*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (43)*
Raspunsuri - Pagina 27
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav ginye, daca voi sunteti 'stefanut, flori si bogdan', multumesc mult pt sms! ![]() ![]() Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Noi suntem!

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
andreea_23 spune:
HRISTOS A INVIAT!...FIE CA SARBATOAREA INVIERII DOMNULUI SA VA ADUCA MULTA SANATATE, DRAGOSTE ALATURI DE CEI DRAGI SI LINISTE SUFLETEASCA!
Multumim pentru urari!
Z_IULIA spune:
HRISTOS A INVIAT!
LUMINA SFANTA A INVIERII SA VA LUMINEZE SUFLETELE, SA VA ADUCA PACE,LINISTE SUFLETEASCA,IUBIRE SI BUCURIE ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!

Iulia
lui Claudiu George
(23.04.2002) si Diana Maria
(20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#
carmendu spune:
christos a inviat!
sper ca iepurasul a fost darnic!
andy- saru'mana de grija.
am vazut filmuletul stelianei. ce tare! de-abia astept sa faca si al meu la fel!
laura- arati foarte bine cu noua tunsoare! mie imi placeai si inainte. ai un par foarte frumos care se aranjeaza bine cu orice tunsoare. sper ca si fetele sa te mosteneasca.
dandusa- vazut poze cu voi.hot mama!
alra- imi sunteti tare dragi! sunteti asa de frumosi. mama ce ochi are nicole!
laura parca e mereu in priza si nicole e fascinata de sor'sa. mi-au placut rochitele!
ma mai uit la poze si revin.
a uitasem. intotdeuna m-am intrebat cu cine seama ana nazdravanacu ochii aia patrunzatori.
otilia am avzut fotografii de la botez si ana e leita soacra ta!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
oceanborn spune:
Christos a inviat!
M-am trezit inaintea lui Thomas!!!
minune!!
spiridus felicitari pentru spidigonzales
!!!ibaiba !! ce dulceee!
noi avem inca viteza melcului si mainile nu prea stim cum sa le punem dar suntem pe calea cea buna, inaintam, asta e important rezemat in nas si avant cu fundul si picioarele..
Tratamentul pentru reflux pare sa dea rezultate, inca mai regurgiteaza putin dar nu se compara cu cantitatile dinainte...
Carmendu l-am vazut pe Victor, e un frumos si jumatate ,mai bine zis sunteti o familie frumoasa foc zambareti de numa'!
din nou sunt fara baterie la cantar...ultima oara de unde am luat mai erau doar 2 , ultimele , una am folosit-o cealalta am ps-o bine...nu stiu unde.. oricum rezultate bune, chiar si fara dieta, incap in hainele de vara de acum 2 ani
, mai putin in cele cu nasturi la piept...
Va doresc o zi frumoasa !!
mami de Thomas
dandusa spune:
Adevarat a inviat!
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
mar_ysa_28 spune:
Adevarat a inviat!
Asa liniste...niciodata...noi suntem super la Buzau la tara...Leyre e super, ii prieste aerul...doarme destul de mult e o scumpa o ador

Dupa bucate alese drob, sarmale, salata de beuf, saramura de peste si cozonac astazi ne-am delectat cu ciorba de perisoare, friptura de curcan cu cartofi acum am dovedit un mielut la protap...arata intr-un mare fel....o sa va pun poze...
Pupici multi noi ne ducem la plimbare...
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
Miky-ea spune:
Adevarat a inviat!
Mar-ysa,distractie placuta la tara!Sa va intoarceti cu bateriile incarcate!![]()
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Amalia spune:
Adevarat a inviat!
Ne-am intors si noi astazi de la socrii. Suntem plecati de miercuri..
Super sedere a fost!
Nici nu stim cand a trecut vremea. Ei stau tot la bloc, deci nu va imaginati ca am avut parte de gratare
, dar simplul fapt ca am schimbat casa si am fost cu totii, ne-a facut sa ne simtim bine.
Lui Luca i-am luat patul (se pliaza) si s-a acomodat repede acolo. A avut atatea brate in care a poposit (fiind cu totii 4 adulti), ca abia i-am auzit gurita, atat de fericit a fost!
Am vazut aici o gramada de pozici frumoase.. stirbul lui Mav
, frumosii Dandusei
puiutul miscaret al Spiridusului
, Victoras-frumosul al lui Carmendu
, familia frumoasa a Alrei
, o mamicuta frumoasa, proaspat tunsa Laura...
..imi cer scuze daca am uitat pe cineva..sigur am facut-o
, dar mi-au placut toate pozicile vazute!
Va pup dulce si va doresc multa sanatate!
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
criss703 spune:
Hristos a inviat !
Speram ca ati petrecut frumos cu totii si fara probleme de digestie
Am fost si noi la Inviere noaptea , la masa la parinti si astazi la gratare la nasi ..niste Sarbatori calme in familie ![]()
Am vazut pui mic de Spiridus "grabit rau"
si poze muuulte si festive de Carmendu si familia 
Am pus si noi ceva poze de Pasti
http://family.webshots.com/photo/2632483410104281140mrBQsK
Spiridusule mai faci filmuletul ? nu mai stiu pe ce adresa de mail sa trimit poza ...poate dai un PM ?! 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Antonio(27 oct 2008)