Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
YLARI spune:
Fetelor nu am reusit sa depun dosarul 

Mizty aia de la HR a noastra mi-a dat o adeverinta de kkt, in care nu e mentionata data suspendarii ct de munca si nici nu era la birou ca sa mi-o trimita pe un mail pe care mi l-a dat o doamna dragutza de la DGASPC. 

Incompetenta asta ma calca pe nervi. De 2 ori mi-a bagat banii in contul altor colege, mereu e aiurita.
Socramiu bineinteles ca a facut spumele marii, a inceput sa o injure pe aia in timp ce eu vb cu ea la telefon 
Asta e, mai merg o data maine.
Oricum o sa optez si eu pentru a mi se incarca banii pe card pentru ca vad ca asa prin Posta imi iau numai tzepe. Am 2 alocatii pierdute si 2 luni de stimulent. In Hambarului nu stiu cand pot sa ajung. oare de pe net pot rezolva??? am o colega care si-a recuperat aproape pe un an alocatia fara sa mearga acolo, doar a trimis documentele scanate la o adresa de mail. Va tin la curent.
Ma duc sa fac o mancare de cartofi.
Cleo, ce se intampla cu Miss, stii ceva?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
aelita spune:
INAIS cum ai facut spanacul ?o merge si la noi..
ma gandeam,o merge spanac cu iaurt?? a incercat cineva?ca la Andres ,iaurtul e doar ceva care trebuie scuipat pe mine .
avogado -cand cumpar,aleg sa fie maro,nu verde.
MSBB-Sofia numai la picioarele noastre dormea,ii ziceam yoghinu' ,ca dormea pe muchia patului,pe latura mica,cu o mana si un picior cam atarnand,doar o miscare sa faca si sa cada.nu cadea,dar noi daca miscam plapuma,plonja.
ea nu dormea cu noi,dormea in camera ei,dar dimineata o luam la noi sa mai doarma,o puneam intre noi si ea se ducea la picioare .
eu cred ca de cald,nu ne mai suporta![]()
puneam perne acolo,pt orice eventualitate.
hahaaaaaaaaaaa tu credeai ca vezi curcubeul si cand colo,cearsaful vecinilor![]()
pai vorbeste cu ei ,sa te surprinda asa din cand in cand,cu un curcubeu la geam .
CLEO hahaa si eu am pasiune pt maci! si nu am gasit lenjerie cu maci,am ceva dar nu e...Dar eu nu vreau creponata
vreau s-o calc .
GABItA sa va treaca repede mucisorii,sa doarma bine !
LAURA vaaaaaai ce bine face pasii !!!!!!si ce repede se ridica ! 
| Citat: |
| si asa sunt ingrozita ca se apropie luna Iunie si plecam fara Mircea cateva zile...aproape ca m-ai facut sa simt si eu disperarea din visul tau...brrr cum puteau frate unele mame sa-si lase copii la tara pe perioada verii?? |
eu ii inteleg bunele intentii
DANAH ce scumpa e,cum se ridica ea in pciioare cand ii pierde mana,sa te prinda iar
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
YLARI mori cand vezi atata incompetenta in lucruri atat de simple.maaaare lucru sa iti faca de la inceput cum trebuie si sa iti trimita banii tie,nu colegelor ! ma mir ca nu ii trimite la mine ! pai zau asa,ca si cand nu ar fi nimic ca trimite banii tai in alta parte..
Daca le-ar atrage cineva atentia la locul de munca,poate ar casca mai bine ochii.
Bineinteles ca greseli se fac peste tot si face oricine,dar vad ca la tine nu se mai opresc !
bafta si sper sa se rezolve in mod natural si normal,asa cum ar trebui dealtfel sa fie.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Lorich spune:
Multumita Chinei si bulinei uite ca am narat si am narat si io cum a venit barza la mine
E la semnatura. Avertizez ca e lunga, nu stiu cum si-a mai amintit neuronu singuratic atatea, insa eu vreau s-o pastrez pt mine, pt sufletul meu pt mai incolo. De aia nu mi-a scapat nimic-nimicutza.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui YLARI Fetelor nu am reusit sa depun dosarul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mizty aia de la HR a noastra mi-a dat o adeverinta de kkt, in care nu e mentionata data suspendarii ct de munca si nici nu era la birou ca sa mi-o trimita pe un mail pe care mi l-a dat o doamna dragutza de la DGASPC. ![]() ![]() Incompetenta asta ma calca pe nervi. De 2 ori mi-a bagat banii in contul altor colege, mereu e aiurita.Socramiu bineinteles ca a facut spumele marii, a inceput sa o injure pe aia in timp ce eu vb cu ea la telefon ![]() Asta e, mai merg o data maine. Oricum o sa optez si eu pentru a mi se incarca banii pe card pentru ca vad ca asa prin Posta imi iau numai tzepe. Am 2 alocatii pierdute si 2 luni de stimulent. In Hambarului nu stiu cand pot sa ajung. oare de pe net pot rezolva??? am o colega care si-a recuperat aproape pe un an alocatia fara sa mearga acolo, doar a trimis documentele scanate la o adresa de mail. Va tin la curent. Ma duc sa fac o mancare de cartofi. Cleo, ce se intampla cu Miss, stii ceva? YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
alocatii@ddfssbuc.org
poti depune cerere pt retrimitere pe card. Si le primeshti.
iti tre card la :
http://www.ddfssbuc.org/
aici scrie ce si cum.
Faci pe meil. poti sa incerci, nu pierzi nik. Scanezi copie la buletin, extras de card, cardul sa fie pe numele tau la bancile acolo expuse etc.
ASISTENTA SOCIALA
B. CERERI DE REORDONANTARE / MODIFICARI LA ALOCATIA DE STAT PENTRU COPII, INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI SAU STIMULENT :
Acte necesare :
-- copie certificate de nastere copil;
-- copie carte de identitate reprezentant legal (persoana care incaseaza banii);
-- daca se doreste plata prin cont bancar : extras de cont (cu cod IBAN) daca se doreste plata alocatiei de stat in contul bancar al reprezentantului legal al copilului, la una din urmatoarele banci cu care colaboram : B.C.R., B.R.D., Banca Transilvania, C.E.C., Procredit Banc, Romexterra. Titularul contului este reprezentantul legal care incaseaza prestatia solicitata.
Cererile de reordonantare / modificari se pot face :
- La sediul nostru din Str.Hambarului, nr.6, sector 2 in zilele de luni, miercuri si joi, intre orele orele 900-1500 ;
- Prin posta, atasand copiile actelor doveditoare necesare;
- Prin e-mail la adresa alocatii@ddfssbuc.org atasand scanat actele doveditoare necesare.
Eventual cand mergi cu fata la mama ta, Hambarului e la Electroaparataj, iti explic eu ce si unde dar mai bine la tel.
e greu, te ia cu dureri de cap agitatoia asta, dar trebuie ca is banii tai, ii iei nu ii dai.
MissP - se destrabaleaza, e sotul in concediu medical.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Socrate - la ce te gandeai inainte de
? Te cred ca te-ai trezit asa - uneori visele par atata de reale, e incredibil ce poate mintea noastra 
Dana - spor la treaba acolo. Apropo de asta si Dani era afundata in lucrari&co - ori au rapit-o muncile de tot? Bey Gigi - FREE DANI
.
Pai de acum viata de belfera are Teo - cu propria camera , ce mai ? o adevarata domnisoara
. Succesuri cu mutatul in iatac propriu 
Gabitza - nu-i pacat de saracii
sa shada ei uitati acolo in sertar NTZ-NTZ-NTZ! Mai bine da se le asundem noi 
![]()
Cleo - sa nu zici ca nus fata de comitet ... www.deniz.ro/prod.asp?id=296" target="_blank"> ote
Asa de
Iulia - spui cand s-au descarcat bateriile ca am un incarcator
. Da' pt ce 3,14 + 3,14 la analize?
Mai Ylari -
nu era nevoie de inca o dovada ca traim in Romanica. Uf- uite cum te pune pe drumuri de aiurea
.
Si mie mi s-a parut cel mai practic si usor asa, prin card. Fara bataie de cap, fara drumuri inutile.
Spor la bucatarit 
Aelita - cum esti tu o dulce mereu
! Pai , sincer, ma gandesc sa-l parchez pe consort pe parchet, sa o prinda in caz de plonjon si cu ocazia asta poate are si ea, mandra, ceva mai mult spatiu de desfasurare. Eu am
cand am vazut cum dormea si tati a zis ca a vizitat toate cele 4 zari in somn
.
Lorich - stai ca e rost de inca un ceai ceva - sa mearga lectura
. Bravo pt mobilizare 
noastra!
DanaH spune:
mi-am deschis si eu doua ferestere cu doua retzete de fericire: Un cozonac pufos de Lorich si o gogoasha balerina de chinabulina.
sper ca in pauza de masa sa am timp sa le citesc.
Miss vorbea de un proiect pe care l-ar incepe dupa ce se finalizeaza concursul cu clipe de viatza. oare de aceea sa fi disparut?
Poze
Lorich spune:
| citat din mesajul lui DanaH mi-am deschis si eu doua ferestere cu doua retzete de fericire: Un cozonac pufos de Lorich si o gogoasha balerina de chinabulina. |
hahaha acum am vazut ca o tinem numai in bunataturi, si eu si Chinabulina;
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui MsBB [ Cleo - sa nu zici ca nus fata de comitet ... www.deniz.ro/prod.asp?id=296" target="_blank"> ote Asa de Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |

ce frumosi arataaa.... zau asha, cum sa nu iti placa? Multumim mutl de atentie!DanaH, gata- aveti printesa mare, trebuie in camera ei!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
| citat din mesajul lui DanaH mi-am deschis si eu doua ferestere cu doua retzete de fericire: Un cozonac pufos de Lorich si o gogoasha balerina de chinabulina. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
Mama ce mi-a placut asta
! Bravo - nici ca puteam sa gasesc o descriere mai potrivita
. Pofta buna
la "devorat"
asa minuni!
noastra!