mi-a soptit medicul si s-a prins imediat.... sunt atat de fericita. ne doream atat de mult sa fie baietel. ![]()
![]()
![]()
biaz29 spune:
Fetelor, tocmai m-a apucat o tuse fara nici un motiv care a dat in voma. 

Astazi implinesc 18 saptamani, bebe misca, deci cred ca o sa o duc asa toata sarcina. 

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
18+
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Fetelor, tocmai m-a apucat o tuse fara nici un motiv care a dat in voma. ![]() ![]() Astazi implinesc 18 saptamani, bebe misca, deci cred ca o sa o duc asa toata sarcina. ![]() ![]() ![]() Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 18+ |
Imi pare sincer rau pt tine. Nu stiu daca te consoleaza cu ceva dar si eu cred ca voi pati la fel, cu toate ca am incercat si perfuziile cu vitamine ca sa scap de greturi. Asa imi spusese dr mea. Pe moment da rezultate dar.... greturile revin.
Oricum, eu incerc sa privesc pozitiv lucrul asta pt ca inseamna ca bebe creste si ca el e bine. Tot dr mea mi-a zis. Poate m-a pacalit

12+
crissbebe spune:
Biaz stai linistita ca poate e doar o perioada...si eu am patito dupa ce am implinit 12 sapt si abia acum sunt si eu bine....am trei zile de cand nu am mai vomat si sunt super fericita... 
16 + cu
kiki_cri spune:
Monikus, bafta pe maine! Lasa ca odata ce ajungi cine va avea o vacanta de vis?![]()
Biaz
, imi pare rau ca te-ai simiti asa...si eu mai am cateodata dimineata senzatia de voma, dar atata timp cat bebe e bine asta e tot ce conteaza
KIKI
15+ cu 

kiki_cri spune:
Pe mine azi noapte m-a durut f tare fibromul
si acum parca ma sageata in uter e normal?
KIKI
15+ cu 

claucia spune:
Buna dimineata fetelor,
Eco a mea perfecta e perfecta in ceea ce priveste bebe (probabil Andreea va fi bebelina mea
) ca in ceea ce priveste de ex cordonul ombilical...nu prea e. In fine, pare-se ca are 2 vase (mai precis o artera si o vena) in loc de 3 vase, adica 2 artere si o vena.
Dr eco mi-a spus ca imi spune ca fapt divers pt ca la mine nu inseamna nimic, insa m-a pus naiba sa ma uit pe net si m-am ingrozit. ca daca se intalneste aceasta "situatie" care apare in 1% din sarcini atunci ar trebui cautate si alte anomalii pt ca in 30-60% din cazuri se pot asocia alte anomalii. Adica va dati seama ce m-am speriat!
Asta acum 2 zile, pt ca tot citind si citind, am vazut ca in cazul in care nu se vad alte anomalii, atunci prezenta a 2 vase in loc de 3, nu inseamna....ABSOLUT NIMIC! Si de aceea dr mi-a spus ca in cazul meu nu inseamna nimic, pt ca am citit din nou eco, si are fata mea de toate, creieras perfect, rinichi, inimioara cu 4 camere, 3 segmente ale membrelor, nasuc, pleoape, mandibula
, totul perfect. Asa ca fata mea Andreiuta sa faca bine sa fie bine in continuare. Plus ca e in grafic, chiar inainte cu o zi sau 2.
Tot am programare pe 18 mai la CMU prin abonament la 22 saptamani, asa ca mi-am mai facut una si la Iosup pe 15 mai ca sa ma calmez. Mi-a raspuns chiar el si mi-a facut programare in ziua aleasa de mine. Foarte dragut. Sper sa vada aceleasi lucruri, ca bb e bine.
Ah, si placenta e grad 0, si mi se parea cam putin la 17 saptamani, insa tot ce am citit si au cautat, spune ca numai daca se mentine peste 32 saptamani
- ceea ce nu e inca cazul, atunci e doar risc de diabet gestational pt mama. Deci nimic rau pt bb. Parca le caut, si cand nu gasesc nimic rau ma ingrijorez
asta in loc sa ma bucur ca placenta nu e imbatranita ![]()
Cu vegetarianismul sau veganismul cochetez si eu ca idee, mananc carne si sunt carnivora de cand ma stiu, la noi in casa mereu s-a mancat carne, insa numai de pui, curcan si peste. VIta nu prea iar porc aproape inexistent. La fel fac si eu acum, nu mancam porc deloc, numai pui la gratar sau snitele de curcan mmm, sunt o bunatate. Fetita mea mananca "piui" cum ii spune ea, dar are zile cand mananca ousor (pe care il iubeste) in loc de carne, sau taietei cu branza, sau mamaliguta cu branza si smantana etc si nu sufera dupa carne. Analize bune are presupun pentru ca e foarte sanatoasa si bine dezvoltata, inca nu am intepet-o sa aflu cum sta cu toate cele.
Eu mai mult ca idee, ca mancam niste animale...nu as putea s amananc carne facuta in sange, ma ingrozeste ideea, nici sorici nu pot, e crud, mai bine alergam porcul si il muscam de spate tot aia mi se pare. Dar e doar ideea, am crescut cu pui de magazin, daca-l vad ca alearga nu as putea sa il opresc sa il mananc :-(
Biaz, mi-a placut cum ai scris. 
Roxy, ce mai faci, s-a facut cald ai remarcat? ![]()
Maine schimb si eu saptamana...inca nu simt bebelina prea puternic pt ca am si placenta anterioara, dar nu disper. Pe Alessia am simtit-o finut mereu, si cand sughita spre finalul sarcinii
, dar fara suturi, miscari de forte, lovituri si dureri. Asa e si acum, o dulce si o finuta. Bine, cand nu ma supara. ![]()
Va pupam pe toate
Clau
17+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2