Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vorbeati la un moment dat de copii curajosi. De fapt ei nu au o perceptie a pericolului ca noi, asa ca savureaza doar senzatia placuta si reusita in sine. Un adult s-ar gandi prima data ce i se poate intampla si nu resimte aceeasi senzatie pentru ca teama il blocheaza. Chiar si cei care isi asuma tot felul de riscuri sau fac sport extrem, tocmai faptul ca infrunta pericolul este ceea ce le da satisfactie. Oricum, e mare lucru si curajul asta la copii. Clar nu toti sunt la fel.

Alex este un copil curajos...poate inconstient. Ea se arunca la orice, incearca orice. Este incredibila. Ma uitam la ea cum merge cu rolele. Eu nu pot merge cu rolele. Ea a mers anul trecut de 2 ori si atunci tinuta, a mai fost la patinoar de 5 ori si cam atat. Daca o vedeti acum nu va vine sa credeti. Este sigura pe ea, nu are nici o teama. Dar i se citeste curajul pe genunchi.

Andrei e mai prudent. E destul de atent cand face orice gest, nu incearca lucruri noi asa usor, atunci cauta sa ii fiu mereu in preajma. Dupa ce se loveste o data nu se mai intampla a2a oara. Daca va vine sa credeti si-a prins degetele de maxim 3-4 ori de cand era mic pana acum. Si se joaca toata ziua la sertare si la usi. Leaganul lui favorit in curte este un cauciuc. Sta pe margine si se tine foarte bine de lanturi. La inceput il pazeam si stateam aplecata sa nu pice pe spate, acum am vazut cum isi aranjeaza singur pozitia si nu da drumul la lant, asa ca il las singur si il dau tare. Si e atat de incantat. Dar in general cum se simte nesigur intinde manuta sau striga sa il ajuti.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate,belshug si bucurii,iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.Paste fericit alaturi de cei dragi!

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, care va sa zic tu o tii din Paste in Paste, asa da chefuiala.

De fapt din Ziua de nastere a lui Buda in Paste in Paste.
Radeam cu o colega la birou ca motiv de sarbatoare sa gasim, ca noi sarbatorim tot-tot. Si asta se intampla pe 7 aprilie si-i ziceam ca noi serbam tot si mi-a zis ca pe 8 e ziua lui Buda. Si cum atunci a facut si Tudor 1,5 ani, am sarbatorit! Stii tu, la placinte...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu plec acasa, va doresc spor la treaba si odihna placuta dupa caz

o sa intru mai rar , calculatorul de la curte e cel vechi al nostru si se misca cam greu , dar o sa mai intru seara sau cand doarme Miru

pupicei si numai bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Va multumesc pentru aprecieri la adresa trandafirului meu!! este un dragut, ce-i drept!!

Nu cred ca mai apuc sa intru pana dupa Paste, asa ca va doresc de pe acum Paste Fericit!! alaturi de cei dragi, cu masa imbelsugata, sanatate si multa bucurie!!

Ma grabesc spre o tura de ambalare, shopping si alergat de colo colo eh.. asta-i placerea romanului inainte de sarbatori!!

Andries

Mergi la inceput

Cum am si eu o zi scurta si nu cred ca o sa mai am timp sa intru la voi, vreau sa urez tuturor de pe acum
Paste fericit si iepure plin de cadouri!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Paste Fericit si toate cele bune tuturor!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI afibebe!
Sa-ti fie viata plina de sanatate si bucurii!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Trandafiri,greierasi ,nasucuri julite ,fetite cochete ii pupam pe toti!!!

maini dimineata plecam la nasi la tara,in vecinatate cu Madulari ,Lungesti,Maciuca asa ca va uram Paste linistit si fericit,cu multa lumina in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello si io
mey, va urez numai fericire si caldura, sa aveti sarbatori deosebit de frumoase !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput