Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
Afibebe, nu te baza ca-i post, ca sacosa mea-i deja la Sibiu, asteapta bunataturi .
La multi ani Afibebe, sa-ti fie viata senina si frumoasa alaturi de cei dragi !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Pai ce socrela o sa fiu eu? Dupa ce ca nu stiu sa le gatesc ceva, nici timp sa le cumpar sa nu am? |
Pai le virezi bani in cont.. si ei o sa fie (mai) multumiti..
Asa ca stai pe plantatie ca sa ai ce sa virezi!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
ziua buna.
la multi ani afibebe!multa sanatate, fericire si toate cele bune.

paste fericit si numai veselie tuturor.
am pus poze in care se vede mai bine...![]()
![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/serbare%20paste%202009/
carpatina spune:
Gata, imi iau si eu traista si ma duc spre casa..
Sa petreceti bine si sa ne revedem sanatoase! Paste fericit!
=====================
carpatina spune:
si-n avans:
La multi ani Betty! 
Sa fie toate asa cum ti le doresti! 
=====================
Happiness_4_us spune:
Va uram si noi din suflet sa aveti un Paste linistit si fericit! Sa petreceti bine alaturi de cei dragi voua!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma! 
adimercedes spune:
Fetelor, vin sa va urez si eu Sarbatori Luminate si sa petreceti frumos alaturi de ai vostri! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Yaia Vazut Lisa cocheta, cataratoare, leganatoare si purtatoare de crocs! O eleganta puternica! ![]() |
Yaia, multumim mult de tot pt aprecieri. Va dorim sa sarbatoriti frumos. Pupici delfinasului
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui carpatina Lol, Lisa, sunt mega-impresionata de curajul, forta si echilibrul pe care-l ai! ![]() Bebe2 de Adimercedes, sper ca ai luat notite.. ca sora ta a ridicat cam sus stacheta ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, am scris un mesaj si cred ca l-am pierdut.
Multumim mult pt aprecieri
. Da, Lisa a ridicat stacheta la cucurigu
. Chiar povesteam cu sotul ca daca bb2 va fi mai calm(a) si mai relax, ne vom stresa la max, ca ne-am obisnuit cu ritmul impus de Lisa Ce a gatit Ioana de Pasti?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Ramonaiani, felicitari pt mutatul in pat-pat
. Ma bucur ca totul e ok. Eram curioasa cine doarme pe salteaua de jos???
Sau e protectie sa nu pice Eliza din pat? ;)
Am vazut poze cu voi. Sunteti niste draguti, va sade super impreuna!!! Eliza e o scumpa in tinutele ei asortate. Iar tu sa nu te mai plangi ca ai burta mare!!! Eu am burta cat a ta si abia am 15sapt
. Oare ce m-oi face la 26??? Dar la 38??? 
Sa sarbatoriti frumos
.
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009