Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laureta, vin si eu sa-ti spun ca e sezonul bolilor copilariei . Chris a facut acum roseola si tocmai am scapat de ea n-am idée de unde putea sa o fi luat, Yasmine a facut varicela cand ne-am intors din RO cand avea 11 luni, nu ai cum sa ii tii izolati. Tin pumnii sa va treaca repede. Eu i-am luat o lotiune astringenta tare buna de aici, care se aplica pe piele si elimina mancarimile, se numeste Calamine, poate se gaseste si la tine. Stiu ca acum esti suparata ca a luat-o din comunitate, dar sa stii ca e mai bine sa o faca cand sint micuti, fac forme mult mai usoare. Nasica noastra a facut-o la 16 ani si s-a manifestat tare urat. Nu vreau sa te sperii dar ai grija totusi sa mergi la doctor cu copilul, am inteles ca uneori se pot face complicatii foarte urate la varicela. Foarte urat din partea educatoarelor ca nu au raportat epidemia parintilor.

Cosmy, a inceput sa nu mai muste dragul de el, dupa ce i-am spus o data ferm nu.

Babytza, si zii asa ai irosit care va sa zica bunatate de piure ? Vazut puiul cu oki de albastrea ….trebuie sa te simti mandra tare caci e copia ta fidela, nu ? Eu avocado il dau puiului asa cum e, asa am citit in cartea de retete pt. bebei.

Claudinna, sa-ti traiasca puiul

Felicic, se vad calitatile tale culinare in cupil mai

Laura, La Multi Ani si pupici la micuta precoce umblatoare

Gaia nevia, bun bancul cu criza, chiar il primisem si eu …curat criza, daca au inceput sa suspende astia chiar si livrarile produselor in RO.

Ankussa, ati plecat déjà in vacanta ?

Piolica, voi cu ce va mai laudati ? Cand o mai vad pe nora-mea?

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Azi am fost la eco de bazin si avem nucleii de osificare deci putem sta in fundulet.Am vrut sa facem si vaccinul de sase luni dar dr a zis pas pana dupa Paste cand va primi si vaccinul bcg ca nu s-a prins si vrea sa-l rapetam.Eu am zis sa mai asteptam ca stiu cazuri cand a copt si la 9 luni.
Ce ziceti?

Nu stiu ce sa ma fac ca Sergiu nu mananca fructele.Azi i-am luat biscuiti petit beur si ii fac maine cu mar sa vad daca cumva ii place si mananca.
Sunt ok biscuitii astia?voi de care le dati?

Sunt complet derutata introducerea iautului ,unul zice intr-un fel altul in alt fel.Unu dai danonino altul nu-i da .
Ce sa-i dau ca nu mai stiu?Ce are danonino asta de nu prea e voie?

Lumi mersi pt raspunsul de ieri .
Eu nu pot sta prea mult pe net ca sunt singura cu el si ma solicita,dar va citesc asa fugitiv.

Preety eu i-am dat cartofior normal si e ok.

Banana eu am facut-o cu furculita si asa iese sapunoasa dar cu blendarul...si mai si.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Noi azi am incercat dovleacul (de placinta) .. nu a mai fost atat de yac, insa am dat in alta dambla acum: nu avem rabdare sa stam sa primim lingurita decat la TV (baby einstein), daca il duc in bucatarie nu sta neam, trebuie sa agate cu mainile, sa caute cu privirile pe jos, prin spate, pe alaturi, sa se miste, sa se agite, sa traga de castronel (azi l-am lasat, si-a bagat mainile in castronel, si le-a pus in cap si pe hainute, si-a bagat boticul ca un catelus acolo, a fost dezastru ... in acest timp eu incercam sa strecor si lingurita pe acolo, in aceasta mozoleala totala! )
In final, trag concluzia ca nu i-a displacut, insa nu vad cum sa fac sa manance cumva, altfel decat sa linga marginea castronului si sa mozoleasca tot, dar absolut tot in jur!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

khristin ce copii frumosi ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

khristin, chiar ca ai copilasi frumosi foc. Si ce seamana intre ei

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

aoleo, Feli, eu tocmai am realizat ca n-am visin prin apropiere...... dar zise soacra-mea ca mama ei face un bors de casa delicios, deci daca nu gasesc visin, am alternativ!

Monica, cum sunt cartofii?

Oana, da, mai stiu cazuri, dar mi se pare totusi putintel cam devreme acum rosie sau bors.... nush ce sa zic, poate sunt eu doar paranoia... om vedea, peste o saptamana tot incerc, saptamana asta am alte alimente noi in plan de introdus, asa ca mai stau putintel.

Lucutta

Baby_boy, eu zic totusi sa suni doctorul sau sa ii faci o vizita....

seara buna, fug sa hranesc huni hamesiti.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Lumi am bagat doi, a venit injineru si mi i-a furat pe restu si am mai bagat o tura si am mai balbotat 2 Acum nu iti inchipui ca au fost ditai cartofii. Au fost unii mici ca eu cumpar cartofii cat mai mici ca nu suport si mi-e greu sa ii tai pe cei mari
Oricum, clar au devenit noua mea pasiune de sarcina

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Deci pana sa incep si eu sa zic ceva voi gatati un capitol, ufff!

Incerc sa recuperez, de fapt am citit tot dar am uitat ce vroiam sa zic!!!

Ah, multumiri publice Nausicai, stie ea de ce, asa fara inima si gata sa inchirieze oricarui strain care vine in Bucuresti, are totusi un suflet maaaare si bun

Marica mea (asta e noua porecla data de sor-sa) e f bine, papa bine si nu face multe mofturi. In continuare piureurie ei preferate sunt cele fine-fine si lichide (nu stiu ce facem cu bucatzelele) si din legume dulci: morcovi, dovlecei, ardei, cartofi dulci. Nu suporta spanacul, urzicile, broccoli si pastarnacul (ca nu iese fin fin, iese mai atos asa chiar si dupa super blenderul achizitionat de curand de la zepter)

Si mie imi plac la nebunie cartofii copti si recunosc ca ii fac la microunde...Nu e cica sanatos dar e f rapid. Ii spal bine-bine, ii intep cu furculita si tzup in cuptor la microunde. Ies f f repede. Cumnata mea care locuieste in Anglia si e f. adancita in studiul mancarii oganice si naturale nu mai foloseste microundele, mi-a trimis si mie un studiu dar sincer l-am aruncat in gunoi (in mail) si nu il mai am. Dar daca sunteti atat de interesate, il pot cere din nou. Ideea era ca au descoperit ca alimentele nu numai ca isi pierd proprietatile (de orice fel) la microunde dar chiar devin toxice, radioactive, asa...cancerigene...In fine, eu am decis sa nu renunt la acest aparat minune si inca il folosesc (da, si era vorba si de incalzire, nu de preparare, deci...)...

Cu Danonino am auzit si eu ca e de nashpa si nu as fi renuntat la el daca nu imi facea Alex super infectia aia cu rotavirus la un an...toti doctorii din Elias care au tratat-o atunci mi-au dat interzis la produse Danone. Asa ca nu mai consumam decat Campina si Napolact...Cu iaurtul, eu i-am dat Mariei deja de la Humana o singura data si nu vreau sa ii dau f des, dar oricum mi se pare mai safe decat Danonino. Sa fac in casa iaurt...mai greu, si branza de vaci am inceput sa ii dau de la Milli, aceea grasa, dupa ce am facut si calcica la greu. Sper din tot sufletul sa fie pe bune ce scrie pe eticheta si sa nu aiba alte ingrediente ascunse...
Cereale: de la Humana si Milupa si nici de la Nestle nu mai dau, din acelea cu fructe, iaurt si alte minuni pentru ca au tot felul de zaharuri daunatoare, matodextroza si glucoza si alte chestii "dubioase" (cum ar zice Eva). Mai bine din acelea simple, gel fulgi de ceva fara alte adaosuri toti boboceii fara numar, fara numar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Na`seara!

Baby_boy eu zic sa-i pui jumatate de supozitor Novocalmin, am mai zis eu ca scade febra imediat. Fetele DC mi-au spus si mie si e chiar eficient. sa treaca repede febra. Baie ii poti face dar nu cu apa calda ca de obicei, 1-2 grade mai putin.

Cuscra cum ai reusit sa tai amprenta? de fapt mai bine nu intreb nimic ca poate urmez si eu sper sa nu, ca tastez greu dupa felicitari pentru progresele soricelului

Lumi multumesc, esti draguta ca intotdeauna se pare ca mai trebuie sa asteptam cu biscuitii cu gluten , fara gluten nu am gasit, mai caut. Branzica e in stand-by, ca ne-au iesit bubite, si as vrea sa combin totusi fructele cu ceva, altceva in afara de cereale.
Ce precoce e Edi, vrea sa stea in picioare, imediat o sa vrea si fratica

Felicic felicitari pentru bilant am grasunelul leit mami

Le: Lucutta iaurtul Danonino are conservanti, de-asta nu e prea indicat la bebei. Poti sa-i faci in casa pentru inceput, a pus Lumi reteta, sau sa cumperi simplu fara fructe si cu perioada de valabilitate mai redusa

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Azi i-am facut lui Mihnea mamaliguta cu branza calcica si iaurt, si ce credeti????? Nu i=a placut, normal! il mai las vreo saptamana si incerc iar.
Laureta merci pt raspunsul cu biscuitii si sa nu fii suparata ca a facut micuta varicela, e mai bine acum, mica.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput