Pepenasi de iul-aug08 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
irolf1 spune:
Am terminat si eu ce mai aveam de facut prin casa, ca zilele astea n-am apucat decat sa ajung pana la wc si gata incepea sa urle
sper sa-si revina ca nu e ea
Mai am cateva ore si impinesc 27 di ani
ma simt bine si implinita, visul meu dintotdeauna, sa am doi copii, un baiat si o fata s-a implinit. Uitandu-ma in urma imi dau seama ca nimic nu-i mai important decat aceste sufletele curate si trebuie sa fac tot ce pot pentru a-i creste asa cum trebuie si pentru a le oferi dragostea de care au nevoie. Acum 11 ani l-am cunoscut pe tatal copiilor mei, ceva imi spunea inca de atunci ca noi vom fi impreuna si vom forma o familie, ani au trecut si in viata noastra si-au facut aparitia pe rand cei doi ingerasi. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat aceasta posibilitate. Nu imi mai trebuie nimic, chiar si atunci cand nu e totul roz, fetisoarele, glasul, faptul ca exista transforma si cel mai intunecat gri intr-un roz stralucitor.
Dar hai ca nu va mai plictisesc
va pup si va iubesc pe toate
.
pica1 spune:
Eu doar am intrat sa va urez Paste fericit.
Sunt inca in Paris si o sa ma intorc abia simbata seara. Dupa ce ca imi era tare dor de Sebi, am primit astazi vestea ca am o mica inundatie in casa...drept urmare mi-am gasit de lucru la intoarcerea acasa...si cind asta...de paste cind nu lucreaza nimeni
. E, oricum asta e acum, dar mi-a stricat sfarsitul de vacanta cind eram multumita ca am terminat tot ce aveam de reparat prin casa....imi terminasem si bucataria...acum o iau de la capat...
Mi-au venit si pozele de la fotograf. Pt cine are chef sa se uite la poze cu Sebi, sunt aici: http://picasaweb.google.com/sebastianripa/Seb#
iriss27 spune:
Capri, sper s anu fie prea tarziu
PASTCA IN STRATURI
Stratul 1:
• 1 kg branza de vaci
• 3-4 oua
• 2 linguri faina
• 2-3 linguri gris (daca branza un e suficient de scursa)
• 1 lingura rasa bicarbonat
• 150 g stafide
• 300 g zahar
Preparare:
Branza se da prin masina de tocat.
Ouale se freca cu zaharul, faina, grisul, bicarbonatul stins in otet, se adauga branza si stafidele.
Stratul 2:
• 800 g smantana scursa de zer
• 4-5 galbenusuri
• 200 g zahar
• 2 linguri faina
• 3 linguri gris
• 2 linguri cacao
• 3 plicuri vanilie
Preparare:
Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga faina, vanilia, grisul, cacao si smantana.
Stratul 3:
• 4-5 albusuri
• 8-10 linguri zahar
• 5 linguri nuca de cocos
• 5 linguri nuca macinata
Preparare:
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, cocosul si nuca.
Asamblarea:
Se foloseste o tava cu margini detasabile.
Se unge tava cu ulei sau unt, se tapeteaza cu pesmet.
Se pune primul strat, se niveleaza si se adauga si stratul al doilea. Se da la cuptor la foc potrivit 1 ora. Cand este aproape gata se pune ultimul strat si se mai da la cuptor la foc potrivit 10 minute.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
irolf1, La multi ani! Esti o mamica tanara, sa te bucuri de copilasii tai si sa fii fericita.
pica, am vazut pozele de la fotograf, unele dintre ele sunt bestiale. Unde le-ati facut si cat a costat toata sedinta?
Paris zici ... hmmm ce n-as da sa ma plimb si eu pe Champs Elisee
Am lucrat 4 ani pt Louvre, ce vremuri. Transmite-i Turnului Eiffel ca mi-e dor de el ![]()
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Tecky spune:
LA MULTI ANI Irolf!!!!

pica absolut superbe pozele cu Sebi,sunteti o familie foarte frumoasa.
flo1980 spune:
Neatza!
Cuscra
pacatoasa de mine, nici macar nu a tinut post ![]()
Rayan Ioan de AlinaMaria , Alexandra de maitreyi, Patrick Ioan de pagurschimag, Anais Iman de narcisa.s, Natalia Ioana de katalyna, Luca Andrei de moni_or 
Irolf La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comoara ta cea mai de pret: puisorii tai!
Serenity, bujo

Pica foarte frumoase pozele
fericit si tie!
Gata ma apuc de cozonacei 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
kamelya spune:
Flori 
Sa fi sanatoasa ,iubita si sa ai parte numai de impliniri alaturi de cei dragi
LA multe lunite pepenasilor Rayan Ioan, Alexandra ,Patrick Ioan,Anais Iman,Natalia Ioana,Luca Andrei 
Pica superbe pozele cu Sebi
Anka ce de bunatati faci tu acolo 

_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
M&M spune:
sa imi iertati absenta, dar am avut treaba si inca nu am terminat , am fost si la socrii , iar maine plecam din nou..
Asa, sa vedem ce am pierdut..
Sibylle, LA MULTI ANI!!! MULTE BUCURII SI IMPLINIRI ALATRURI DE ANNA, VALDIMIR SI SOT!!!
FLO, LA MULTI ANI !!! MULTE BUCURII, FERICIRE, IMPLINIRI ALATURI DE CEI 2 BAIETI SI SOT!!!
FLORI, LA MULTI ANI!!! MULTE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE ANDREEA MARIA, ALEX SI SOT!!!
Cristina, mami de Mihaita 
M&M spune:
Am primit si eu indemnizatia marita, ca si Dara..
Yupii!!...
si, fiindca nu stiu daca mai intru pana de Paste, va urez de pe acum sa aveti parte de
UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI CU MULTA LUMINA IN SUFLETE !!
Camy, in special pentru tine un
si DD sa aiba grija de voi!
toti pepenasii , fara exceptie!!
Cristina, mami de Mihaita 
bobitamica spune:
Dragi fete,
Nu am citit nimic din urma si sincer nu stiu daca va mai amintiti de noi.Dar sarbatorile de Paste ma fac sa imi salut toti prietenii,asa ca m-am gandit si la voi. Chiar daca nu am scris foarte des,as vrea sa va urez numai bine si sa aveti parte sa sarbatori frumoase,linistite,calde si pline de zambete!!!
PASTE FERICIT!!!alaturi de pepenasi si familie voastre
O sa incerc sa citesc macar capitoul acesta,pana se trezeste pitica mea care e in refacere.A fost bolnavioara...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008