Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am si eu o veste maaare: mergeee! Adica gata, se scoala, se plimba singur, cade, se ridica singur de jos sunt tare fericita, ta-su, la fel. El face cativa pasi de vreo 3 saptamani, dar acu e gata, a luat-o!!
Iulia super ca ti-ai recuperat banii, ceea ce-i doresc si lui Mihaser!!
Alysh din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare... nici eu nu stiu ce sa fac, cum sa fac...Spor la invatat!! Abia astept sa termini sesiunea!!
Miss chiar asa, pe unde umbli?
Cleo fugi ispita!!
Noapte buna fetele, mai citesc cateva randuri si nani!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumim pt capitol nou !

YLARI-multa sanatate mamei tale !!!

LAURA merge fara sa se tina ?????? BRAVOOOOOOOOO !!!!!!!

IULIA ai fost epuizata,important e ca ai fost constienta ca poti sa cazi in depresie,si e bine ca ai dormit . alta data sa ceri mai repede ajutorul sotului,de cate ori poti ,sa nu mai ajungi sa plangi.e foarte important sa fii tu bine !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Iulia, iei avocado, asa tare cum e, il transporti la domiciliul tau, il asezi la loc de cinste pe frigidr si uiti de el 2-3 zile.cand la apasare e ca o pisersica mai tare putintel, il desfaci si-l servesti cui vrei tu...'ntzeles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Scriu reejor inainte sa adorm copilu'...

Multumesc pentru rasp. cu iaurtul! Deci mergem pe integral. Ea papa Tunuva si Napolact...dar parca Tnuva ii place mai mult.

Cat despre cine a zis de iaurt in fiecare masa: Cleo la mine sa vii cu flori si bomboane si ce mai crezi tu de cuviinta!...astept...

Ylari mercic pt rasp. cu NAN3! Incerc si cu apa fiarta!

anutza_maria vazut filmulet! super miscaretz ai tu acolo!
bravooo!

Laura bravos dom'le pt Mirciulica! Ai vazut ca e adevarata vorba aia ca dupa o boala din asta fac progrese fenomenale??

Multumim pt aprecieri ref la poze. Si eu si mami de Daria!

aelita ma impresioneaza forta ta. Jos palaria!

Noi azi am facut curatenie...mai avem un picut...maine sper sa finalizam. Greu dom'le sa faci cu bb mic curatenie. Noroc cu al nostru tati care a facut mai tot! Sunt mandra de el!
Si am facut si un piure de spanac pt bb...care a avut succes din a 2-a incercare. Offf!

Gata ma opresc aici...fug sa fac un dus si apoi sa pun la somn bb turbo-duracell, alias Iasmina!

Aaaa intalnirea...daca e vreme ca azi noi nu venim...! Nu vreau sa fortez norocul!

Acu' chiar fuuuuuug!
Np buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Iulia, iei avocado, asa tare cum e, il transporti la domiciliul tau, il asezi la loc de cinste pe frigidr si uiti de el 2-3 zile.cand la apasare e ca o pisersica mai tare putintel, il desfaci si-l servesti cui vrei tu...'ntzeles?

Te rog sa nu te superi, dar vreau sa adaug ceva: ca sa scoateti mai usor fructul din coaja, rulati-l usor cu mana pe masa, apasand usor si cand il tai se desprinde f usor.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Desiree, ete plesnesc de suparare..
am fost si noi la doctor..

deci 9 luni
9.3kg
75cm

e ok, se prezinta bine...ne-a zis sa trecem pe mancare cu mai multe bucatele, s-o lasam mai usor cu piureurile..copilul trebuie sa exploreze alimentele, sa le cunoasca textura, forma, culoarea (zici ca esti la arte plastice, nu mama de copil)..pana la un an trebuie sa manance ce mancam si parintii...mda...la un an sa comand o pizza, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Simo, pt ca stam prost cu banii si m-am gandit ca daca tot e gratuit la stat sa merg la dr de familie. Pe mine fiecare vaccin m-a costat in jur de 5 milioane: vaccinul + dr privata. Dau si acum daca e necesar, daca e obligatoriu sa continui cu Infarixurile. Asta era de fapt si intrebarea si ma intereseaza mult raspunsul, daca ai idee zi-mi si mie Saru'mana

Iulia, cred ca meseria asta frumoasa de mamici ne mai si epuizeaza uneori. Si mie imi vine cateodata sa URLU dar pana acum vad ca m-am controlat, insa nu e usor. Cred ca e normal ce-ai simtit, ce-ai facut, te-ai eliberat, stai linistita, nu-i nimic grav

Vlady

Eu stiu ca si Mihaser ca dc ai inceput schema platita nu poti continua cu cea de stat.Invers se poate. De ce oare? Desigur intreb retoric. Oricum poti merge la o dr de stat si platesti doar vaccinul 2 mil. Pina la urma mai sunt doar 2.Ce zici?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza, dau si ...
Ma duc la Mobexpert sa dau comanda de pat kingsize pt regina noastra . Azi noapte, zice tac-su, era in cautare de comori pe la picioarele lui Prosti suntem noi, auzi asezam copilul in pat dupa regulile noastre, stii ea mai bine cum e treaba, si-a cautat feng-shuiul pana l-a gasit la picioarele lui tac-su.
Oare nu so fi spalat tac-su pe picioare aseara de a dormit mandra asa bine? Poate o fi anesteziat-o . Ma duc sa-i caut cupilului ceva pe masura lui, ceva 10/10 ori imprejumiesc patul sa nu cada odoru'.
Azi am multe activitati gospodaresti - deh avem mosafiri - tre sa sterg oglinzile de prin casa ca a facut mandra picturi murale, ba a stranutat si si-a imprastiat mucii , ba a lasat numa deste ...si-n bucataria minunata, pe care io o facusem luna acu cateva zile, tre sa intru iar in forta, ca am numai labutze si numai mancare imprastitata la fel de artistic - balans - hapciu - muci si mancare everywhere

Asa ca iau mopul de la Inais si ma apuc de toate cele dar nu inainte de a zice BRAVO Mirci , sa o tii tot asa , Stefany care plezneste de suparare si se intreaba cat de artistica tre sa fie . Aelita energie cat pt o mie si Iulia de incurajare!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Dau si neata si
Naspa vreme..
Siiss, uraaa de Mirci, abia astept sa ne vedem, sa misune amindoi. Ai grija acum la calorifere
Iulia, ce bine ca ai recuperat banutii.
Mihaser, iti doresc si tie sa-i recuperezi..bai ce oameni..Si eu dc am o suta de mii datorie nu stau linistita..
Stefany, felicitari pt dezvoltarea ..artistica...sa mentinem tonul

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

MsBB multu pt coffee, ai fost prima.Spor la treaba azi.
Era sa uit- Andreeap, sa iei repejor calculator sa ne auzim mai des, ne e tare dor de voi. Abia astept sa se faca frumos sa iesim in parc.Si David e un mare rasfatzat...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput