Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)
Raspunsuri - Pagina 9
carpatina spune:
Gata, ma duc si eu la ale mele, va urez sanatate si spor in toate! 
Erina, spor la impachetat si drum bun spre casa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Andries, cu aceeasi nerabdare cu care astept pozele cu rochia dnei Teordorescu astept si pozele cu micul trandafir.. tare-s curioasa cum arata costumul ![]()
Gabitzo, pozele de la serbare???? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, din pacate ce are tata nu e chestie care trece. Ori se opereaza (cu riscurile asociate), dar oricum nu e bine deloc. In ceea ce priveste bibe si eu am inceput sa ii largesc gaura. Stii ca Andrei nu accepta nici tetina peste 6 luni, el o folosea pe cea 0-6 luni si refuza bibe daca o schimbam. Acum am crestat-o eu cu cutitul si bea fara probleme. Insa el bea apa din sticla si suc din pahar, numai lapte a ramas in bibe. |
Eu sunt o persoana destul de activa si independenta si de asta, daca am ceva, prefer sa risc si sa incerc sa revin la puterile mele, sa ma pot descurca singura daca am nevoie de ceva. De asta, eu as risca o operatie sa incerc sa-mi fie bine. Dar stiu ca multe persoane nu sunt asa si amana operatiile din motive bine stiute de ei. Eu iti doresc TIE ca tatal tau sa fie bine in curand si sa nu mai traiesti cu ingrijorarea asta, ca ma gandesc eu ca ai destul pe cap.

Si la noi Tudor bea apalla (apa) din sticla cu paiul, doar laptele a ramas in biberon. Altceva nu prea serveste, suc ii mai dam direct din pahar, dar rar de tot. Deci tot biberonul trebuie scos si sa-i dau laptele din cana cu cioc sau pahar sau cu paiul, din orice altceva ar vrea el, dar doctora a zis ca e timpul sa scoatem biberonul incet-incet. Eu doar astept sa iasa toti canini (mai asteptam ultimii 2 ce se vad deja bine sub gingie, dar inca nu au spart) si apoi facem planul de renuntare la bibe!
Spor la lucru si program normal!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Bey, nu ma mai joc! Cand stiam si eu la poze, eram in concediu departe si aveam delay la ghicit. Acum cand sunt poze de ghicit, habar nu am cine sunt protagonistii. Adica stiam de Andrei de Valentina, dar era doar deductie, ca ma intrebase parola de la userul comun.
Iaca, ma uit la nr. 40 ce frumos doarme, ma gandesc ca e un Papanash, dar nu stiu cine. Adica nici macar idee nu am...Ceva indicii?
Poze
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
am cateva poze de la serbare.calitatea lasa mult de dorit, dar protagonistii merita!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/serbare%20paste%202009/
la final, este iconita pe sticla facuta de stefan
nah...ca mi-au murit laudatorii!
pupici.
Yaia spune:
Vazut Robert tunsulici, sofer de camion si nu numai. Un dulce!
Vazut Lisa cocheta, cataratoare, leganatoare si purtatoare de crocs! O eleganta puternica!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 ziua buna tuturor. am cateva poze de la serbare.calitatea lasa mult de dorit, dar protagonistii merita! http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/serbare%20paste%202009/ la final, este iconita pe sticla facuta de stefan nah...ca mi-au murit laudatorii!![]() |
Mai, mai, ce Greiere elegant...are si vioara!
La ce gradinita merge Stefan? Ca vad ca doamnele de acolo fac o treaba super! Si nici nu te stresezi cu costumele...ti le dau ele?
Iar icoana pe sticla facuta de Stefan m-a lasat fara cuvinte. Dar nu sunt moarta (sper...INCA), pur si simplu nu-mi gasesc cuvintele. E foarte frumoasa!
Bravo, Stefan!
Poze
gabitz78 spune:
yaia - multumesc![]()
stef merge la o gradi particulara, little one se cheama.iar costumele le-am luat eu, nu le-au oferit ele...doar cel po-pu-lar e de la ei.
intradevar, si mie imi place foarte mult icoana.doamna de arte le-a facut conturul si ei au pictat cum au vrut.
pupici.incep masajul elizei.sa fiti cuminti!![]()
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - multumesc stef merge la o gradi particulara, little one se cheama.iar costumele le-am luat eu, nu le-au oferit ele...doar cel po-pu-lar e de la ei. pupici.incep masajul elizei.sa fiti cuminti! |
De curiozitate numai, cat platiti pe luna? Daca vrei sa spui. Daca nu, e ok. Promit sa incerc sa dorm al noapte si daca imi ramane curiozitatea nesatisfacuta. Dar sa stii ca imi plac(e) educatoarele(a), lucreaza frumos cu ei.
Si costumul a fost scump? Si a intrat si vioara in pretul costumului sau aia a venit separat. Si de unde le cumparati, dom'le?
Cat priveste cumintenia, nu promit nimic!
Poze
papanash spune:
Bravo Gabitz, mi-au placut mult pozele cu Stef iar icoana m-a lasat masca ! Felicitari !
Sim, merci de impresii, sunt cam bulversata cu alegerea cresei si citesc tot-tot.Este clar ca Stef a progresat enorm, dar numai o mica parte e meritul educatoarelor, eu cred ca este el un baiat foarte cooperant si istet.
Yaia, cum a iesit cu masa de aseara, a papat singurel ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme