Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mai, laura, dar frumos baiat ai!!! mi s-a facut pielea de gaina de emotie cand l-am vazut mergand. si apoi m-am uitat si pe pozele din album: frumos-frumos!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Aaa stiu ce mai vroiam sa va spun. Am visat azi noapte ca am lasat copilul sa il ia bunicii la ei pana la vara. Si evident dupa ce au plecat m-au apucat pandaliile si atat am plans si am suferit. Totul era atat de real, vroiam sa plec dupa ei si nu m-a lasat sotul. Nu stiu de ce am facut asta, ma simteam atat de ciudat ca nu am vrut de fapt sa accept si am acceptat si nu mai intelegeam de ce. Si eram disperata ca daca se imbolnaveste, daca ii e dor de mine si tot asa.

In fine, m-am trezit cu greu ca nu reuseam nici sa ma trezesc cand mi-am dat seama ca e un vis. Foarte urata senzatia.

Mai vroiam sa ii spun Iuliei ca e normala reactia ta, esti obosita, ai avut mult de tras in ultimul timp si asta te-a epuizat. Incearca sa dormi si sa te mai relaxezi un pic ca sa iti revii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mda, mi-am suflecat manecile si m-am apucat gospodareste de o ... pauza . Parca sta sa si-mi zbura cheful de munci si alte alea. Oare no vrea ploaia sa-mi curete geamurile? Ca astia cu cearceafu' rezolvara doar o parte din problema .
Las' ca mai e si maine o zi ...Cine o fi zis aia cu "nu lasa pe maine ce poti sa faci astazi" n-avut de aface cu asa pui de lene.
Acum tati da cu aspiratorul si mandra il supervizeaza si io am venit cu o stacana de ceai sa vad ce mai ziceti ...
Si surprais l-am vazut pe Mirci cum s-a mobilizat si a plecat

Vecina , bafta astazi la kineto, stiu ca stai un pic cu inima stransa dar VA FI BINE! Mama omida a dat in ceai si zice ca merge treaba struna .

Mai Cleo, cum te baga vecinele astea pe tine in boala . Tare bine suna - sa dormi intre maci - vezi sa nu aiba efecte halucinogene . Pe principiul " vreau si eu comuniune cu natura" am cautat, tot asa de am innebunit, lenjerie cu gargaritze . Si am , da?? Eu parca tin minte ca am vazut odata, intamplator, in catalogul online de la Ikea ceva cu maci ...

Adriana - da' ce plimbatretzi sunteti voi . Dixtractie placuta in Germanica la botez.

Laura - nu, glumeam cu Mobexpertul. Am deja un pat cat toate zilele dar vad ca nu-i suficient pt mandra, de-a latul, de-a lungul , merge ca orbeci in somn ... asa ca ma gandeam ca poate i s-ar potrivi mai bine un pat mai mareeeeee , sa faca mai multa miscareee , sa doarma mai bine
Oricum, nasoala treaba cu mobila, si o carutza de bani si de proasta calitate Uite asa s-a imbogatit Dan Sucu

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

pt

Wow..merge Mircea! Emotionant filmuletul!

Dana si noi il trezim cateodata pe Robert cand ne retragem la nani, noi babacii

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Alyshuca spor la treaba draga mea…adevarul e ca bine ca nu am spalat geamurile…voiam sambata, spusese soacramea ca mi-l ia pe bb, Mircea a fost de garda, dar uite ca nu s-a mai produs si am ramas fara geamuri/frigider /dulapuri spalate…eu stiu cand le-oi mai face…

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

si eu ii spun lui Vlad Stef si lui Stef Vlad....
Super filmuletul, vreau si eu la Vlady sa vad asta....
Am vazut si poze, nu ma pot abtine a milioana oara sa ma mir cat e de frumos!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am umblat intr-un sertar din frigider, ca sa ascund o ciocolata de-a lui Andrei, ca mi se pare mie ca mananca prea multa. Si sa vezi peste ce am dat acolo. Doi iepurasi de ciocolata Lindt de la Pastele trecut Imi venea sa rad si sa plang de ciuda I-am pus bine de tot, ca si atunci i-am ascuns tot de Andrei de am uitat si noi de ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Am umblat intr-un sertar din frigider, ca sa ascund o ciocolata de-a lui Andrei, ca mi se pare mie ca mananca prea multa. Si sa vezi peste ce am dat acolo. Doi iepurasi de ciocolata Lindt de la Pastele trecut Imi venea sa rad si sa plang de ciuda I-am pus bine de tot, ca si atunci i-am ascuns tot de Andrei de am uitat si noi de ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

am o cunoshtitnsa, care serveste musafirii cu "chestie din aia maro -daca vrei iti iei din dulap sus!!". Din cauza cupiilor.

msBB, acu ghici cine cauta pe wwww.ikea.ro - maci????

edit: nu sunt maci. Nu au inflorit inca? Hai ca ploua, poate cresc si la ikea..

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. la noi, agitatie maaare azi. sculat, facut pipi i borcan luat fata dus la mama la servici, intors in oras, luat adev de la prefectura cum ca-s in concediu de crestere a copilului, apoi la analize, luat 3 fiole de sange, lasat pisu acolo mers inapoi la mama, luat cupil adormit de colo si umflat cu paine si covrigi, copilul trezit cand am ajuns in casa, papat cateva lingurite de branzica cu fructe si un plic de biotics, apoi strambat din nas, venit curier cu pachet, platit, pus fata pe jos, cu jucarii, fata plangacioasa, nu nu jucarii, vrea sus la calculator cu mami, adoptat alta strategie, p[us fata jos cu usa de la dulap deschisa, fata multumita cu sutiene, incaltamintea ei, insirate...asta a foat pe scurt. pt mine a venit deja noaptea ca atatea am facut de cand m-am trezit

i-am luat o minguca mica si frumoasa..nici nu se uita la ea e mai interesata de sosetele mele facute sul scoase din sertar. vorbeste cu ele, le cearta...

mihaser si eu imi pierdusem speranta ca voi recapata banii, insa am avut noroc sa zicem asa...eu am sunat-o lunar, a insistat, n-am lasat-o moarta. fa si tu lafel. streseaza-l pe tip, nu te astepta sa vina el cu banii ca n-o sa vina. sa te ajute Dumnezeu sa iti recuperezi banutii.

stefanny intzeles sa traitzi!!! l-am pus in debara da daca tu zici ca tre pe frigider, acu ma duc sa-l azvarl acolo

mai e posibil sa fi facut diaree de la dinti? s-ar putea sa-i dea o masea..cred..ca tot baga mana acolo si baloseste

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

neatza. la noi, agitatie maaare azi. sculat, facut pipi i borcan luat fata dus la mama la servici, intors in oras, luat adev de la prefectura cum ca-s in concediu de crestere a copilului, apoi la analize, luat 3 fiole de sange, lasat pisu acolo mers inapoi la mama, luat cupil adormit de colo si umflat cu paine si covrigi, copilul trezit cand am ajuns in casa, papat cateva lingurite de branzica cu fructe si un plic de biotics, apoi strambat din nas, venit curier cu pachet, platit, pus fata pe jos, cu jucarii, fata plangacioasa, nu nu jucarii, vrea sus la calculator cu mami, adoptat alta strategie, p[us fata jos cu usa de la dulap deschisa, fata multumita cu sutiene, incaltamintea ei, insirate...asta a foat pe scurt. pt mine a venit deja noaptea ca atatea am facut de cand m-am trezit

i-am luat o minguca mica si frumoasa..nici nu se uita la ea e mai interesata de sosetele mele facute sul scoase din sertar. vorbeste cu ele, le cearta...

mihaser si eu imi pierdusem speranta ca voi recapata banii, insa am avut noroc sa zicem asa...eu am sunat-o lunar, a insistat, n-am lasat-o moarta. fa si tu lafel. streseaza-l pe tip, nu te astepta sa vina el cu banii ca n-o sa vina. sa te ajute Dumnezeu sa iti recuperezi banutii.

stefanny intzeles sa traitzi!!! l-am pus in debara da daca tu zici ca tre pe frigider, acu ma duc sa-l azvarl acolo

mai e posibil sa fi facut diaree de la dinti? s-ar putea sa-i dea o masea..cred..ca tot baga mana acolo si baloseste

revin

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

mai mamicule, si normal ca esti obosita, si franta. Ai nevoie si tu de un respiro.
Iar munca de recuperator - e grea, te oboseste psihic. Normal ca te ia si plansu.

iti ridicam o statuie, da?

edit: diaree de la dinti: DA. Dai cu orez, si morcov fiert si banana. Daca e doar de la dinti, trece...mai revine peste 1-2 zile un pic, etc.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

DanaH, Chinubulina,Ms BB, Lorich, Alysh
Alysh hihi, nici nu-mi dadeam seama daca nu-mi spuneai!! Sper Mirci sa nu faca garzi. Ca e grea viata de doctor in Romania!!Stii si tu de altfel!
Gabitzule le pusesei bine, ha??
DanaHspor la treaba.sper sa va iasa cu mutatul fetei in camera ei...cred ca ar trebui sa ne gandim si noi la asta, la vara...sa-i iauun pat frumos de la Ikea...
IUlia biata de tine cate -s pe capul tau zilele astea!
Socrate si asa sunt ingrozita ca se apropie luna Iunie si plecam fara Mircea cateva zile...aproape ca m-ai facut sa simt si eu disperarea din visul tau...brrr cum puteau frate unele mame sa-si lase copii la tara pe perioada verii??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput