Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)
Raspunsuri - Pagina 10
papanash spune:
am terminat papa, am tras cu aspiratorul peste tot, astept sa adoarma baiatul si ma apuc de curatat/aruncat din frigi.
e o zi superba, parca bate cam tare vantul. dupa amiaza o sa merg sa-i caut incaltari lui Ghighi, iar avem probleme ca nu gasim pe masura ( picior lat) .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Sim, merci de impresii, sunt cam bulversata cu alegerea cresei si citesc tot-tot.Este clar ca Stef a progresat enorm, dar numai o mica parte e meritul educatoarelor, eu cred ca este el un baiat foarte cooperant si istet. Yaia, cum a iesit cu masa de aseara, a papat singurel ? |
Papanasho, eu iti mai sciu o data, desi cred ca ti-am scris deja. Am citit si eu la linkul dat de tine ca eram curioasa si parerea mea personala:
1. mamica aia care a scris mi s-a parut super stresata si exagerata in cererile ei
2. nu mi-a placut stilul ei de a se folosi de mamica fetitei
Si ce te face sa crezi ca Ghighi nu e un baiat cooperant si istet? Ca mie asa mi-a dat impresia...
Masa nu a fost o reusita. A papat singurel 3-4 lingurite de cereale si apoi ne-am luptat cu o bucata de snitel si una de paine. Seara, ianinte de culcare, m-a urlat cand s-a terminat laptele, dar sa-i fie de bine, daca nu vrea sa manance. Am incercat si eu sa-i dau, l-am lasat, a iesit la o tura de nisip cu tati, l-am incercat din nou cu mancarea....nu a vrut si pace! Sa-i fie de bine. Vad ca doarme noaptea, deci asta e, mananca cat vrea si pace!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
gabitz78 spune:
yaia - sa nu ai insomnii...costa 950 ron program lung(8-18).si mie imi place cum lucreaza fetele cu ei, ca altfel nu stateam 4 ani in gradinita asta!![]()
costumul l-am comandat pe net....a fost 150ron iar vioara am luat-o din piata.
bine ca nu ati facut referire la culoare...era roz cu mov...
papanash - vrei bataitza, sau mi se pare mie????
Andries spune:
Gabi,
bravo pentru serbare!! 
Vad ca nu numai la gradi a mea se practica chinuiala parintilor cu creatiile vestimentare ale copiilor, ma refer la costume de serbare. Eu nu am vrut sa dau 150 de lei (cam atat e orice fel de costum) pt un costum de trandafir, mi se pare cam scump pentru 10 minute!! Cred ca e mai scump ca o rochie de ocazie sau de nunta, macar pe aia o porti o zi intreaga ![]()
Asa ca am improvizat eu o "sugestie de trandafir" ce m-a costat o suma modica, mai ales ca nu il vedeam pe-al meu infasurat in "petale"
, ma pun pe treaba sa micsorez pozele si va arat.
Am o intrebare: la little one ii invata pe copii literele de tipar? Ca al meu a inceput sa le invete si eu una nu sunt de acord cu asta, dar deloc!!
Andries
Sabina spune:
de ce nu esti de acord?
nu ca kla sofa se ivata....ea a fost oricum mult prea putin la gradi fata de ai vostri, dar ea le stie de f multa vreme, plus acuma stie si literele mici de tipar, citeste cand vrea....
eu am citit de la 5 ani si ceva povesti si asta nu m-a facut deloc sa ma plictisesc la scoala.
e adevarat ca fetele sunt mai cumintele...dar..:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Ba eu m-am plictisit de moarte la scoala din pricina cititului, in clasa I citeam povesti pe sub banca si o chemau mereu pe mama la consultatii.
Si Alex a inceput sa recunoasca si literele mici de tipar, si azi imi zicea mama ca a citit placutele din parc scrise cu litere mici de tipar. Nu eu am insistat sa le invete, este fascinata de ele si intreaba mereu ce scrie si unde scrie anumite cuvinte in carte.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
mihailescu teodora spune:
Un
fericit ,iubitele!
Sa fiti iubite,sanatoase si sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa ne reintalnim cu bine marti!
Eu acum ma pregatesc sa plec de la servici si sa ma duc acasa,sa-l imbarc pe Mihnutzu',sa-l recuperam pe tati si sa o tulim spre Ploiesti!
-ici dulci la toti si toate!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Dupa cum vedeti am scapat de inspectoare. D-aia sunt pe net. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Dupa cum vedeti am scapat de inspectoare. D-aia sunt pe net. |
Da' vad ca nu prea ai cu cine vorbi.. Cred ca fetele sunt duse la un mars de protest impotriva noului tau job
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
andries - eu nu am nici talent si nici chef sa improvizez costume....asa ca...asta e!imi asum cheltuielile.
da, invata literele de tipar si ei la pregatitoare le fac si pe cele de mana.sa sti ca majoritatea le invata de la gradinita, asa ca la scoala se trece mai repede peste ele.
pupare.