Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)
Raspunsuri - Pagina 15
papanash spune:
mey, care esti cu virusi ? ca vreo 2 ore n-am putut accesa forumul, in rest mergeau toate chestiile.
am vazut-o pe Eliza, mai Gabitz, exact la mowgli ma gandeam si eu. cine era dna cu jucaria ? O pupicim pe dulceata mica.
Am vazut si nasucul frumos dar inflamat, of, al meu are acum un cucui in frunte, doar ce-i trecusera semnele anterioare.
Carpatino, eu cred ca a facut constructii dna Yaia.
Gabitz, eu nu ma plang niciodata de Ghighi, e baiatul meu si il ador cu absolut toate nebunelile lui, cu cine sa semene cuminte ? va povestesc sa ramana aicisa scris, ca baba uita in curand ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Erina, am uitat sa zic spor la impachetat. Am vazut-o pe frumoasa Daria in actiune.
imi pare rau ca am fost asa intr-o pasa naspa si n-am avut deloc chef de iesit mai departe de casa, si nici timp nu prea am avut sa ne vedem la o cafea.
noi plecam afara, pupici la toata lumea ! pe curand !
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina p.s pana la urma tot nu stiu ce facultate ai facut... |
In tara am terminat Dreptul, aici am facut International Relations cu Minor in Political Sciences.
PS Ca sa poti dormi la noapte.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
gabitz78 spune:
papanash - ok, te ierit...mie asa mi s-a parut...ca nu esti "multumita" de ghighi...
dna este tipa cu care face eliza masaj si kinetoterapie.
pupici.distractie faina in parc.
papanash spune:
inca una si ma duc.azi vopsesc oua. pt vineri vreau sa iau carne pt drob si stufat si bors. cat mai e carnea de miel si cum o faceti.
pa !!!! ti-ti !!!! ta-ti !!!!
asta tipa de 5 minute Ghighi, asa ca am plecat.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash Carpatino, eu cred ca a facut constructii dna Yaia. |

Si ce te dusese cu gandul la contructii?
Nope, constructii a terminat sora-mea, ca inca era dupa revolutie si inginerii erau inca la putere!
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
In tara am terminat Dreptul, aici am facut International Relations cu Minor in Political Sciences. PS Ca sa poti dormi la noapte. ![]() |
Crezi ca informatia asta o sa o faca pe Ioana o sa doarma mai bine?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Buna seara!
Multumesc mamicilor care ne-au urat drum bun.
Am ajuns cu bine. Daria a fost din nou foarte vesela sa ii vada pe bui si bichi si sa isi vada casuta.
Gabitz, foarte prezentabil greierele
, despre icoana ce sa mai zic, e foarte frumoasa, a avut mult bun gust in alegerea culorilor.
Andries foarte chipes trandafirul. Mi-a placut mult rezolvarea gasita pentru costum. Pe cind poze cu Mircea?
Ceamica, Sebastian tot frumos e chiar si asa cu nasul ca de clown.
Paste fericit!
Teodora

, Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Papanash locuiesti aproape de militari? Ce bine ca mai e o amatoare la intilneala, poate asa ne mobilizam si eu si Prisi ca am tot zis. Cind ne intoarcem hai sa stabilim pentru un parc central la care poate ajunge toata lumea. Si cu Greyerash vreau sa ma vad
.
O noapte linistita va doresc si spor maxim miine la pregatiri sau la orice altceva aveti de facut.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Erina Adimercedes,sunt uimitade cita coordonare si forta are Lisa. Pe mine m-a luat cu ameteala cind am vazut-o pe spate in leagan (pe Daria nu o dau niciodata asa tare...imi este frica)! E absolut fantastica,i-am aratat-o si Dariei cum se catara pe scara de sfoara sau in sus pe topogan si ce echilibru avea pe Marry go round-ul ala!!! Bravo, cred ca aveti o atitudine normala si sanatoasa! Pupici micii cochete cu ochelari si poseta!!! ![]() ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Erina, multumesc mult. Da, si noi ramanem uneori masca la ce are curajul si puterea sa faca. Nu am impins-o niciodata sa faca ceva anume. Mai ales la asta cu cataratul pe perete/funii verticale!!! Dar a vaztu copii mai mari de 4-5 ani si a alergat dupa ei, s-a luat dupa ei. Desi impulsul initial a fost sa zic "nu", am hotarat sa o las sa incerce si sa fiu langa ea sa o ajut/prind
Pe leagan o dau tare pt ca isi cere ea
A incercat si sotul sa vada ce senzatii poti avea cand te lasi in spate pe leagan. In afara de faptul ca s-a debusolat complet cand a inceput sa vada asfaltul de sub el, si-a pierdut echilibrul si a puscat niste talpi la asfalt de mai mare dragul, ba era sa pice gramada. Atunci a apreciat si mai mult ce poate face copilul lui

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
Buna dimineata!
la toata lumea! Si spor la pregatirile de Paste (presupun ca de asta e asa de liniste pe aici).
Noi nu mai avem liber, am avut saptamana trecuta. Asa ca de Pastele asta o las mai moale, un gratar si un tiramisu cumparat si cam atat. Mai am inca oua rosii pt. ciocnit.
Poze