*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (43)*
Raspunsuri - Pagina 24
anca_27 spune:
Mirtha, Babyzapi, mersic,
m-am dumirit si eu, cel ce trebuia tinut la rece era cu nistatina in el... Babyzapi, cand vedem rochia?
Lauramiron, wow
, ce cocheta esti, iti sta superfain.
Si noi plecam azi, dar fara laptop, oricum n-avem cum sa prindem acolo internet, la munte, la ai mei. Vreau detasare totala.
S-aveti Sarbatori linistite si cu sanatate!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Somn lin, ingeras mic! 
mar_ysa_28 spune:
Gagici m-am vopsit si eu ieri...la fel, blonda, manichiura pedichiura, epilat...ce sa mai sunt o fericita, cu bagajele nu am terminat mai am putn insa ma duc sa iau scaunul de masa care tocmai a sosit.
Deci pt cine ma inreba de pret am platit la amazon 22 €(cu tot cu taxe) si transportul 28 $ deci...e chiar super.
Va pup....fug!!!
Aaaaa nu cred ca o sa mai am timp de scris...sa urez Paste fericit tuturor impreuna cu familiile voastre!!!
Ca sfat...usurel cu mancarica!!!![]()
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Gagici m-am vopsit si eu ieri...la fel, blonda, manichiura pedichiura, epilat...ce sa mai sunt o fericita, cu bagajele nu am terminat mai am putn insa ma duc sa iau scaunul de masa care tocmai a sosit. Deci pt cine ma inreba de pret am platit la amazon 22 €(cu tot cu taxe) si transportul 28 $ deci...e chiar super. ![]() Va pup....fug!!! ![]() Aaaaa nu cred ca o sa mai am timp de scris...sa urez Paste fericit tuturor impreuna cu familiile voastre!!! Ca sfat...usurel cu mancarica!!! Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea Povestea nasterii ![]() |
Sa faci poze la scaun, sa-l vedem saptamana viitoare.Drum bun!
Fetelor si eu va urez Paste Fericit si tot ce va doriti alaturi de cei dragi!
Nu cred ca mai am loc de sot sa mai intru zilele astea si vom merge si in vizite, la parintii mei, la ai lui, la nasi...luni ne vin finii in vizita...
Va pup pe toate

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
aleinad.g spune:
Buna dimineata, mamici si bebici!
cozonaceilor care astazi mai adauga o lunita! 
Criss703, daca fetita e vesela si nu da semne de boala incearca sa nu te mai stresesi ca ii transmiti si ei starea. Nu toti copiii cresc asa cum scrie in carti, fiecare are ritmul lui. Eu am fost o schiloada, vorba sotului parca scoasa din lagarul de concentrare, cand m-am maritat aveam 1,73m si 50kg, ma sufla vantul pe strada, iar acum ma chinui sa scad sub 70 
Mav, Mirtha, multumesc pentru incurajari
, sper sa fie bine si sa pape pana la urma ceva. Doar ca la noi laptele e cahhh, ceaiul e bun doar cand e lesinata de sete, morcovul e bleahh, de medicamente gen calciu lactic sau fier ce sa mai zic. Am ajuns la concluzia ca la ea tot ce se baga in gura in scopul de a fi inghitit nu e bun de nimic.
Azi mai incerc cu morcovi, daca nu merge trec la mar.
Mirtha, destreseaza-te mamica, ca ai fetita mancacioasa si tot ce faci baga in gurita. Dar daca ai bucatari degeaba si ea ti-ar da cu pas? Sa vezi atunci disperare, te urci pe pereti. ![]()
Laura am reusit si eu sa vad pozele, iti sta chiar bine, parca ai fi alta mamica
(asa i-am zis eu mamei cand aveam 2 ani si ea si-a schimbat coafura)
Mar-ysa, frumoase pozele de la mare, cam frig dupa cum se arata. Mi-a placut tare mult o poza cu bebita cu palarioara rosie. 
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a
mar_ysa_28 spune:
Am luat scaunelul...e super...Leyre sta in el cu mare placere..i-am facut poze dar nu am timp acum sa le descarc asa ca va pup.Pun o poza de la ei...www.amazon.com/Summer-Infant-Deluxe-Comfort-Booster/dp/B000YZCFWW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1240044041&sr=1-1" target="_blank">asta este.
Nu am reusit sa plecam dar mai avem putin...
Multumiri fetelor...miky-ea,babyzapi,aleinad...cred ca am uitat pe cineva....o sa revin cu completari...va pupacesc...fugggg
Aaaaaa deci am platit mai mult transportul...108 ron si 22 € pretul scaunelului....oricum e super bine

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
criss703 spune:
Miky_ea 

ce surpriza placuta sa vad mesajul tau , nu am realizat ca azi suntem in 18 si avem 5 luni
, tot zicem eu ca zilele astea facem 5 luni da nu eram sigura in care zi
(se vede ca nu mai merg la servici sa stiu data) .Multumim frumos de urari si pupam si noi printesa mica si frumoasa 
Ramo multumim frumos si tie de urari 
Aleinad da asa e vioaie si arata ok poate se mai intremeaza un pic de la orez cu cereale , i-am pus aseara in laptic si a papat si intradevar a dormit mai mult (desi dormea si pana acum).De slaba si eu sunt slaba probabil ca seamana cu mine chiar daca tati are 90 kg si se zice ca fetele seamana pe tati (bine.. acum n-as vrea sa se faca cat el
)
Babyzapi asteptam poze cu rochita 
Astazi intr-o zi asa de speciala dam si noi de baut si mancat cu ocazia implinirii a 5 lunite de viata (desi ar trebui de post )pt. toti cozonaceii , fratiorii si surioarelre cozonaceilor si pt. mamicile lor dragi 

Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Am luat scaunelul...e super...Leyre sta in el cu mare placere..i-am facut poze dar nu am timp acum sa le descarc asa ca va pup.Pun o poza de la ei...www.amazon.com/Summer-Infant-Deluxe-Comfort-Booster/dp/B000YZCFWW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1240044041&sr=1-1" target="_blank">asta este. Aaaaaa deci am platit mai mult transportul...108 ron si 22 € pretul scaunelului....oricum e super bine ![]() ![]() ![]() |
Wow, ce super e....imi curg ochii dupa el, sa stii ca te stresez dupa Pasti pe mess, ce si cum, si eu vreau. Si ce-am mai vazut erau peste 250 ron si nu asa faine si pliabile...
Criss, la cat mai multe lunitze cu sanatate celei mai frezate cozonacele!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Somn lin, ingeras mic!

alra spune:
tocmai ce am terminat ouale ![]()
Paste fericit la toata lumea si petrecere frumoasa cu familia!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Am intrat sa va urez Paste fericit!!!
Eu am o perioada mai nasoala, revin cand o sa fiu in toane mai bune. Am citit ce ati scris in ultimul timp, dar nu am stare sa scriu.
Pt Ramo, ca am vazut ca esti nelinistita cu eco. Nu stiu care e faza cu nucleii, dar displazia de sold se diagnosticheaza in fctie de unghiurile alpha si beta. Daca la unghiuri e bine, atunci nu e displazie.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Andy08 spune:
Darling, multumesc de gandurile bune si drum bun. 
Alra: Sanatoasa cina!
Cat mai cantareste Nicolu?
Babizapy: Cum merge diversificarea? Ma gandesc ca nu-i dai produse lactate prea repede, nu?
Diana21, Diamisha, Carmendu, mai dati un semn!
Andy, mami de
Andrei