Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

ziua buna.
la multi ani afibebe!multa sanatate, fericire si toate cele bune.
paste fericit si numai veselie tuturor.
am pus poze in care se vede mai bine...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/serbare%20paste%202009/

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Gabitz, am vazut poze cu greierasul tau . Tare si-a luat rolul in serios!!! Si Eliza e adorabila!!! Chiar imi era dor sa o vad! Ce haios o sterge ea de la "obectul" muncii ;) A progresat fff mult, ma bucur ca ii prind bine sesiunile de kineto. Mai bucura-te si tu de cateva saptamani linistite si apoi sa te tii dupa ea cand o va lua la pas alert... Ca am vazut ca are inclinatii .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Betty, sanatate roscovanului, iar daca nu mai reusesc sa intru zilele asta, iti urez de pe acum multa sanatate, fericire si o multime de zile insorite. LA MULTI ANI!
Sabina,felicitari pentru steluta. Strasnica figura ti-a facut Gheo, bine ca nu s-a intamplat nimic. De acum trebuie sa fii cu ochii in toate directiile!
Gabitz,sper ca ti-ai rezolvat problema asa cum ai sperat.
Bebeka,am auzit de un aparat care ti-ar rezolva problema, ceva de genul www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=63488&c=1168&irp=1&ils=17" target="_blank">asta

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Bebeka,am auzit de un aparat care ti-ar rezolva problema, ceva de genul www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=63488&c=1168&irp=1&ils=17" target="_blank">asta

Nope... ca si asta e doar mop... tot trebuie aspirat inainte...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

burticii!Bee,felicitari!!!Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos, frumos si mancacios!
Yaia,sanatate multa delfinasului si refacere rapida.
Devylla, sa va fie de bine iesirea la zoo.Se vede ca lui Erika, i-a placut la nebuie era toata numai un zambet. Este mortala cu codita intr-o parte si foarte cool cu ochelarii, iar tu arati foarte bine! burticii
Gabi78,multa sanatate lui Andrei si sa de-a Bunul Dumnezeu sa se stranga suma de care are nevoie pentru operatie.
Andries relaxare placuta la munte!
Carpatina, lasa in urma toate neplacerile si bucura-te alaturi de cei dragi de lumina si iubire!
Adi,. Dintre toate fetele de pe aici cu Roxana ma potrivesc cel mai bine. Alexandra mea este de-o seama cu Alex de Rox, nascuta in aceeasi luna,iar flacaii nostrii sunt protejati de acelas Sfant - Andrei
Din cate ai povestit ai o nazdravana la usa. Abia asptep sa vad poze cu dulceata de Lisa in actiune,iar tie sarcina usoara in continuare.
Papanash, nu stiu ce sa-ti spun. Uneori viata este foarte cruda si nedreapta cu noi. Sanatate multa socrului si sa de-a Dumnezeu sa va bucurati in liniste de Sfintele sarbatori!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Afibebe!Sa-ti fie viata plina numai de impliniri si realizari. Sanatate,fericire si clipe minunate alaturi de cei dragi!
Andries, sanatate multa si incearca pe cat posibil sa te menajezi. Ai sters cumva pozicile? As fi vrut sa-ti admir si eu trandafirasul..
Erina, sper ca ati ajuns cu bine in PN si va pregatiti de sarbatoare. Dariei cea nazdravana.
Gabitz, este adorabil Stefanut al tau,iar icoana iesita din manutele lui te lasa fara cuvinte. Este foarte frumoasa, sper sa-i incurajati talentul si sa ne mai bucure si cu alte opere.Nu reusesc sa vad filmuletul cu Eliza...
Ceamica, ce dulce este Sebi! Pupe mama nasucul lui!Sa treca repede julitura!
Teodora, sa petreceti frumos in Ploiesti!Sarbatori Pascale fericite alaturi de cei dragi!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
am fost sa cumparam carne de miel. ops ! la auchan 270 mii kg. am plecat de-acolo fara, stiind ca mama l-a luat cu 130. apoi la absolut nici o macelarie din crangasi n-am gasit, dar nimic-nimic, nici o codita macar.
asa ca nu cred ca fac in noaptea asta drob, cum aveam de gand. A plecat al meu sot sa mai colinde marketurile, sa incerce si la metro eventual. voi de unde ati luat carne? ca mie nu-mi place drobul cumparat, deloc.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

hello
am fost sa cumparam carne de miel. ops ! la auchan 270 mii kg. am plecat de-acolo fara, stiind ca mama l-a luat cu 130. apoi la absolut nici o macelarie din crangasi n-am gasit, dar nimic-nimic, nici o codita macar.
asa ca nu cred ca fac in noaptea asta drob, cum aveam de gand. A plecat al meu sot sa mai colinde marketurile, sa incerce si la metro eventual. voi de unde ati luat carne? ca mie nu-mi place drobul cumparat, deloc.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

hmmm, nu iti place de la arabi? ca aveau aia de la piata de langa plus azi o groaza de miei.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

papanash, la noi in familie se papa miel mai rarut. Cel mult o friptura. Drobul eu il fac din organe de pasare sau uneori porc(doar ficatul si inima).Iese foarte gustos si se prepara relativ usor. Acum ma lupt cu niste sarmale si am pus la fiert legumele pentru salata si carmea pentru drob. daca ma lasa cei mici sa ma incadrez in timp in seara asta le dau gata. Maine friptura, ceva dulciuri si o ciorbita pentru cei mici.
Deci spor la treaba si sa va iasa bucatele...

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Am reusit sa intru si eu intr-un final, sa va urez si eu alea alea.
Am avut o saptamana plina, ca am stat acasa sa smotruiesc bine de tot casa, asa cum imi place mie sa fie de curata. Si toate astea sa la fac in alea cateva ore pe care le statea bona cu Robert pe afara.

Acum sa avd ce mai tin minte:
Yaia dulce recompensa mea. E un dulcic foc Tudor.
greyeras vazut Adelina. S-a facut o frumoasa, pe care neaparat trebuie sa o revedem, asa cum ramasese. Si cu erina si daria, poate ne vom intalni, candva
papanash multa putere sotului tau, ca ii trebuie. Din pacate, stiu prin ce trece. Peste o luna se fac 6 ani de cand si mama s-a dus. Acelasi motiv...

Vazut si baietii gradinari, care au avut petrecere. Vazut si pe Lisa cea curajoasa, cred ca acum cateva zile am vazut-o si pe Daria si Rebeca, si pe Erika. Sigur, am mai scapat la enumerat pe careva, dar imi cer scuze si sigur nu l-am ratat sa il admir.

La sfarsit, urez si un Paste fericit si ca lumina invierii sa va umple sufletele.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Ce miros de bucate gustoase!!! Sa aveti spor in continuare si sa va iasa totul excelent.

Va doresc un Paste Fericit!!!

Sarbatori cu multa lumina in inima si in case!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput