Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

vaii ce copii frumosi am vazut, un trandafiras , un greyeras si o micuta printesa dulce, un micut accidentat , sper sa nu fi uitat pe cineva , sunt tare frumosi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui singura75

A, mi-am adus aminte sa va intreb cum procedati voi cand va lasati puiutii cu mamaie sau la gradinita?Le explicati ca tre sa plecati, dar va intoarceti mai tarziu si-i luati sau va faceti nevazute cand nu este atent(a)?

"teoria" e sa le spui.. Eu o aplic

Si eu am citi la fel, ca sa dispari nu e metoda cea mai buna, se simt abandonati. Si eu ii spun discursul cu 'vine mama sa te ia' in fiecare dimineata si il las pe el sa intinda mana catre educatoare, ca si alea au invatat si-l tin in brate 15 secunde pana dispar eu. Dar ma misc si repede cu disparutul, ca daca o lalai vrea inapoi la mine si il chinui pe bietul copil...
Mai nou imi face si pa-pa cand plec.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Rox lasa ca vine ea si vremea shopingului, stii ca e putin mai greu orice inceput, dar eu cred ca o sa se aranjeze lucrurile si la voi si o sa ai mai mult timp liber, bafta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi
eu am fost vreo 2 zile pe drumuri , pe la clienti sa ii felicitam de Paste si sunt cam obosita, mai iau si pastilele pentru coloana care ma fac varza, am niste stari de parca nu sunt eu o ora sunt scoasa din uz, dar in rest suntem ok , am mai pus cateva poze cu Miru daca e cineva curios

Sanatate, Prisilica! Sa treaca durerea si starea nasoala.
Mai, dar ce eleganta e Miru...ce-si tine in poseta?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

sa va spun ce am patit aseara, am vrut sa fac oua rosii si le-am pus la fiert si cred ca a lasat focul cam tare si s-au crapat, din 30 au ramas 4 intregi, asa ca o sa fac niste oua umplute ca nu am ce sa fac cu ele, iar azi o sa cumpar altele

poze

Mergi la inceput

Yaia merci , sper sa ma refac repede, oricum mi-am luat liber saptamana viitoare joi si vineri sa ma refac

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

lol, Prisi, 30 de oua vopsesti???? Ai (multi) invitati la masa?

Tare dulce Miruna.. si tare fotogenica!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

lol, Prisi, 30 de oua vopsesti???? Ai (multi) invitati la masa?

Tare dulce Miruna.. si tare fotogenica!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

multumesc

pai am ceva invitati, ca o sa mergem sa stam la socri ca ei au plecat la ai mei si noi sa nu ne plictisim am invitat cativa prieteni, sper sa fie cald sa se joace piticii afara , plus ca sunt sigura ca Miru o sa fie super incantata de ciocnit si o sa rezolve repede o parte din ele

poze

Mergi la inceput

eu sunt la job si nu mai am chef de nik , bine macar ca avem zi scurta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaa. Ultima zi inainte de Paste, eu deja ma simt asa in atmosfera de vacanta, in ciuda treburilor. Shoppingul de ieri a picat din pricina traficului infernal. Mi-am propus sa plec azi mai devreme si sa ajung la Mall Vitan pana cand termina Alex pictura. Sa vedem daca imi iese.

Tare as vrea sa ma delectez si eu cu pozele piticilor. Nici pe nora-mea nu am reusit sa o vad. Acasa nu prea apuc sa fac nimic. Nici gand de net. Am stat mult cu Andrei, si asa ma simt vinovata ca nu ii acord suficienta atentie si ma tem sa nu pierdem toate progresele de pana acum. Oricum de azi vine si atomica, deci adio liniste.

Prisi, abia astept si eu perioada aia linistita. Pai ce socrela o sa fiu eu? Dupa ce ca nu stiu sa le gatesc ceva, nici timp sa le cumpar sa nu am?

Yaia, care va sa zic tu o tii din Paste in Paste, asa da chefuiala.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput