Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Vas ruga daca puteti sa ami dati un sfat unde in bucuresti pot sa fac HSG, in spital sau clinica nu conteaza si un nr. de telefon pentru programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Magdita nu ma pot abtine sa nucu hohote.Parca ma vaz pe mine acu o luna.Eu ma duceam la sp ca pierdeam sarcina,cumnata mea sa nasca.
Stau si ma gindesc si ma intreb ce i mai rau,sa nu ramii deloc sau sa- i pierzi.Sa sti ca venirea pe lume a nepotelului o sa-ti fie ca un pansament garantez.Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest hop.Permite-mi sa-ti dau un sfat.Dupa ce iti revi du-te la Matei si roag-o sa-ti dea o serie de analize,ptr a vedea cauza pierderii sarcinii.Eu asa am procedat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Magdita ne gandim la tine, te imbratisam si ne rugam pt tine ! Si eu am fost chiuretata in Postul Craciunului la a doua sarcina pierduta....

Dumnezeu poate randuieste ceva mai bun pentru noi, poate ca trebuie sa mai avem rabdare ca bucuria sa fie si mai mare atunci cand ne vom invrednici sa purtam prunc in pantece si sa nastem!

Draga bella77 si eu zic la fel: ca nu cele doua linii pe test conteaza cel mai mult, ci sa ajungi sa nasti si sa iti tii copilul sanatos in brate.

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Magdita

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

sunt alaturi de voi fetelor si va citesc mereu!
e groaznic prin ce treci magduta. pot doar sa-mi imaginez.
deja m-au apucat si pe mine emotiile si nu pot sa nu ma gandesc prin ce as putea trece si eu.
maine am programare la dr. Tutunaru. ma duc plina de speranta si teama totodata.
va tin la curent!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Magdita ...
Imi pare tare rau !! Inteleg ce simti ...

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Buna dimineata,

Imi pare rau sa va dau vesti proaste : din nefericire, sarcina mea este o sarcina fara embrion, care va trebui intrerupta saptamana aceasta. Pur si simplu am "tras un loz necastigator" , ca sa il citez pe dr.T , pentru care am toata stima.
Va multumedc tuturor celor cate v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii : Feli, Madutz, Lali.
O sa-mi revin, pentru ca eu sunt o femeie puternica, ce nu se lasa doborata de un asemenea esec, si sunt convinsa ca voi reusi in curand sa imi implinesc visul de a-mi tine copilasul in brate .

O veste buna : aseara mi s-a nascut nepotelul prin cezariana, are 3.700 gr si il va chema Mihai. De-abia astept sa merg sa il vad la spital astazi.
O zi insorita va doresc, din toate punctele de vedere .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

intru si eu sa te incurajez, ca fosta pacienta ar T. exact asa am patit si eu, sarcina fara embrion, obtinuta dupa 5 ani de asteptari, chiuretaj la 9 saptamani....iar dupa 2 luni am ramas iar gravida, total nesperat si a rezultat minunea mea nr 1. asa ca.....plangi acum, apoi capul sus, ridica-te si mergi mai departe!!!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

magdita- am ramas fara cuvinte... te imbratisez si sunt alaturi de tine ! e f greu, stiu... dar daca s-a intamplat odata sa ramai gravida trebuie sa se intample si a doua oara ! fii tare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

magdita imi pare fff rau! nu am cuvinte...

vally s22+ Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare tare rau pentru tine magdita, m-am bucurat pentru fiecare fata care a venit cu vestea cea mare , si cu fiecare cand aduce vestea cea trista, retraiesc cumplitele clipe prin care am trecut si eu
poate va fi bine

Mergi la inceput