Pepenasi de iul-aug08 (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ankalaura niciun tort,nimik auzi!!!!gata!!!pai ma ingrash psihic nu alta!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sa nu credeti ca sunt ne-simtita, da' am zis sa pun intai reteta, ca zisesem AZI, si dupa aia iar ma apuca noaptea...

Si acuma, ca am incheiat promisiunea anterioara, pot in liniste ura
LA MULTI ANI
pentru
FLO
si
SIBYLLE

Sa fiti sanatoase dragele mele, si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copilasii vostri minunati si de sotii care va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Anca Sar'na ! tare faza cu copita ma bucur pt tine inseamna k te urmareste norocu! Baga un bilet la loto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumesc din suflet fetele...Tecky, Ralu79, Narcisa, dana81, the andreea, Violeta_m_tm, Giny75, mcoca, Dr. anca, dma2007, katalyna, dara_d, ooka, ella81it, dia_filipas, Caprioara, maitreyi, irolf, Cuscra, Ankalaura

pe toate de 1000 de ori si va servesc cu aperitiv, pulpe marinate in iaurt cu ciuperci si cartofi, tort de ciocolata, bautura de tot felul

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Cuscra mai ushor cu mancarea,nu vazushi ce-am scris!!!

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Scuzati-mi nesimtireaaaaaa va roggg!
La multi ani Flo si sybylle
Si multe lunitze pepenasilor nascuti in ziua care este azi, adica 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Flo dar ai umplut masa nu gluma,nu ma hotarasc ce sa servesc mai intaiLA MULTI ANI! inca odata!
Ankalaura ce de cadori ai mai primit,tare faza cu copita
Anaxena poate o filmezi pe Maria cand merge.
Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Tecky o sa fac tot posibilul,problema e ca tre sa ma filmeze cineva ca eu nu pot ca tre sa pastrez o distanta mare ca sa se vada toata

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Io sunt amarata raaau . De aseara Ilinca nu mananca bine deloc (adica portiile ei normale, care erau mici si asa). Bonus, se face si ca purcelu, pentru ca imi da peste mana si se manjeste cu mancare pe maini, cu care apoi se freaca pe fatza ca sa fie vopsita ca indienii, si si le pune si-n cap, de-si face parul scoartza.
Si ieri a facut de 3-4 ori kk (normal, nu moale), deci nu avea burta plina ca sa zici ca nu avea unde baga.
Aseara a mancat 60 ml si apoi si din partea a doua de 60 cred ca a mancat jumate (fac amestecul cu cereale in doua transe, pentru ca se face repede moale si curgator; asa ca fac partea intai si dupa ce o papa amestec si partea a doua de lapte cu cereale). Azi dimineatza i-am facut jumatate de banana cu branza de capra si nu a mancat nici jumate din portie, care era oricum mica. La pranz cu greu a mancat legumele cu ou, dar pana la urma a mancat. Si in seara asta cu greeeu a mancat vreo 60 ml lapte muls cu cereale.
In schimb de ieri a invatat sa bata din palme , desi nu cu mare zgomot inca.
Matei si-a terminat temele de vacantza de ieri si azi am reusit si sa le corectez, deci ne-am luat de o grija. Si mai are o zi de tratament si mancare fara sare. Bine ca a trecut, ca tare greu e sa nu poti manca sarat!

Xena, bine ca a reluat mersul Maria .

Ankule, tare faza cu copita .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La multi ani gagix, sa fiti iubite si fericite
Si-acu sa-mi dau si io cu parerea:
Si Filip merge pe varfuri uneori si nu stie ce-i aia premergator dar nu cred ca o sa dureze, acu tinde sa tarasca picioarele ca stie ca-l tin io de maini.
Merge in 4 labe si "ai dont cher" ca o sa mearga mai tarziu. Iete babele repede, vaaai o sa mearga tarziu. Ce inseamna bre tarziu, pe la 3 ani? Ma indoiesc. Abia a inceput sa mearga in 4 labe de vreo saptamana si deja se ridica in picioare tinandu-se de canapea si apoi vrea sa-si dea drumu, crede ca poate singur
Xeno cum adik bre ABIA la 10 luni a facut primii pasi? Esti dusa fata, si asa e exceptie ca incepe acu, tu voiai sa mearga deja la "dansez pt tine" crek.
Ia nu mai sariti in capu lu Maitreyi cu carnea, stie ea ce stie. Acu nush daca e cu bacteria sau cu ce alte minuni lasa carnea in apa da bolnavii de stomac au contraindicatie la zamuri de carne fiarta. La toate dietele pt gastrita si ulcer se recomanda aruncarea apei. Io am mancat toata viata cu zama aia si dupa ce-am inceput cu problemele de stomac am zis sa tin un pic regim si sa ma dau pe ciorbe WROOOONG Cel putin astea cu carne. Bai frate, tot mai rau imi era,durere la greu si arsuri. Cand mi-a zis dr ca nu-s bune m-am luminat. Acu asa fac si e ok. Si are gust ca doar carnea aia nu se face creta dupa primu fiert, mai ramane si in ea ceva. Cine-i sanatos sa manance cu prima apa linistit daca-i place, io ma lipsesc.
I-am dat si io ceva coaja de paine lu Filip si molfaie in legea lui dar rar apuca sa inghita. Ii plac in schimb biscuitii de bebe.
Sare nu-i pun cand ii fac papa, dar i-am dat de vreo 2 ori de la noi (adik mamaliga sau spanac).
Iaurt BIO, la noi la Carrefour nu e raion separat, dar am gasit o marca bio printre celelalte. Se cheama Andechser si are ambalaj verde inchis. L-am cautat ceva ca imi spusese Cuscri despre el si a aparut in sfarsit si la noi. Ii place lui Filip, au si lapte si branzik.
Am fost si noi la bilant si e perfect sanatos, zicea dr ca de mult nu i-a mai venit un copil sanatos Asta desi ne stie tot parcu de dezbracati ce suntem. Inca mai sunt copii in parc imbracati de iarna si inveliti. Si filip cu pletele in vant.

Si acu sa va fac urari de bine ca plecam maine la socri si nush daca mai apuc sa intru. Va pupez apasat si va urez sa petreceti frumos.

P.S. Maitreyi chiar ma gandeam sa ma ofer drept companie de intalneala ca trecem prin Iasi da m-am dezumflat ca am vazut ca tu te deplasezi la capetala. Oricum suntem pe fuga.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput