Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

kiki cri,avem cam aceleasi probleme si sa stii ca de ieri si pe mine ma doare ca pe tine.La mine,in plus,parca se lasa in jos uterul,cu toate cele,cum merg putin sau stau in picioare.Parca spre vezica urinara ma doare cum fac miscare-f.putina evident,ca asa e la sarcina mea,sa nu stric ceva.Tu ai asa ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

b]Monica[/b], vroiam numai sa-ti spun ca eu am 19s3z si numai de vreo 2 zile il simt pe bebe. Acum nu mai am dubii ca e el, simt ca niste zvagniri repetate. Pana acum nu simteam decat cate o chestie de care nu eram sigura si se intampla f rar. Nici acum nu-l simt zilnic. Oricum, bebele asta e mai linistit decat surioarele lui. Nu-ti mai fa griji ca sigur o sa simti si tu ziele urmatoare. Eu n-am mai facut eco de la 12s si-mi faceam tot felul de ganduri, desi burta creste de nu-mi vine sa cred. Parca nici cu gemenele nu o aveam asa de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Multumesc pentru incurajari, fetelor. Chestia e ca eu ma simt rau de fiecare data cand mananc si de multe ori intre mese. Dar astazi a fost mai rau decat de obicei. De asta cred ca o sa o duc asa pana la capat. E greu, dar o sa-i fac fata de nevoie. Ma mai plang si eu ca sa mi se para ca e mai usor.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

kiki cri,avem cam aceleasi probleme si sa stii ca de ieri si pe mine ma doare ca pe tine.La mine,in plus,parca se lasa in jos uterul,cu toate cele,cum merg putin sau stau in picioare.Parca spre vezica urinara ma doare cum fac miscare-f.putina evident,ca asa e la sarcina mea,sa nu stric ceva.Tu ai asa ceva??

Asa simt si eu si cate o greutate in uter cateodata...sper sa ajute D-zeu sa ducem cu bine pana la capat.

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Crissbebe felicitari pentru baietel si Emy pentru fetita!
katteryna promit sa ma gadesc la tine cand mananc kiurtos! Pacat ca nu pot sa iti trimit prin posta
Nnicoro imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat.
Lutoniana multa sanatate soacrei tale, poate o convinge totusi sotul tau sa mearga la spital. Iar cu creditul, banuiesc ca pana la urma o rezolvati voi cumva! Dar mai ales felicitari ca l-ai simtit pe bebe. Eu tot astept sa il simt, poate cine stie, acum de Pasti vreau sa imi faca o surpriza! Peste celelalte necazuri veti trece voi, mai ales ca tu esti o optimista incurabila, ca si mine!
monikus drum bun, fara greturi si distractie placuta!
Thea pana sa iti raspund eu am vazut ca au scris fetele cum se face maioneza din oua fierte. Eu o fac la fel ca pe cealalta numai ca trebuie sa ai mai mare grija cand amesteci, sa pui mai putin ulei si sa freci pana cand se incorporeaza!
Am vazut ca s-a iscat o mica o mica-mare disputa pe tema alimentatiei vegetariene. Cred ca este dreptul fiecaruia sa aleaga ce si cum sa manance. Cred ca pentru copii e bine sa manance cat mai variat, dar am vazut ca fetele vegetariane nu au exagerat (in sensul ca nu i-au lipsit pe copii, de ex, de lactate)si daca o sa vrea copiii la un moment dat sa manance carne, nu cred ca ele o sa le interzica. Multi copii mici nici nu vor sa manance carne. Eu nu sunt pentru regimul vegetarian pentru ca sunt o mare gurmanda si imi place sa mananc tot felul de mancaruri si din cat mai multe tipuri de bucatarii. Sunt un mare fan al emisiunilor de pe Discovery in care se prezinta mancarea din diferite tari ale lumii. Imi place sa incerc orice (si asta e si unul dintre motivele pentru care imi place sa calatoresc). Asa ca eu nu as putea sa fiu vegetariana, dar tocmai de asta spun ca este alegerea fiecaruia. Si nu cred ca este un regim daunator, pentru ca nici eu cand tineam post de exemplu nu ma simteam rau!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

kiki cri,e firesc la diagnosticul nostru sa simtim asa.Eu am prietena care a fost la fel cu astfel de senzatii,ca sa zic asa.Si sora mea imi povestea ca la fel a dus-o,si cind se spala,auzi,simtea copilul gata sa iasa,desi nu avea sarcina jos,era ca si cum iesea(brrrrrrrrr_).Trebuie sa fim tari!!!!Si sa stam mai mult pe scaun si in pat.Doamne ajuta-ne sa ajungem cu bine la 9 luni si sa nastem copii sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Si buna dimineata la toate lumea, ca am uitat sa va zic (desi e cam dupa-amiaza acum)

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

kiki cri,e firesc la diagnosticul nostru sa simtim asa.Eu am prietena care a fost la fel cu astfel de senzatii,ca sa zic asa.Si sora mea imi povestea ca la fel a dus-o,si cind se spala,auzi,simtea copilul gata sa iasa,desi nu avea sarcina jos,era ca si cum iesea(brrrrrrrrr_).Trebuie sa fim tari!!!!Si sa stam mai mult pe scaun si in pat.Doamne ajuta-ne sa ajungem cu bine la 9 luni si sa nastem copii sanatosi!!

Da, trebuie sa stam cat mai mult daca se poate intinse in pat...eu si acum cum stau la birou si am mult de scris la calc simt o apasare si nu e bine...cred ca de la 1 mai imi iau medical si nu mai vin la serviciu...

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna dimi si de pe insoritul litoral! (de cand asteptam sa pot sa zic asta )

Nnicoro , imi pare sincer rau, sper sa treci repede peste si sa ne anunti cat de curand ca astepti un BB. Nici eu nu credeam ca o sa mai auzim astfel de vesti de acum incolo

Biaz am si eu rugamintea sa-mi dai si mie reteta de mancare de linte (nah, ca tot ziceai ca nu faci pofta nimanui). A fost al meu sotz cateva zile in Turcia si printre altele a venit si cu o punga de linte (era un apropo sa-i fac supa de linte de fapt, care i-a placut f mult acolo, dar imi trebuie blender si nu mi-am cumparat inca....asa ca in schimb voi incerca o mancarica...)

Kateryna, eu ti-am mai zis ca te asteptam pe aici, ca nu esti asa departe, si te ducem direct la sursa de kiurtosi ca tot s-a facut vremea frumoasa, dai o fuga intr-un weekend

Lutoniana si eu sunt sigura la fel ca celelate fete ca vei trece peste toate! Dar vroiam sa te intreb: banca v-a notificat/anuntat cumva de lipsa asigurarii?? studiati bine contractul de credit si vedeti daca au voie sa faca asta fara sa va anunte in prealabil....desi e o chestie pe care in general bancile din Romania o fac, nu vad de ce nu ar gresi si una din UK....

Claucia: nu mai cauta probleme acolo unde nu sunt!! ce face internetul asta din noi, cateodata ma gandesc ca nu e bine nici sa stii prea multe.......

Emy, Criss, felicitari pt BB-ii sanatosi si de sexele pe care le-ati dorit! Criss, sa stii ca si al meu BB a fost tare pudic (la mine e "probabil" fetita), asa ca si eu mai am de asteptat confirmarea....

o asteptam si pe Ioanna cu vesti de la control....

revin cu un alt mesaj legat de regimul alimentar, ca sa nu ma lungesc prea mult cu asta

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna fetelor!
Eu azi plec la bunica .Mi-am facut bagajul si in 0 ora plec.Sper ca va fi vreme frumoasa sa mergem si la padure dupa flori...Bebe u misca inca desi am intra in saptamana 16.
Cum ar trbui safie scurgerile periculoase in sarcina?Eu m o scurgere mai abundenta alb-incolora, dar azi dimineataiar am gasit, cand m-am sters o bobita mica de maro.Atat.Imediat am pus utrogestan.Ar trebui sa fie mai mult sa-mi fac griji?

Va urez de pe acum sa AVETI UN PASTE FERICIT!!!!!!Plin de bucurii si rasfatare!

Va pup!
Scuze ca nu am raspuns pentru fiecare, desi am citit ce ati spus toate....Am sarit peste retete....

Mariaanna
14+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput