Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata! Poftiti la !

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

La multi ani afibebe!

Sanatate multa si numai bine!

=====================

Mergi la inceput

Yaia, pana la urma voi sunteti catolici sau ortodoxi?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Buna dimineata! dau si eu cafea chiar daca ati mai baut. Tare greu cu scrisul, mai ales in perioada asta.
Nu stiu daca mai am timp zilele astea, asa ca va urez din toata inima un Paste fericit, linistit si cu multa caldura in suflet alaturi de cei dragi, sa va iasa cozonacii si tot ce v-ati propus.
pe toate si va daruiesc toate florile primaverii(chiar virtual)

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

A, mi-am adus aminte sa va intreb cum procedati voi cand va lasati puiutii cu mamaie sau la gradinita?Le explicati ca tre sa plecati, dar va intoarceti mai tarziu si-i luati sau va faceti nevazute cand nu este atent(a)?
hai ca pana cresc cozonacii, mai dau o tura pe aici

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Lol.. ceamica, mi s-a strans sufletul cand l-am vazut pe Sebastian cu nasul julit.. of, ce l-o mai fi durut pe el!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui singura75

A, mi-am adus aminte sa va intreb cum procedati voi cand va lasati puiutii cu mamaie sau la gradinita?Le explicati ca tre sa plecati, dar va intoarceti mai tarziu si-i luati sau va faceti nevazute cand nu este atent(a)?

"teoria" e sa le spui.. Eu o aplic

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata

Afibebe sa fii sanatoasa si fericita

ma bucur sa vad ca nu mai sunt copii bolnavi asa o sa avem cu toate sarbatori linistite

eu am fost vreo 2 zile pe drumuri , pe la clienti sa ii felicitam de Paste si sunt cam obosita, mai iau si pastilele pentru coloana care ma fac varza, am niste stari de parca nu sunt eu o ora sunt scoasa din uz, dar in rest suntem ok , am mai pus cateva poze cu Miru daca e cineva curios

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Singura75 eu la inceput ma furisam cand plecam , acum ii spun ca plec la serviciu si ma intorc mai tarziu si ea zice pa pa si face pussy , dar cand mai iesim seara in oras si o lasam la mamaie, trecem de obicei sa o vedem si sa ne mai jucam cu ea , iar cand e de plecat ne furisam , sa nu planga, ea stie ca trebuie luata acasa in fiecare zi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, pana la urma voi sunteti catolici sau ortodoxi?

Sotul e catolic si eu ortodoxa. Tudor e botezat ortodox, dar ca sa-l facem crestin complet, vrem sa-i dam Prima sfanta impartasanie la catolici.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput