Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Andrei Razvan! Sa cresti mare!

Revin ca s-a trezit manza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Parca am simtit ceva miros de cafea pe aici si hop si eu...
Luind topicul de la capat era inevitabil sa dau peste pozele de vacanta ale lui Prag...mama, mama m-ai lasat muta - eu sunt la servici, concediul e departe...pot doar uitindu-ma la pozele tale superbe! Nu mai zic de copii care sunt niste dulci!
Am vazut si pozele lui Esme - am trecut repede peste cele cu mincare (ca doar sunt la cura) si m-am uitat la cele cu copii frumosi si parinti relaxati...mama, abia astept sa ma mut si eu la curte, tare bine pare sa fie!
Am citit (si vazut!) ca Mirci a facut primii pasi independenti felicitari!!!!!!!!

Sa nu uit si de urari, mai ales ca malditele si mugurasii au incepu sa implineasca anul: Gabriel, Alessandra si sarbatoritul de azi, Andrei Razvan LA MULTI ANI, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii in viata celor de linga voi!

La multi ani si celor care implinesc lunishoare:
Tudor, Teodora Maria, Mircea Ioan si Ilinca!

Noi suntem ceva mai bine - Tudor e tot mucios, dar azi i-am spus mamei sa-l scoata putin afara ca au anuntat ca vremea e in incalzire. Miine si poimiine stau acasa asa ca beneficiez de o mini-vacanta de 5 zile - o sa fac si eu ouale rosii, poate si un chec ceva ca la altceva nu ma bag anul asta...
De progrese ce sa va mai zic? Avem si noi un impingaret (din ala de la Tomy) - ii place asa de mult sa mearga cu el, nu zic ca s-a adaptat imediat - nu aluneca, il controleaza la pas foarte bine! Dinti sus tot nu avem - de aproape 2 luni ne chinuim cu gingia umflata, alba, saliva, dureri si mincarimi dar uite ca nu ies odata!

Cam atit, mai revin daca mai am timp, daca nu va urez tuturor celor care sarbatoriti Pastele in weekendul acesta SARBATORI FERICITE si pline de liniste si bucurie!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Fiu-miu vad ca renunta la somnul de dimi - e adevarat si ca s-a trezit la 9 azi . Eu am fost foarte obo aseara, m-am culcat pe la 1, pt ca a fost tati la Carcotasi, a tinut el sa mearga acolo sa vada live cum se filmeaza emisiunea si eu l-am asteptat cu povesti. Asa ca la prima trezire a puiului am adormit toti 3 bustean pana la 9 dimineata. Acum obsarv ca langa mine nu s-a mai trezit de milioane de ori. Of.

La multi ani Elenuca, multa sanatate, sa fii iubita fericita si sa petreci frumos ziua de azi!

La multi ani Andrei Razvan, gata te-ai facut baiat mare! Mami, Analisa ce mai faceti?

La multe lunite Mircea, Teodora, Tudor si Ilinca!

Jady voi erat raciti? Sanatate multa!

Simona imi pare bine ca nu a facut febra!

Adriana drum bun spre civilizatie, un Paste minunat si ne vedem la intoarcere!

ca eric po-ze! po-ze! po-ze!

Simonix felicitari pt dintuc, cadou frmos pt Robertel!

Dana tu la ora 00 vopseai si beai ceai de nani? Aoleu, cata mai energia!

Deci asa, Iasmina a luat-o la picior! Felicitari, si felicitari si pt apa, pa ! Bravo Iasminutza cumintica!

Iulia darga de tine, e si normal sa te simti asa! Ia cum spune china niste magne b6, ajuta mult, bineinteles bananele sunt depozit de "buna dispozitie" Si un mare de la noi, hai ca trece, vine Pastele, vin gratarele!

Leeloo bine ca ai intrat la cafea! Uite de aici una Jakobs aburinda sanatate mult si mini vacanta super si spor in toate; Pup ariciul fara dinti (sus) !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

iulia, hai moralul sus, ia fata in carut si iesiti la o plimbare, cumpara o vitamina de la farmacie (mie imi plac efervescente, ca sa le beau). E tare greu pt tine, cu 2 copii- unu mic, energic, unul proaspat operat, casa, gatit, tu tre sa fii tare, perfecta, peste tot. Greu, de unde atata energie?

dulce de la mine si de la Mara.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Inais - habar n-am cu ce ai putea scoate pata aia, deja vad ca ai incercat orice mi-ar fi trecut si mie prin cap. Deobicei asa patesc si eu , in elanul meu stric eu ceva cand ma apuca vrednicia si dau dovada de prea mult zel . Eu zic sa acoperi pata cu un pic de indiferenta si asta e ...creste fata si nu mai aveti nevoie de scaun ca acusi se catara pe .

Vecina - ne vedem cum sa nu! Azi numai dau in ghioc sa-ti prezic una-alta ca vad ca m-am ars, am si aruncat bolul de cristal de suparare .
Taman cand spuneam si eu ca m-am hotarat la vine tati si-mi zice " da' hai sa nu ne grabim, sa mai mergem si pe la mall sa vedem " acu' parca numai asta-mi mai trebuia, sa ma starneasca el. Tragem o fuga si pe la mall si apoi venim in parc.
Am vazut unul tare frumos la Luceafarul dar nu se lasa pe spate si vreau sa se lase , sa poata ca o regina .

LeeLoo - rasfatz maxim in astea 5 zile libere

Lorich - ei si ? cum a fost? A meritat asteptarea? Ceva povesti faine de la filmare?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

M-am uitat in urma, mi s-a parut mie ca am ratat ceva ...
Am vazut postarea Iuliei si acum inteleg sfaturile fetelor. Iulia ia-o mai usor, stiu e usor de spus si mai greu de facut, dar ia-o mai usor. Las' ca pot sa mai astepte unele. Incearca sa te linistesti , mufi are nevoie de tine intreaga .
Daca ai nevoie sa te descarci - baga mare!

Am gasit si cartea despre care s-a vorbit astazi la Razvan si Dani . http://www.jurnaldetatic.ro/ , ia , ca-i fac si reclama . Poate imi face si mie cadou un exemplar

M-am laudat ca am reusit sa-i fac programare mandrei la cardiolog? Pfiu, parca am obtinut medalia olimpica. Este un doctor destul de cautat si ocupat si ieri asistenta ne-a strecurat pe data de 24 mai , mai sa starnesc un val de indignare la usa doctorului , strigau care mai de care ca ceeee? ei au asteptat si 3 luni .Sper sa nu astept o multime sa intru la el ca nu prea are mandra rabdare. De fiecare data cand am fost la el sa obtin o programare erau cate 6-7 pacienti ce asteptau.
Acum sa vedem ce noroc avem. Sa vedem daca reuseste sa o consulte si sper sa ma linistesc odata pt totdeauna.
Aseara a avut iar un episod in care s-a cam invinetit . Bine a avut o seara mai zvapaiata, s-a lovit pana si la gurita si a curs un pic de sange, nici nu prea a dormit. Sper sa fie totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

MsBB zicea ca celui care ii primea pe "aplaudaci" nu i-a venit sa creada ca asta al meu venise (cu 4 colegi, ca acolo muncesc ei, in Pipera) asa, just for fun. Au trecut in gradene, Huidu si Gainusa faceau emisiunea, nu trageau decat o data, doar bebelusele dansau automat de doua ori . Cand intrau materialele se uita toata lumea la neste tv-uri, Cristi mi-a zis ca mai ales partea a patra a emisiunii e dementiala. Nu a fost ceva extraordinar, dar a vrut dom'le sa vada si el ca un copiloi ce este! Si a facut 20 de lei la urma... Gasesti cateva emisiuni si mai faci un banutz... pe praful asta

Sa-i tina isonul prietenei lui, Robert a inceput sa mearga si el singur, cam un metru asa, si rade de se prapadeste, cred ca simte ca face ceva big. Of, mamca-l-ar mama pe el.

Si banc :
O familie de tigani, tatal, mama si copilasii stau in cort si tremura de frig. La un moment dat baietelul stranuta, la care tac-su' zice: - Hauleo, ai racit manca-ti-as cocoselul ala mic al tau ! Dupa cateva minute stranuta si fii-sa, la care tiganu' : - Hauleo, ai racit, manca-ti-as trandafirelul tau, de fata ! Vazand tiganca ce a zis barba-su', se chinuie si stranuta si ea, da' tiganul de colo: - Ai racit, manca-mi-ai p**a !!!

Gata, la plimbare cu Ladudu

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Inca una si ma duc ...nu de alta dar imi depasesc numarul maxim admis de mesaje scrise intr-o singura zi ..

Lorich - apropo de "aplaudaci" ce ar fi sa castigam si noi un ban cinstit . Si asa care mai de care ne invatam cupii sa aplaude de parca ar fi la opera si aplauda intre acte, nu mai bine mergem cu ei la emisiunii, ii lasam sa castige si ei un ban cinstit , si asa pana baga astia alocatia prindem pensia si mai exerseaza si ei aplaudatul .
Acu ma gandesc ca ar fi pacat daca tot ii lasam sa faca atmosfera la emisiuni sa nu profitam si noi, stam la o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

mai mai ce am vazut eu. felicitari tuturor copilasilor plimbareti si cataratori. avem copii mari ce sa mai.

nu am mai apucat sa scriu ieri pentru ca m-am apucat si eu de curatenie si inca mai am foarte mult. merge destul de greu cu bebe asta care urla de nu mai stiu ce sa-i fac. azi mi-am propus sa fac si eu curat in sifonier cu toate ca imi este cam frica de ce o sa gasesc acolo (haine care nu imi mai vin), dar trebuie facut curat si acolo.

imi propusesem sa scriu zilnic, dar nu si nu reusesc.ufff.oricum am sa incerc

vreau sa urez sanatate puiutilor bonlaviciosi si un paste linistit si fericit ca sigur nu mai intru pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetelor stiu ca multe dintre voi sunt foarte receptive la astfel de mesaje si apelez la ajutorul vostru.

Este vorba despre un baietel de aproape 9 ani care sufera de Osteosarcom telangiectatic. Andrei a fost operat la spitalul Marie Curie si i s-a extripat o parte din tumoarea care ii atinge coastele 3-4. Intre timp au fost depistati noduli si pe plamani.

Andrei este sub tratament in momentul de fata la Bucuresti si pentru o operatie in strainatate are nevoie de minim 30 000 de euro.

Povestea lui o puteti citi aici: http://andreidumitrescu.blogspot.com/

Va rog in masura in care fiecare poate sa il ajutam!

Va multumesc si va doresc sa aveti un Paste Fericit!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput