Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

E tare Magdita noastra. Si puternica. Acusi vine vara, cu relaxare, concedii, mare si multe alte vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Magdita...imi pare rau de vestea citita aici....dupa cum vezi suntem alaturi de tine...incercam un pic sa-ti ridicam moralul si daca chiar reusim asta ar fi un lucru excelent.
Te imbratisez cu drag

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Magda, tinem pumnii!

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

MAGDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magdita , sa treci cu bine de interventie. suntem langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Am vorbit cu Magdi. Se simte fizic binisor. Asteapta sa plece acasa.

Ne multumeste la toate pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Magditzu- fruntea sus si multa incredere
In curand o sa zambim toate la odisee.
o sa ne plangem de mila- ca nu mai stim ce sa facem ca ne mananca urechile "puradeii".

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Magdita sunt alaturi de tine recuperare usoara si sa vi cu vesti bune cat mai repede.
eu am fost azi la fire si sa vorbesc cu de T ce as putea sa fac in continuare.mi-a zis ca trebuie sa fac tratament cu diphereline si mia dat 2 variante ale tratamentului:prima ma costa 30-40 milioane, probabil imi da reteta normala (eu cel putin asa am inteles)corectatima daca gresesc.
iar a 2 varianta mi-a dat un nr de tel al dr Raluca Vasilescu sa o sun.binenteles ca am sunat imediat si e vorba de un program care nu stiu cum ii zice ca am uitat sa o intreb. trebuie sa ma intalnesc cu ea joia viitoare la cabinetul dr T sa vorbim,trebuie sa imi faca niste analize de sange ,secretie din col si inca ceva ce nu am retinut, ma baga la un aparat ca un fel de scanare sa vada daca sunt predispusa la osteoporoza.
trebuie sa ma duc lunar pentru injectie si pentru a fi urmarita si tratamentu dureaza 6 luni si niste pastile.
fetelor care ati facut tratamentul acesta care au fost pasi care ia-ti urmat voi ca prea sunt in ceata? eu citisem pe prima pagina ca se compensat 50%cu reteta de la dr T. nu mai e asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Magdi, este extrem de trist, am trecut si eu prin asta si stiu cum e, dar trebuie sa continuam sa luptam. Acu o sa se prinda mult mai repede, o sa vezi.Profita la maximum de ciclul urmator!!

Eu am facut ieri laparoscopie la medlife, dupa un cosmar de 2 saptamani in care am crezut ca am hidrosalpinx si ca tre sa scot trompa stanga, dar din fericire nu am nicio problema cu trompele, stanga e mai dilatata si de asta la eco dr a crezut ca e hidro. Voi face fiv pe 3 iunie, dr. m-a sfatuit sa nu mai astept...pt ca organismul meu are nevoie de o sarcina, intrucat am un posibil inceput de endometrioza care s-ar rezolva cu o sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mihaela- intra la endometrioza si citeste mai multe: trebuie sa-ti schimbi alimentatia, incearca si naturiste ....
Documenteaza-te bine inainte sa te duci la T si dr Vasilescu.

- substanta activa a medicamentului
- denumirea comerciala
- efecte adverse
- rezultate pozitive ??
- de ce iti face atatea analize??
..................

La trat. cu Diphereline se cunosc reusite - dar celalalt tratament ??
A auzit cineva de el??

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput