Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
andy.p spune:
Multumim tuturor de urari

!!
Ce ma faaaaac??Alexia vrea numa in picioare !!!!Nu e prea repede totusi???Oriunde o pun hop in picioare.
Asaaaa legumele nu le mai vrea deloc,deloc
..o las in pace si apoi vedem![]()
Feli ma bucur ca sunteti k![]()
Lumi ma gandesc ca ar merge o ciorbitza buna ,buna si la bbei
Moni
Nerantula banana o fac la blender cu alte fructe si atunci iese sigur![]()
Oana te-ai dat pe
....bun ,bun ffff bun
Preety
Laureta ce dragutza e ,cum sta in picioare..nu lasati saltelutza mai jos??Sper sa treceti usor de varicela
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Ce ma faaaaac??Alexia vrea numa in picioare !!!!Nu e prea repede totusi???Oriunde o pun hop in picioare. |
exact asta e si problema mea cu Edi

. eu incerc sa-l mai pacalesc in brate, in scoica, in patut, pe salteaua de joaca, fiecare cam cate 10 minute... ii mai fac si pe plac, dar il tin bine de subsuori, cum zicea si Nerantula.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
tzitziri spune:
Felicic,felicitari de bilant!
Hemoleucograma se face si din degetel deci fara nici o trauma.Dar daca singurul dubiu era conflictul dintre vecin si dna Vio atunci e bine ca ai zis pas
.
Laura, da, pepsi bun bun
!Nu stiu ce sa zic de statul in picioare.Vad ca si David tot in pozitia aia e cel mai incantat, desi el nu sta bine nici in popou singurel.
Lumi, tocmai gasisem azi blogul asta si zicea ca rosia i-a placut mult baietelului, ca dadea un gust acrisor.Eu nu experimentez, dar daca te bagi astept impresii
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
preety spune:
baby_boy maine la doctor.
Fetele multumesc ptr raspunsurile cu cartoful... i-a luat mamaie din carrefour si incerc maine... da cik e f mare.
luminita, paula.laura, andy.p, felicic 
Si noi vrem in picioare, dar mai temperat ca suntem mai micute... sapt viitoare abia facem 6 lunite!
In schimb a inceput sa ridice fundul sus cand sta pe burta... practic se ridica pe genunchi si palme si incearca sa mearga de-a busilea... inapoi evident
. Da e simpatica rau ca moare de ras si e f mandra de reusita ei ![]()

tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy offf. Raducu iar are 38.5 ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008) |
Cristina, el cum a facut tratamentul?Poate conteaza si asta...adica i-ai dat doar cand a avut febra?Sau la intervale regulate indiferent de starea lui?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
baby_boy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
Cristina, el cum a facut tratamentul?Poate conteaza si asta...adica i-ai dat doar cand a avut febra?Sau la intervale regulate indiferent de starea lui? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
I-am dat doar cand a avut febra.desi vad ca pe prospesct scrie ca pot sa -i dau de 3 ori pe zi.offf
E indicat sa-i fac baie ..cu apa calduta asa..spre rece? sau sa nu-i fac?
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
felicic76 spune:
lumi: cu cea mai mare placere daca nu-ti iese, dar nu vad de ce nu ti-ar iesi(eu deja am vizualizat visinul din care o sa fur crengute
)
I-am zis sotului ca ma apuc de facut bors in casa, o holbat ochii si mi-a zis: daca iti spuneam eu sa faci bors in casa, mi-ai fi dat cu ceva in cap
, dar pentru Mufa esti in stare sa te arunci in cap de la balcon![]()
babyboy: juma' de supozitor de paracetamol 
tzitziri: da, chiar nu vad de ce m-as apuca sa-l intep: nu este palid, este vioi, are pofta de mancare 
andy.p: dupa vaccin s-a culcat nitel, douajdeminute, ce credeai!
preety: cartofii dulci pe care i-am cumparat eu sunt dublii fata de un cartof normal mare, eu fierb jumatate din el in piureul ptr 2 zile, alaturi de 1 morcov, 1 patrunjel, ipastarnac, 1 dovlecel (sau jumate) si 4 buchete de brocolli 
laureta: multumesc
, uite aici si
Luna a sasea
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Cristina alterneaza nurofen cu paracetamo la 4 ore
..sper sa va treaca cat mai repede
laura,