*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (43)*
Raspunsuri - Pagina 25
monicus spune:
Mar-ysa,frumoase poze... suntei parinti chipesi.. are cu cine sa semene micutza voastra... o adevarata printesa...si cred ca aerul de mare i-a priit... asa-i? 
Am reusit sa mergem si noi la biserica...
Am trecut si noi pe sub masa... numai noi doua.. pentru ca tati era la servici si super.. ca am reusit sa impartasim... ca tot se si imparasea atunci...
La multi ani cazanaceilor care astazi implinesc lunitze frumoase.... Ce frumos...

![]()
![]()
![]()
Pentru toti noi va uram un Paste fericit alaturi de cei dragi...Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
Sanatate si numai bine. Pupici

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 17 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Un vot pentru printesa noastra
nebunica-zapacica spune:
Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit alaturi de cei dragi, mamici si cozonacei !!!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
miki01 spune:
Paste Fericit! Sanatate si multe bucurii sa va aduca sfintele sarbatori! Liniste in sulfet si multa iubire!
La multe lunite puilor care se vor serba zilele astea si multa putere mamicilor lor!
toate mamicile de cozonacei!
Nu prea mai reusesc sa tin pasul cu cititul, am fost capiata cu treburile.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru
lauramiron spune:
Dandusa, am inteles foarte bine, stai linistita
M-ai facut sa rosesc
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa Laura, in mes trecut vroiam sa spun ca-ti sta super cu bluza roz...,da' ai inteles tu din context,asa-i? da' pe bune ca-ti sta super...esti frumoasa foc![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
spiridusul spune:
muuuah
Paste fericit! alea, alea, stitzi voi ![]()
astept poze "cozonaci si oua rosii" !
pup
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
spiridusul spune:
www.youtube.com/watch?v=5Osf3jjpCbA" target="_blank">iote-l
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
lauramiron spune:
Fetele, multumesc pentru cuvintele frumoase
Marysa, Camelia, Aleinad, Anca
La cate aprecieri am avut de la voi pentru noua freza imi dau seama ce nashpa imi statea cu parul lung si lalai![]()

Vazut poze cu Leyre la mare
E tare frumoasa, din poze pare ca s-a simtit bine
Vazut si plimbaretul lui Spiridusul! Chiar are viteza as putea spune
Noi acasa am vopsit doar cateva oua, adica Rebeca si cu mine, apoi am fost la sora-mea toata trupa si-am ajutat pe acolo, ca ne vom petrece Pastele la ei si ea s-a ocupat de toata mancarea![]()
Deci eu am zis pas anul asta la bucatareala
Oricum la cat de agitata a fost Caterina astazi, nu puteam sa fac mai nimiK. Mi se pare ca am simtit un dintisor, undeva jos lateral....sper sa fie un incisiv lateral, si nu canin. A urlat in seara asta mai toata seara, nimik nu i-a convenit, am dat-o cu calgel si a urlat mai tare
Va doresc o noapte linistita, cu multa lumina si pace
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Miky_ea ![]() ![]() ce surpriza placuta sa vad mesajul tau |
criss,cu drag!Succes cu papica!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Dragi mamici,fie ca Lumina Invierii sa va bucure sufletul si sa va insenizeze viata! Sa aveti un Paste fericit si imbelsugat! 

Miky-ea spune:
Steli,oauuuu ce viteza are
Cristian!E simpatic foc!