Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

si numai bine tuturor aniversatilor zilei!

Fetelor, scriu pe fuga rau de tot, ca i-am trimis pe baieti afara ca sa gatesc (carnita de curcan cu orez si legume pentru Bogdan, carnita de miel cu orez si legume pentru mine, offf!).

Sunt in stres mare, am si rufe de intins, si 6 pantaloni ai lui Bogdan de calcat. In plus, trebuie sa redactez (in germana!) protocolul accidentului lui Bogdan, ca i-a venit plangere de la politie cum ca (si) el ar fi fost de vina pentru accident, din neatentie! Sunt in spume!!!

aelita, primit PM, notat detalii, saru'mana

fecian, citit cu incantare de spiridusul-pufarina

inais, felicitari pentru copacica umblatoare

Va pup, o zi frumoasa tuturor!!!

Edit: am pus cateva POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Andrei aseara imi zice adresandu-mi-se "faataaaa" de parca era o pitzipoanca din Dorobanti, am lesinat de ras cand l-am auzit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus si de la noi.

Aoleu, m-au innebunit astia de la serviciu, tot felu’ de kkturi de facut, pe moment am reusit sa le pun la punct da’ vedem ce-mi mai pregatesc. Pe scurt, un import, un plan de afaceri pentru fonduri nerambursabile, o recertificare … Mda.

Prag, m-ai omorat cu pozele alea, iar de copii ce sa zic, mi-nu-nati !!! Sa-ti traiasca, sunt frumosi amandoi.

MsBB, tu esti senzatie, postarile tale pur si simplu ma invioreaza, ma binedispun, esti foarte haioasa. Vad ca ti-ai amintit si de mine, multumesc, eram in focul creatiei la planu’ ala imbecil.

Gabitza, te rog sa-mi spui cate zile i-ai dat lui Andrei cu advantan si daca i-au mai aparut bubele dupa ce ai terminat tratamentul. Aaa, inca ceva, la soare bubele astea se inrosesc mai tare ? La Vladuc parca-s mai pronuntate acu’. Soarele le face rau, ar trebui sa-l protejez ? I-am luat crema de protectie solara. Ce zici ? Este OK ?

Socrate, ma uimeste Sebastian. Cum a reusit sa cada din patut ca, exact cum spui si tu, il pui acolo ca e mai sigur. Hmmm … Spor la trebi azi si sanatate, vad ca ai ceva probleme cu gatul.

Lorich, nici Vladucu nu mai doarme dimineata decat vreo juma’ de ora, somnul adevarat de peste zi e de pe la 2 pana la 4. Si cum a fost la carcotasi ? Am ceva timp de cand nu ma mai uit la ei. Aaaaa, sa nu uit, am citit povestea nasterii lui cozonacel-mititel, ti-as fi scris cateva randuri insa aveam ochii in lacrimi si niste emotii pe care cu siguranta nu le-as fi putut reda, nici acu’ nu pot. Eu am facut cezariana pentru ca Vladucu era prea mare pentru bazinu’ meu, plus ca avea circulara si medicu’ n-a vrut sa riste. Am o oarecare frustrare si parca nu ma simt ok ca n-am fost in stare sa nasc pe cale naturala dar, pe de alta parte, ma infioara cand vad cazuri de femei carora medicii nu le-au facut cezariana si copiii au avut de suferit. Multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos.

Iulia, sa-ti dea Dumnezeu toata puterea si intelegerea de care ai nevoie pentru a trece peste perioada asta.

MsBB, sa dea Domnu’ sa fie bine la control la cardiologie.

Miss, superbe pozele, superb modelul.

Pup toate fetele de care n-am amintit si carora le cer scuze.

De Ducu-Vladucu ce sa va zic ? Ar vrea numa’ sa mearga insa nu poate singur asa ca ma cocoseaza pe mine. De obicei se trezea pe la 1-2, il luam cu noi in pat si dormea cu vreo 2-3 treziri, foieli si alte chestii, pana pe la 7. Ieri s-a trezit la 5.30, a papat tzatza si s-a culcat la loc pana la 8, iar azi dimineata stupoare : s-a trezit direct la 7 (adormit de la 10) fara nici o trezire. Ptiu, ptiu, sa nu-l deochi. Eu m-am trezit speriata la 6 si il impingeam pe sot crezand ca s-a urcat peste copil, nu-mi venea sa cred ca nu-i cu noi in pat. Mananca destul de bine, nu l-am mai cantarit ca n-am mai fost la medic, vreu sa merg in luna mai. E bronzat deja, toata lumea se mira cand il vede, mie mi se pare normal avand in vedere ca stam cate 3-4 ore/zi pe-afara. El este viata noastra acum, nu stiu de ce am asteptat atat si habar nu am ce naiba faceam inainte de el, cred ca ne plictiseam teribil.

Scuzati amploarea mesajului, nu stiu ce m-a apucat, va pup pe toate fara exceptie si va doresc numai zile senine, copii sanatosi si … bunadispozitie.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Danicris sa nu ai niciun dubiu, ai luat cea mai buna decizie legata de nasterea lui Vladuc. Si Robert avusese circulara o vreme (de am innebunit pe toata lumea aici) si nic eu n-as fi nascut natural daca nu-si scotea esarfa. Si daca nu avea absolut niciun risc, tot e alegerea ta si tot TU l-ai nascut.

De asemenea, socrate , Micaela , Mihaser , Simonacip , Simonix .

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Danicris, saru'mana de complimente. Si in rest zic si eu ca Lori, ai facut cea mai buna alegere pentru copilul tau. Eu am incercat natural si in final tot la ceza am ajuns, asa ca am cunoscut tot cocktailul de dureri, alea de dinainte si apoi alea de dupa, de la recuperare Dar in final a fost mai bine asa... Lasa, ei sa fie sanatosi! Si sa nu ne cocoseze prea mult

gabitzam, cand avea Andrei dermatita tu erai atenta la alimente? Ce i-ai dat la a patra masa solida a zilei? Am pus un subiect la Parintii intreaba, mi-au dat niste fete idei de retete (cartof, mamaliga - ca porumbul nu are gluten, eventual lapte delactozat sau de soia, desi la unii si soia e alergenica ). Tu ce idei mai ai? Iti mai amintesti daca ai trecut prin faza asta?

Gata, ma duc sa mai caut retete pe net pentru copii alergici.

Maine vreau sa-i dau mango. I-l dau crud, da?

Saptamana viitoare ma duc la vaca de pediatra sa-mi dea trimitere pentru dermatolog pt. David, sa vedem la ce exact este alergic... Of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata la pranz si de la mine
nu cred ca reusesc sa fac un conspect..sper sa-mi mai aduc cate ceva aminte
Simona,termometrul de ureche(merge si ptr.frunte..) nu e 10 mil..eu am dat cam 150-170 ron pe el..dar ai grija ce iei..al meu nu e bun de nimic....l-a luat sotu' imediat dupa ce am nascut..cand Sara avea 39.6 in fundulet el imi arata 36.4..ori sunt eu batuta-n cap si nu stiu cum,ori e varza!..mai exista cel suzeta,destul de bun,asta daca tine suzeta in gurita.sanatate
Dana,sigur ne vedem,ori la Pitesti ori la Buc
Iulia,un de sustinere de la noi.sfaturi nu pot da,ca eu insumi am perioade de'nebunie'...dar sper sa fiti bine.
Miss,ti-am spus ce ochi superbi are Racusorul tau?
Multumesc tuturor ptr.re-primirea calduroasa
spuneam cumva ieri ca suntem bine??Fals!Sara are niste muci........numai atat,pana acum.am scos de 3 ori de azi dimineata..peste noapte i-au curs si am gasit-o dimineata cu ei in jurul nasului....sper sa treaca si sa fie doar atat.oricum am scos-o din casa ca e superb aici.
Ref.la program,a mea e de goaza..nu reusesc sa-i fac un program clar!ieri s-a trezit la 8.30,azi la 7..normal ca la 8.30 s-a culcat din nou..am decalat mesele..uneori doarme de 2 ori pe zi,alteori de 3!oare cand se stabilizeaza si ea????
nici azi nu am primit banii...e cineva care i-a luat?sa inteleg ca nimeni nu a primit indemnizatia majorata???
pupici si ne auzim maine..sau pe seara,depinde de vreme

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Gabitza, te rog sa-mi spui cate zile i-ai dat lui Andrei cu advantan si daca i-au mai aparut bubele dupa ce ai terminat tratamentul. Aaa, inca ceva, la soare bubele astea se inrosesc mai tare ? La Vladuc parca-s mai pronuntate acu’. Soarele le face rau, ar trebui sa-l protejez ? I-am luat crema de protectie solara. Ce zici ? Este OK ?

Dani, ii dadeam cu Advantan de cate ori apareau bubite. De obicei ii cam dispareau dupa 2-3 aplicari.
Da, il feream de soare si de transpiratie, lui ii faceau foarte rau astea. Crema de protectie solara este buna oricum, chiar daca are sau nu dermatita. Il imbracam lejer sa nu asude, ferit de soare cat se putea. Dupa un an nu i-au mai aparut aproape deloc bubite. Crema dupa baie am continuat-o pina pe la 3 ani (Avene sau Mustela).

Miss - l-am ferit multa vreme de potentiali alergeni, nu i-am dat fructe cu seminte mici sau perisori (capsuni, kivi, piersici) si ce credeam eu atunci ca i-ar face ceva. Meniul lui a fost destul de putin variat multa vreme. Lapte cu cereale intotdeauna seara, doar schimbam cerealele ca gust din cand in cand. Carnita sau ou sau ficatel cu legume in diverse variante, prin rotatie legumele. Fructele cu branzica de vaci si cereale. Cam astea erau in fiecare zi, difereau doar combinatiile. Chiar si mult dupa un an nu i-am dat deloc alune/nuci/miere, deloc dulciuri procesate, doar ce faceam eu prajituri de casa. Dar lui nu i-au mai aparut deloc bubitele cam de pe la un an.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Matei rme de vreo 3 ore...Cred ca se reface, dupa febra si toate cele. Oricum e mult mai bine, nici nu mai tuseste iar febra a facut f putin azi 38,1 din fundulet.
E bine. David e la mama si nu mai vrea acasa, acum a plecat cu el la Biserica. EU mi-am terminat cartea (ce bine, incep alta!) si-l astept sa se trezeasca.

Andreea cit e? 15 mil? Oricum ramin pe metoda cu termometrul in fundulet, e cea mai fidela.Termometru suzeta am, e neinceput, nu l-am folosit niciodata. SI nu cred ca esti batuta in cap, pur si simplu nu dau roade alte termometre...asa mi s epare mie.Bine ca s-a facut frumos afara, miine vreau sa iesim si noi mai mult, maia les dc vor fi bine copiii, am si un drum la dr de familie pentru idr, sa-i si vada si sa-mi dea ce-mi tb pt cresa..
Danicris, nu-ti face griji, nu fii frustrata, nu fii nicicum, ai un baiat sanatos si asta e ce conteaza.Eu in timpul nasterii as fi vrut orice numai sa scap de dureri. SI spre rusinea mea am nascut si repede in 2'43" eram gata, iar durerile mari doar vreo ora jumate...SI totusi...strigam ca eu nu nasc decit cu epidurala (aveam dilatatia 10 si eram pe masa dar eu nu si nu...)
Miss, e bine sa-i faci analizele acelea, totusi s aai in vedere ca pana la 3 ani ar putea scapa de ele, nu sunt definitive. DOamne Ajuta! sa aibe la cit mai putine produse sau sa n-aiba deloc!!!(desi probabil nu se poate)

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

In stafrsit poate reusesc si eu sa postez.
Am depus dosarul, mi-au spus ca in 2 luni voi primi banii. Am optat ptr card, Slava Domnului. Am sa fac eu modificarea si ptr alocatie.

Prag ce poze superbe, nemaipomenite, Dumnezeule!!!

Andreap, Nicole, da, am renuntat (din nou la servici). Sper sa se faca mama bine cat mai repede. Deja da semne, s-a dus la tata la servici si i-a dus clatite mama, ce-l rasfata!!!

Il astept pe Iuby sa ajunga, aduce si rezultatele analizelor bebelunei. Ooof ce emotii am...

Miss, tare frumos se mai face mandrul tau, il pupam dulce dulce. Imi pare rau ca inca va chinuie dermatita.

Incurajari Iuliei, am inteles ca e suparici (recunosc ca am citit pe diagonala) dar ii trimitem niste energie de la noi.

Nu mai stiu ... am uitat ce vroiam sa mai zic... senila!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: oooof, l-a oprit si politia pe Iuby, era sa ii ia carnetul si mi-a cazut si fata din pat incercand sa o consolez, am dat-o cu capul de usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

salutari si de la noi,chiulangioacele clubuletului dar tare greu mai am timp sa mai intru si pe net,si atunci pe repede inainte
In graba am citit despre mladita de Inais si muguras de Simonacip ca sunt mergareti,bravo lor,sa va tineti de acum la boacane si traznai.
am mai citit si de alti bebei bolnaviori,le dam pupici sa le treaca ,si cam atat ca neuronul meu e super mega obosit,nu mai retin nici dupa ce ma duc pana la magazin aici langa noi,rade fata de mine de numa
Despre noi va pot zice ca suntem piticele clubuletului,vineri am fost la pediatru si avem doar 7,400 kg si 68 cm(nu stiu ce a masurat dr de fam acum o luna 69,5 cm ),desi mananca ff bine,nu face nazuri la nimic,desi Iepurasul ne mai aduce un dintzoc,nr 5,mananca si doarme la fel de ok.Mi-a dat sa ii dau iarasi Sanzyme si PediaVIt Multi(parca cineva intreba pe aici ce vitamine mai dau mamicile copilasilor,dar la rec pediatrului) si Colostru cu probiotice,asta trebuie sa il comand de pe net.De mers singurica nu am sperante pana dupa un anisor,merge de-a busilea in mare viteza,se ridica pe langa orice si merge sprijinita dar nu vrea nicicum sa faca pasi sustinuta,isi incarliga degetutele de la picioare inauntru daca vreau sa o fac sa paseasca.In rest zice mama,tata,zice si face pa,bravo si zice ba,ii place la nebunie sa faca cucu-bau si orice isi pune in cap si zice baaaaa,pe un ton anume,ma iubeste de nu mai am aer,ma pupa de ma umple de bale e o scumpica ca toti bebeii de fapt.Dar e si o mare scandalagioaica si chiar sare la bataie daca o enerveaza Alex,il palia o pauzaste de vede stele verzi saracu si tipa la el.
Burtica este bine,desi nu e prea activa d-sora chiriasa,o simt ff putin si slab,dar Iosup a zis ca e ok,azi mi-am facut programarea la Tutunaru pe 27,sa vad ce mai imi zice si el.In schimb eu am niste dureri de spate si de sold in partea stanga de uneori deabia ma invart in pat sau deabia merg.Nici nu stiu ce pot lua,vineri am ajuns tarziu acasa dupa excursia la Stanciu si zici ca ma rupeam in 14,am luat o fiola de algocalmin,sper sa nu fi facut vreo traznaie,cum nu m-am confruntat cu deastea la primele 2 sarcini.Careva dintre voi ati avut dureri in sarcina,ce ati luat?
Cam atat in tura asta,merg sa mai aranjez niste haine in dulapuri ca am facut rocada haine de iarna mai la fund,hainite de vara in fata,si e mare balamuc pe aici.
Daca nu mai apuc sa mai scriu pana vineri,noi va uram de pe acum sa aveti parte de un Paste cat mai plin de Lumina si bucurie alaturi de cei dragi voua.V-am pupicit pe toti si toate,fara exceptii

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

24sapt+

Mergi la inceput