Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 3
rala spune:
Draga Magdita! Eu nu sunt "bisericoasa" dar cred cu tarie ca toate intamplarile din vietile noastre sunt oranduite de undeva de sus dupa niste reguli care de cele mai multe ori sunt altele decat regulile pe care le stim noi. Stiu ca nu te poate consola nimic acum si stiu ca senzatia de gol si pierdere este foarte mare. Dar mai stiu ca o femeie puternica si greu incercata ca tine va gasi puterea sa se ridice din nou, cat de curand. In cazul meu s-a dovedit ca extrauterina s-a intamplat pentru ca asa a fost bine sa se intample. Intr-o buna zi o sa ne intalnim la usa la T pentru ecografia de 12 saptamani si o sa-ti povestesc pe indelete. Toate gandurile mele bune sunt cu tine.
Good things happen to good people!
magdita spune:
Va multumesc din suflet tuturor , maine dimineata sa va rugati pentru mine.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
felix76 spune:
Magditu meu, o mare mare rugaminte la tine: sa il rogi pe T sa-ti repete echografia inainte de orice alta procedura!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
adrianaady spune:
Magdita o sa fiu cu gindul la tine si o sa ma rog la bunul d-zeu sa fie alaturi de tine si sa te ocroteasca. Si felix bine a zis sa il rogi pe T sa iti mai faca o eco inainte...
tinuta78 spune:
magdut, vom fi toate alaturi de tine. Si intotdeauna "tot raul este spre bine" . am o colega, care dupa o asemenea pierdere, chiuretajul a ajutat-o si la cateva luni s-a cuibarit un nou bebe in burtica ei. Si toate de la Dumnezeu,cu prima sarcina, venita pe neasteptate ar fi pierdut examenele de licenta. Acum in preajma examenului este cea mai fericita burtica. Asa o sa fie si cu tine. Oricum, chiar daca ai pierdut o batalie, razboiul continua si-l vei castiga.
gabrielarusu spune:
Buna fetele,
Magdita nu imi vine sa cred ce mi-au vazut ochi, nu se paote, imi pare nespus de rau, mi-au dat lacrimile cand am citit eram asa de bucuroasa pentru tine ca ai reusit sa ramai garvi imi dadusei mari sperante si mie, o sa fiu cu gindul la tine si o sa ma rog la bunul DD sa fie alaturi de tine si sa te ocroteasca.
Sa ai grija de tine.
Nu pot sa mai intru pe yahoo pana pe 21.04 maine plec in concediu dar sper sa fie bine Dc mai citesti azi poti sa-mi dai nr. de telef pe PM dc vrei si o sa te sun sa vad ce ai facut.
Doamne ajuta sa fie totul in regula.
Elena cum te mai simti?
Va urez un paste fericit alaturi de familie si de cei dragi si sa dea DD cand o sa intru pe net sa vad numai II
sper viitoare mamica
coca1978 spune:
Sunt suparata ca aici in constanta cadrele medicale asi bat joc de pacienti .Am fost vineri sami fac programare la o clinica pentru HCG si nu stia daca au aparatul bun miau spus sa sun luni .SUN luni si imi spun ca merge si miam facut programare pentru marti .Marti surpriza cand am mers. Aparatul era stricat deci nu sau deranjat sa verifice si miau facut programare aiurea .Am pierdut luna asta degeaba pentruca nu mai pot face .Sant in ziua 12 de M .si stiu ca nu se face mai tarziu . Deci tot bucurestiul ramane valabil in constanta e bataie de joc.
tamaryllis spune:
Magditule, suntem alaturi de tine! Iti urez multa putere sa treci cu bine de ziua de maine si sa ne dai o veste buna in scurt timp!
2009 este anul in care voi reusi!