Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 4
MsBB spune:
Vad ca intre timp a aparut si Simona 
Mai zic una si m-am dus ...
Acum cat crosetam eu la mesaj si citeam ultima pagina cu coada okiului
mi s-a parut ca vad asa ... un rasarit frumossss, un portocaliu, rosiatic ....asa vis
. Pareau exact culorile alea de la
, de la rasaritul soarelui
.
Dau send si ma duc pusca la geam sa vad minunea
.Deja ma luau nostalgiile, ma gandeam la mare, plaja, rasarit...
Ei ash! ce atata minune? Astia de deasupra mea au spalat lenjeriile
si au atarnat o lenjerie portocalie si alte mii de culori . Numai bine , m-au scutit de o treaba , numai sterg eu geamul ala ca vad ca-l sterg ei cu cearceafu' lor ![]()
noastra!
chinabulina spune:
buna dimineata si multumim de cafea! excelenta!!! 
am citit aseara de Mirci de laurita si n-am putut dormi de invidie
. auzi, sa indrazneasca sa misune prin casa nesustinut. pai daca-i vorba de-asa, sa ajunga si pana la bacau (ca tot merge singurel
) si sa-i arate si mandrei mele ce si cum, ca tot sunt nascuti in aceeasi zi. acum, serios, m-am emotionat foarte tare aseara cand am citit, asa de tare ca n-am fost in stare sa scriu nimic; si l-am mai si visat, cu mami a lui in camera fiica-mii, la joaca
. si l-am mai vazut si pe flacaul anutei-maria cum merge el voinicel
. bravo lor!!!
eu ar trebui azi sa ma apuc de curatenie. dar n-am chef, cred c-o las pe maine. si-asa azi am programare la kineto cu gogoasa (motiv de stres, parca vad ca iar nu se inteleg astia cu ea
). si tati e tocmai la buzau, nu stiu cum ajung pana la aia...
si fiindca iar uitam (
), la multi ani sarbatoritilor de astazi, darius de daria-ioana si stefan de dorinutza 
si nu in ultimul rand, MissP,
- stii tu pentru ce 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
cleo78 spune:
niatsa ,
le fete!
deci inais, de la tine, da? sarutmana si picioarele, ca tare iaurt-oasa e fifi.
despre intalnire - uite ce vreme uracioasa. Dar propun azi invitatie de vizita lui Sebastian +iasmina la noi, sa tragem matza de coada la propriu, sau la figurat. Ce ziceti? Vremea e nashparlie, dar io m-am obishnuit sa socializez, si dupa ce vaz cum pica cupilu dupa un mars fortsat cu Sebastian in 4 labe....
io tot citesc in diagonala, ca nu vazui unde iulia zisesi ca recuperashi banutii. Te admir inca o data pt calmul dat. Cred ca i-a apucat frica - e postul Pashtelui, saptamana Patimilor, remushcarile si cuvintele tale i-a dat peste cap.
Si sa ne pozezi puiutii, pricepushi?
edit: felictari pt Mirciulica fugarila! acu sa te vezi, mamicule alergand dupa el...
msBB, apropos de lenjeriile vecinelor, vis a vis, la 1, e un balcon. Si in balcon ujsuca tanti din cand in cand un cerceaf creponat cu maci. maci mari, p fond alb. =Acu' ce vina are tanti ca io am o pasiune pt maci? si am cautat juma de an lenjerie la fel, sa dorm in camp cu maci. Nu am gasit, am gasit una necreponata rosie, cu maci pe acolo. dar alba creponata cu maci, cand vedeti, ziceti si mie, va rog unde....
am fo in obor, pe la toate tarabele: dar lenjerie cu maci aveti? [D]
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Cred ca se cam fasaie marea noastra intalnire de maine, din cauza de vreme si copilasi bolnaviori. Raducu meu e plin de muci, a dormit tare greu azinoapte ca nu putea respira, si eu tot asa pe linga el, sunt cam dizzy acum. Iau o cafea mare-mare.
Ce vreme urata, brrr...
Laurita, felicitari pentru Mirci mergaretul. Sa-l filmezi ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Mai suntem si noi pe aici, v-am citi, da n-am mai apucat sa scriu, ca zilel astea am tot umblat.
Avem un botez weekendul asta in Germania si eu, ca de obicei, m-am trezit pe ultima suta de metri, ca nici eu, nici copiii nu avem nimic "elegant" de imbracat.
Ref. INTALNIRE -- daca e umed si ploios ca azi, pica parcul, e clar.
Puteti veni la noi, insa spuneti-mi sigur, sa stiu cum ma organizez.
Noi vineri dim. plecam la Viena si venim peste 2 sapt.
Adriana
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p Desiree, ete plesnesc de suparare.. am fost si noi la doctor.. deci 9 luni 9.3kg 75cm e ok, se prezinta bine...ne-a zis sa trecem pe mancare cu mai multe bucatele, s-o lasam mai usor cu piureurile..copilul trebuie sa exploreze alimentele, sa le cunoasca textura, forma, culoarea (zici ca esti la arte plastice, nu mama de copil )..pana la un an trebuie sa manance ce mancam si parintii...mda...la un an sa comand o pizza, nu? |

Cea mai tare faza asta cu artele plastice!!!
Laurita felicitari ptr umblaret, a mea e cam putoare, numai in patul ei merge, se tine de margine.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
"neata si de la noi,
FELICITARI MIRCISOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR!, BAIAT CURAJOS! Vlady inca nu si-a dat drumu, tot asa 4-5 pasi singur si numai daca il chem eu, nu din proprie initiativa. Dar suntem rabdatori cu toate ca ne e cam greu, abia asteptam sa-l vedem alergand prin casa.
Multumesc fetelor pt raspunsuri ref la vaccinuriSimo, Mihaser si celorlalte fete care mi-au raspuns, atunci am sa intreb pediatra dr de familie si probabil am sa cumpar vaccinul si sa merg sa-l fac la ea.
multumesc mult.
Uff, ce vreme. Noi facem azi si curatenia de Paste.
Vlady
socrate spune:
Alysh vad ca intre timp te-ai orientat si tu. Asta vroiam sa iti zic si eu, ia Infarixul, care e Penta de data asta adica rapelul de la 4 luni si du-te la dr de familie.
Legat de intalnire nu venim pe vremea asta eu zic sa o lasam dupa Pasti ca suntem si alergati vad fiecare are cate o treaba.
Noi suntem si cu mucii inca si recunosc ca mi-e un pic teama.
Felicitari pentru Mirciulica cel plimbaret. Noi nu avem inca curaj dar incercam sa mergem cu impingatorul acolo cat de cat.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic mai scriu cand imi aduc aminte.
Reallaura spune:
Aelita, Inais, Sis, Msbb, chinabulina,Cleo, Gabitzul, Ylari, Alysh Socrate.
L-am si filmat f putin, dar cu aparatul foto ca nu era camera incarcata sise cam blureaza imaginea…dar 10 secundite merita sa-l vedeti AICI
O sa incarc si camera in seara asta sa-l filmam pe bune.
Msbb nu stiu daca vorbesti serios sau chiar te gandesti la Mobexpert, dar noi avem toata mobila de la ei si e f proasta…acuma na, alea de 50 de milioane piesa de mobilier, or fi bune, dar astea pe care totusi nu le-am luat degeaba – cam 35 milioane bucataria, fara mese, scaune, luate acum 3 ani sunt varza acum.
Alyshuca spor la treaba draga mea…adevarul e ca bine ca nu am spalat geamurile…voiam sambata, spusese soacramea ca mi-l ia pe bb, Mircea a fost de garda, dar uite ca nu s-a mai produs si am ramas fara geamuri/frigider /dulapuri spalate…eu stiu cand le-oi mai face…
Chinabulina ne-ati visat mai??
hai ca om reusi si noi sa ne vedem odata!!
Gabiztule ce-I dai lui Ducu pentru mucuti??? Sunt suparata ca si Mircea mi-a tusit aseara si mi-a mucit…cred ca de la plimbarea prin vant acum2 zile!! Desi era gros imbracat, na! Culmea e ca nici la dr nu-mi vine sa merg pe vremea asta cu el! Cred ca-I dau ambroxol cu de la mine putere si ophtamesone in nas..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
DanaH spune:
'neatza si de la noi!
am ajuns si eu la munca, dupa minivacantza de Pashtele catolic. sunt rupta, acum ma odihnesc la o cafea. vroiam sa ii duc pe pici la gradi/scoala si sa ma duc acasa sa ma culc. ultimele doua zile am fost singura acasa cu ei si m-au tocat marunt. numai duminica ce au picat amandoi in acelashi timp, circa o ora, si am stat si eu in gradina si am citit cateva pagini dintr-o carte. in rest.... foc continuu.
deci, trebuie sa va comunic: noi deranjam fata, e clar. sa va explic: teodora inca mai doarme cu noi in camera (mai mult din comoditate pt noi). duminica la ora 23, cand m-am dus la culcare, s-a trezit, deshi umblu foarte ushor. si a stat treaza pana la ora 1. ba in pat la ea, ba la mine. nu a fsot chip sa adoarma. pana la urma am pus-o la ea in pat si m-am mutat eu in camera alaturata. a adormit fata mea pana la 6:30. aseara am repetat faza, inca de la inceput. s-a trezit la un moment, tot pe la 1, m-am dus la ea, am incercat sa dormim amandoua in aceeashi camera. ea vrea sa adoarma numai tzinandu-ma de mana. asa ca sa vedetzi ce imi amortzeshte mie mana printre zabrelele patului... iar ea, cand ma pierde din mana, se ridica in picioare si ma cauta. cum ma prinde din nou, se asheaza (de obicei pe burta) si incearca sa adoarma.
asa, ca idee, este tare dulce si ma simt magulita. dar nu ne odihnim nici una dintre noi. asa ca, gata, m-am hotarat: in timpul cel mai scurt mutam fata la ea in camera.
prin urmare, am inceput sa vopsesc tocul de la geam in camera ei. ieri am vopsit o ora dimineatza (impreuna cu alex), o roa dupa amiaza, iar restul dupa ora 21, cand i-am potolit pe amandoi. in seara asta mai am putzin si sper sa termin.
am vazut ca vorbitzi de curatenie si de "picturi murale". la noi este o arta taota sufrageria, ca acolo ne petrecem tot tipul. parchetul, canapelele, mobila. de geamuri.... ce sa mai zic. mai ales acum, cand este saore afara, se vade asa de frumos arta fii-mii....
daca stau acasa, pt a fi cel putzin acceptabil, trebuie sa dau cu matura sau cu aspiratorul de cel putzin patru ori pe zi, si sa mai bag de doua ori si mopul. daca ii dau o bucata de turta dulce sau o felie de paine, face dara, de la masa pana la mine, la bucatarie. si ce sa fac? sa o leg? in scaun nu vrea nici cand ii dau eu sa manance legumele. de cele mai multe ori tot intre doua ture le mananca si pe acelea. noroc cu vremea asta frumoasa, ca mai mananca si afara. dar...
asa ca toate tentativele mele de a face curatzenie mai devreme, sa fiu si eu putzin mai libera inainte de Pashte, sunt sortite eshecului. pana la urma, asta este. fac cat pot.
hai ca am chef de vorba, dupa cum vedetzi.
sa shtitzi ca am vazut pozele cu bebeii frumoshi, m-am bucurat de primii pashi ai lui mirciulica, m-am intristat de mucutzii lui raducun si ai lui daviv, de cucuiul lui matei, m-am distrat de macii lui cleo si de "lumina de rasarit" a lui MsBB, dar mi-e tare greu sa fac conspect.
aaa, mi-am amintit ca am vazut ca vorbitzi de laptele incepand cu un an. eu deja ii dau lapte normal de la 11 luni. am vazut ca il primeshte foarte bine. dar am inceput sa ii dau si vitamina d, pana acum o lua din laptele praf. asa mi s-a spus, asa fac.
acum chair va las. ma apuc de treaba, ca striga teza la mine.
Poze