Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Revin si eu mai pe seara ...

Sunt in cautare de aspirator care sa si spele, sa si aspire prin filtru de apa, sa usuce...etc..

Am gasit un ASPIRATOR ZELMER 619 AQUA ..se pare ca face toate astea ...si costa putin peste 500 RON ...

L-a testat cineva ...poate sa imi dea ceva recomandari despre el..sau altul care sa "presteze" functiile de mai sus?

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Ce vroiam sa mai spun? Aaaaa:
Babytza, esti in forma, m-am amuzat copios
CD, Lumi mai aveti copii maraiti? Parca azi nu a mai fost chiar asa rau la noi.
Boo ce mi=a palcut faza aia cu "...vreau si io nu stiu ce si copil care sa baloteze tot ce-i dau.." salam de biscuiti Si io, si io!!
Giuli nici nu stii ce norocoasa esti ca Edi nu e mofturos. Pe mine ma ustura pe gat de "Padurea cu alune" si "Scufita rosie" pana mananca, si asta daca deschide gura. Nu mai zic ca ma trec toate transpiratiile si toti nervii, dureaza cate o ora si nu mai zic ca ma strofoc si sa i le prepar: curata, spala, mixeaza, blenduieste, bla, bla, bla...BRAVO EDI!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

avem si noi o fetitza de 6 lunitze, scuzati vocea lu tac-su in extaz

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Corrina am votat broscovenia de cate ori ai intrat

Ma bag la un serial si la somn ca maine smotruiesc

Noapte linistita tuturor!

Le: Nikolici sunteti totali ce petrecere ati avut voi! Ati cantat si "La multi ani!" Dar invitatii, unde sunt invitatii?

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Si acum din ciclul

"Nu ne "cuplam" ...dar ne simtim bine impreuna"...

iata ce fac GRUIA SI IZABELLA !!!

enjoy

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

de unde, de unde, de unde iei aspiratorul?

Zelmer isi face o reclama destul de agresiva, dar in afara de asta nu stiu nik de ei...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Boo ce mi=a palcut faza aia cu "...vreau si io nu stiu ce si copil care sa baloteze tot ce-i dau.." salam de biscuiti Si io, si io!!
Giuli nici nu stii ce norocoasa esti ca Edi nu e mofturos. Pe mine ma ustura pe gat de "Padurea cu alune" si "Scufita rosie" pana mananca, si asta daca deschide gura. Nu mai zic ca ma trec toate transpiratiile si toti nervii, dureaza cate o ora si nu mai zic ca ma strofoc si sa i le prepar: curata, spala, mixeaza, blenduieste, bla, bla, bla...BRAVO EDI!!!

Ma fac mare

Corina multumesc! Intr-adevar, Edi baloteaza orice ii dau, pana acum n-a facut mofturi la nimic. I-am dat intr-o seara ciorba de loboda (acrita cu bors de casa facut de mama) in care am inmuiat putina painica.
Barbata-miu chiar glumeste si zice ca daca o sa-l intrebe cineva ce-i place sa faca...raspunsul dat de Edi o sa fie "sa mananc".
Si eu ii mai cant "In padurea cu alune" dar asa mai spre sfarsit. Azi i-am dat iaurt facut de mine si n-a mai regurgitat. Hmm....

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

de unde, de unde, de unde iei aspiratorul?

Zelmer isi face o reclama destul de agresiva, dar in afara de asta nu stiu nik de ei...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

de pe onestop punct ro...
au 4 ani garantie...asta spune multe
adica daca il turez la maxim 4 ani ...chiar e amortizat complet ...pot sa il schimb peste 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Moaaaaaaaaaaaaaaaa, ce frumosi sunt Gruia si Iza!!!!!!!!! Insa, imi pare rau, mie mi se pare ca se "cupleazaaaaaaa"
Nikolici sa iti traiasca printesa ca tare mandra mai e!!! Apropos, e "luata", nu? Parca de Edwin, right?

Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nerantula legat de carucior (ca tot am vazut pozele postate de Alina)...pe tine nu te enerveaza ca nu se desface bara aia din fatza? Sau se desface si nu stiu eu? Nu de alta dar tare greu il scot pe Edi, de pus e usor dar de scos....ma apuca toate transpiratiile, i se intepenesc incaltarile si ma chinui o gramada sa-l trag de acolo.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput