Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Singura mea obiectie este ca ii invata sa si scrie cu litere de tipar, atunci cum mai invata literele de mana!!???

In fine, uitati pozne:

http://community.webshots.com/user/Andriesh

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

yaia - sa nu ai insomnii...costa 950 ron program lung(8-18).si mie imi place cum lucreaza fetele cu ei, ca altfel nu stateam 4 ani in gradinita asta!
costumul l-am comandat pe net....a fost 150ron iar vioara am luat-o din piata.bine ca nu ati facut referire la culoare...era roz cu mov...
papanash - vrei bataitza, sau mi se pare mie????

950 ron inseamna vreo 250-300 de euro, nu? in euro nu e scump, in roni mi se pare mai scumpa. E comparabil pretul cu cel de aici, de la stat, dar stiu sigur ca gradinitele de aici sunt subventionate de primarie. Si probabil pt. Romania pretul e destul de mare pentru unii parinti cu venituri mici. Dar trebuie sa recunosc ca fac treaba buna si ca tu tii la mine, sau mai bine zis la somnul meu!
Mai, roz cu mov vioara, nuuuu? Sau nu mai vad bine... Iar braul si papionul un rosu-visiniu mi s-a parut...Frumos, orice culoare ar fi purtat!
Auzi, la netu' ala nu aveau si costume de trandafiri...ca auzii o vorba cum ca cauta cineva...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Dupa cum vedeti am scapat de inspectoare. D-aia sunt pe net.

Cumatra Mihaileasca a fost inspectoarea? Ca ea pleca cu putin timp inainte de mesajul tau!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Singura mea obiectie este ca ii invata sa si scrie cu litere de tipar, atunci cum mai invata literele de mana!!???

In fine, uitati pozne:

Ce dulci sunt dansatorii!
Asa ma gandeam si eu, un pantalon verde, o bluza rosie si ii faceam o palarie cu petale rosii. Si gata trandafirul! Sau o sunam pe Carpatina sa mi-o impumute pe Ioana vreo 10 minute si o cara baiatu' in brate.

Poze

Mergi la inceput

Yaia eu cu 150 de ron platesc 7 sedinte de tenis, deci pas sa dau atat pe un costum de trandafir. Si asa am in sifonier urmatoarele: craciunel, pitic, doua po-pu-la-re, iepure!! Era cat pe ce sa am si unul de ied, dar pe ied l-am "rezolvat" cu unul pop-ular asortat cu doua cornite!

Sa stii ca exista aici si gradi de 1800 roni pe luna... a mea e tot de 950, dar se poate si mai scump.

Andries

Mergi la inceput

Eu v-am ratat ca am fost la un shopping scurt in pauza de masa...

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Yaia eu cu 150 de ron platesc 7 sedinte de tenis, deci pas sa dau atat pe un costum de trandafir. Si asa am in sifonier urmatoarele: craciunel, pitic, doua po-pu-la-re, iepure!! Era cat pe ce sa am si unul de ied, dar pe ied l-am "rezolvat" cu unul pop-ular asortat cu doua cornite!

Sa stii ca exista aici si gradi de 1800 roni pe luna... a mea e tot de 950, dar se poate si mai scump.

Eu zic sa le mai tii pentru cel mic si apoi sa le vinzi la netu' ala, sa recuperezi banii...asta daca nu cumva mai vrei si bb3.
Eu sper ca aici sa le faca ei costumele sau daca nu, sa gasesc de inchiriat. Dar aici nu e moda cu scenete si costume...din cate stiu eu.

De asta intrebai de pret, sa fac ceva comparatii, asa, ca idee. Sa stiu daca sa fiu multumita cu ce am sau sa ma plang.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

In fine, uitati pozne:

Ce dulci sunt dansatorii!
Asa ma gandeam si eu, un pantalon verde, o bluza rosie si ii faceam o palarie cu petale rosii. Si gata trandafirul! Sau o sunam pe Carpatina sa mi-o impumute pe Ioana vreo 10 minute si o cara baiatu' in brate.

Poze

Cam asa a fost Papadia, Ghiocelul a fost iar foarte reusit!!
Eu am fost mai lenesa...
Dansatorii sunt extra!! A fost "dansez pentru tine" dansul 2. Dar grupa mare a fost extra cu un dans de tip Holywood, plus Mambo no 5 ...baietii cu bastoane, jobene, papioane si veste erau dementiali...

Andries

Mergi la inceput

Andriesule, ma uitai iar la flori, mai cu atentie. Ghiocelul e cel de langa Vic? Presupun ca Papadia e copilul cu chestia aia mare si galbena pe cap.
Mie mi se pare Vic cel mai frumos, uite de ce: http://entertainment.webshots.com/photo/2066506420097025810cQkknH

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andriesule, dar film n-ai, sa-i vedem in actiune ?Sunt super, eu m-as duce oricand la o serbare de-asta, chiar de nu cunosc pe nimeni pe-acolo .

Gabitz, ce-am facut ca nu mai stiu ? Bataie nu vreau. Sau da, nu mai stiu...

Roxana, acu-i de tine, ca a plecat 'neaiei'. mai povesteste-ne cate ceva. noi am fost la bulgari acum 3 ani la Sf.Konstantin si Elena, la un hotel de 5 stele prin TUI, AI, a fost misto. Cel mai mult mi-a placut ca era liniste, nu ca in celelate statiuni. Am fost cate un weekend si la Nisipuri ( acolo am ramas fara masina, v-am mai povestit ) dar nu prea mi-a placut. Galagie, plin de romani cu manele dupa ei, casetofoane pe plaja, etc.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput