Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani, ANDREI RAZVAN de Analisa!!! Sa ai o copilarie fericita si sa devi un Om bun si iubitor!!! Iti dorim tot binele din lume!!!

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric
am o intrebare scurta pt simonix..de la ce firma ai luat tu walkerul pt robertel?

Scuze ca ma bag in seama daca e vorba de asta e luat de la firma Lorelei. E al fetei si l-a primit de la alta fetita, habar nu am de la ce firma e. Daca asta e am sa ma uit cand ajung acasa ce scrie pe el si am sa iti spun.

O zi buna si sanatate maxima tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Aaa ... si pt mine am gasit un costum dragutel, zic eu, nu de bal, da am vrut sa-l pot purta la diverse ocazii (are si fusta si pantalon si sacou) la magazinul ala din Obor (cum intri pe la intrarea din fata, pe dreapta).
Aveau ff. multe costumase, pantaloni, fustite etc- preturi bune, si mai ieftine si mai scumpute -- mi-a placut f mult, ca aveau destule -- nu mai fusesem demult acolo.
Asa imi plac magazinele - mai marisoare si cu marfa aranjata pe categorii, marimi ...
nu-mi place sa intru in 10 magazinase mici si sa intreb vanzatoarea, care incepe sa scoata de prin rafturi ... mie nu-mi place nimic, sau e prea scump -- apoi mi-e jena de cat deranj am facut
Prefer sa fie toate agatate ordonat pe umerase si sa-mi caut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi!
sunt la a doua cafea. si eu sunt mare cafegioaica. la alexandru am putut sa ma las din secunda in care mi-am facut testul de sarcina. dar la teodora... am baut in fiecare zi. si in sarcina, si cat am alaptat. evident ca am intrebat doctorul si mi-a zis ca atata timp cat nu exagerez, adica o ceshcutza pe zi... si asa am facut. ba chiar si in spital imi dadeau cafea.

eu acum bantui pe internet. teodora isi face de lucru (si, implicit, si mie dupa aceea) cu un pumn de stafide si unul de cereale. daca ati vedea ce e la gura ei... ii plac asa de mult stfidele... acum ii mai dau un biberon de lapte si am trecut de masa de la ora 10.

eu imi fac curaj azi, ca am la treaba.... ordine in dulapurile din bucatarie, spalat baia mare, aranjat camera teodorei. azi trebuie sa cam termin treburile, ca de maine ma apuc de gatit.

acum va pup si mai intru eu pe aci intre doua shmotruri.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele

Nu prea am avut timp de povestit, dar am avut timp de citit :)

FELICITARI lui MIRCEA umblaretz Laura-sa te tii de acum :p In weekend am oferit un scurt preview parintilor de Lorelei Moaaama ce ii mai invidiam cum ei stateau cuminti si io eram cu fundu in sus dupa fiu-miu prin curte Dar lasa ca le vine si randul lor

Am mai citit de pui catzaratori hihi Fetelor, mie mi se par atat de haiosi, niste omuletzi mici mergatori, mishunatori... mi-a placut cum a scris Fecian despre puiul ei frumos si destept: ca se mira de cate chestii poate face ... e superba varsta asta, cand ei descopera lumea si se minuneaza de cel mai mic lucru pe care il vad si pe care il pot face :) Fiu-miu cand se urca pe canapea e o fericire toata - aplauda, tzipa, chiuie ... Atat imi trebuie, sa nu ma uit la el Sunt responsabila cu galeria

Fetele cu doi bebi - io nu am experienta dar zau ca am mai auzit ca e mai usor cu 2 bebi decat cu primul bebe Ioooi ... abia astept sa o vad si pe asta

Va tin pumnii tutulor sa va primiti banutzii de indemnizatii si ce mai aveti voi pe acolo :) va mai aud plangandu-va si deh ... va inteleg, cat de greu este ...

Sa o felicitam pe Lavinia care a trecut printr-o "cura" de infrumusetzare

Ce am mai citit ... vacante cu pitici hmmm Eu una nici nu ma gandesc, deocamdata mergem la Paris 3 zile (cu mama - i-am luat camera cu piticul, separat ... iar eu si bobo o sa ne facem de cap singuri ) Si apoi 10 zile in tara - unde oricum o sa fie alergatura. V-am spus: io ma odihnesc la serviciu

Am mai vazut poze de Magda si am citit aventurile lor ... hmmm... si multe alte chestii care acum nu imi vin in capatzana Dar am citit tot

Buuun, despre noi, v-a zis Esme - dupa muuult timp am avut si noi un weekend supeeer ... care a debutat insa prost - v-am spus, copil "virusat" sau nu stiu ce a avut ... ideea e ca nu a mai facut febra, s-a transformat in Robertzel miscator si cumintel, cu dormit toata noaptea singurel etc. In schimb, se par ca ne ies dintzishoriiiiii FINALLY, parasim clubul stirbilor Se vede un dintisor alb jos si se si simte la mana, dar nu a iesit de tot. Se tot chinuie :) Deci, se pare ca taman la 1 an am avut si noi primii dinti :)

Buuun, dupa o sambata nashpaaaa cu febra de rigoare, a urmat o duminica placuta, la un gratar, intr-un parc bestial, cu tot felul de smecherii pt pitici mici si mari. Robert a fost incantat sa se dea in toate animalele, leaganele, gropile cu nisip etc Noi am fost incantati sa mancam ca spartii tot felul de porcarii A urmat o luni la ESME si CRISTI si LORELEI ... ce sa va spun... cum ne-am rostogolit inapoi pana la Bruxelles ?? Vaaai de mine ... imi strica fata asta silueta, zau ... nici nu ma mai duc la ea :p Ne-am distrat cu piticii care au inceput sa interactioneze si ei ... ceva la modul: Robert e un golan care trage de Lorelei, ii fura palariuta, ii ridica fusta, o atinge etc ... iar Lorelei sta mandra si se uita de sus la el hmmm... Mai ce maniere sunt astea ... oricum, niste copilashi asa de dulci, nu mai pot dupa ei

Vad ca v-a dat Esme poze, mai am si eu de prin parcurile pe unde ne pierdem noi vremea si pe unde gratarim: aciulea -

http://picasaweb.google.com/s.vilau/Almost1YearOldMyPERFECTBabyboy#5323159400271246914

Ieri fiu-miu a mancat ceva de pe jos din parc... nu am reusit sa ii scot chestia aia din gura, am scos doar o parte. Dar vaz ca inca supravietuieste.

Ca-eric- ti-a scris Esme despre premergator. La el te refereai? Sau la impingatorul de la Vtech:

http://www.vtech-jouets.com/trotteur-parlant2-en-1_569_86.html

Mie mi s-a parut mult mai util impingatorul - bebe trebuie sa lucreze, invata cum sa mearga, cum sa isi regleze viteza. Evident insa ca e mai solicitant pt parinti, ca nu il poti lasa pe pitic singur. Dupa primul soc cand aluneca f rau si nu e deloc stabil, bebe se obisnuieste si sa il vezi ce ture baga si ce incantat este ca poate face singur faza asta.

Ok, am scris un roman si sper sa nu ma dea astia de le serviciu afara Va pup si mai revin :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78
nu-mi place sa intru in 10 magazinase mici si sa intreb vanzatoarea, care incepe sa scoata de prin rafturi ... mie nu-mi place nimic, sau e prea scump -- apoi mi-e jena de cat deranj am facut
Prefer sa fie toate agatate ordonat pe umerase si sa-mi caut eu.

Sa porti sanatoasa noua costumatie!
Asa sunt si eu , prefer sa intru undeva unde sunt toate asezate frumos, sa le vad fara sa scormonesc ori sa se apuce vreo vanzatoare prea serviabila sa desfaca toate si daca nu cumperi nimic sa-ti arunce o privire din aia ucigatoare
Cam asa e la noi, sunt 2 tipuri de vanzatoare, ambele . Fie dai de genul care te ignora si se poarta de parca ai deranja-o. Daca indraznesti sa o intrebi de ceva - e ca si cum ai injura-o . Ori genul multttt prea serviabil si prea sufocant. Nu poti nici sa te uiti la ceva ca-i simti respiratia in ceafa si nu poti sa zici nimic ca iti baga un miliard de en motive de ce trebuie sa cumperi produsul respectiv.
Cel mai mult ma enerveaza vanzatoarele care incearca sa fie preaaaaa dragutze si incep " Vaiiii da' ce bine va staaaaaaa !"
Si tu te uiti in olginda si vezi ca esti ca luat de ape . Ori cu reclama excesiva " vai dar au cumparat produsul asta toti de la Brad Pitt pana la Base "
Multa educatie le mai trebuie vanzatorilor , parerea mea .
Sunt intradevar magazine unde se cunoaste ca au o pregatire si sunt serviabili fara sa te sufoce

Imi aduc aminte o faza care pur si simplu m-a scarbit . Acum vreo 4-5 ani iesisem cu o prietena sa-i caute un cadou tatalui ei. Ne ducem intr-un magazin "respectabil" si intreba ea cat costa niste butoni la care vanzatoarea cu o greatza extrema in ea ii zice "destul" . Prietena mea o tipa destul de avuta, cu bani dar nu genul pitzi cu Vuittoane si D&G pe ea , era imbracata normal, nu ostentativ cum obisnuiesc cele cu prea multi bani, probabil nu a impresionat vizual destul vanzatoarea .
Pai asta e replica? Te gandesti care o familie si ca are nevoie de bani pt care lucreaza dar nu sa ii zici sefului cat de atenta este ea cu clientii?

Sper ca nu am suparat pe nimeni in bransa, sunt si exceptii, clar, dar eu am in general norocul sa dau peste specimenii tare dragutze ! Ce sa fac? Am magnet

Si edit - am limbarnitza ...
Ieri de ex am fost sa-i cumpar mandrei niste pijamale si una mai sa-mi aduca biblia , sa jure ca-i vine copilului singurul model pe care-l mai avea si mie imi placea . Pai deh daca ea stie mai bine ca (,) copilul meu incape in pijamaua aia ar fi trebuit sa o aduc sa o imbrace ea .
Eu ii zic ca nu-i vine si ea mai sa sara la jugulara mea ca daaaa ii vine .
Ufff , inteleg ca trebuie sa faca vanzare dar eu cu ce-s vinovata ca nu incape copilul in costumatia aia ?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetelor. n-am mai avut timp sa intru. faptul ca zilele astea sunt extrem de nervoasa, am acumulat atatea frustrari incat sunt coplesita total, se reflecta si asupra comportamentului fetii. plange fara alinare, e mereu nervoasa, doarme agitat. incerc sa ma controlez dar incepe sa-mi fie din ce in ce mai greu. mi s-au intors durerile crunte de cap pe care le aveam in maternitate, sunt ca o bomba cu ceas. am ajuns la concluzia ca ori voi inebuni, ori va trebui serios sa ma gandsc sa merg la un psiholog...

incerc un mic conspect...

am vazut pozici cu puiuti frumosi de prag am zambit si eu pt prima data dupa cateva zile la poza cu pumnul de nisip in gurita..felicitari, ai o familie frumoasa.

am vazut de ieri insa n-am apucat sa postez. felicitari micisor umblaret asa m-a emotionat cum mergea el in zig-zag cu piciorusele goale

multa sanatate matei hai fa-te bine, nu-i mai da emotii lui mami

welcome bec miss pe unde ai disparut?ma bucur ca bogdan e mai bine...goangele din spital erau de fapt libarci d-alea mari..ce tzantzari? as fi dat o tzara sa fie tzantzari decat monstrii aia mutanti negrii scarbosi

vad acu ca matei se simte mai bine. sa dea Dumnezeu

nicole felicitari pt puiutz cuminte!

vad ca si iasminutza da semne ca ar lua-o la picior. felicitari pt apa, pa si aplauze

multa sanatate lui jadi si puiutz sa treaca mai rpd raceala neserioasa.

tuturor sarbatoritilor de ieri si azi, LMA elenuca sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei aseara imi zice adresandu-mi-se "faataaaa" de parca era o pitzipoanca din Dorobanti, am lesinat de ras cand l-am auzit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

puiului de 1 anisor: Andrei Razvan!! Sa fi sanatos, cuminte si sa cresti frumos!

Elenuca!! Sanatate muuulta, bucurii si tot ce-ti doresti alaturi de Lizuca si al ei tatic!

pentru puii care implinesc un numar de lunitze: Tudor, Teodora, Mircea si Ilinca! Acushi ne serbam de 1 anisor si cu primii 3 dintre voi!

Si acum scurt conspect:

MsBB si merci! Promit ca dau mopul ala...te tin la curent!

Simona Bine ca e mai bine Mati! Si eu sunt ingrozita cu anemia asta depistata asa...ufff!

DanaH pai mai Alex e baiat, Iasmi fetitza...ma ia cu cald cand ma gandesc ca vroiam sa fie baiat. Ma intreb ce mai facea atunci...era un mic Spiderman sau cum?? si bafta azi cu teroristii! Cat despre sot, asa-i trebuie! Data viitoare sa nu mai plece in tari din astea "exotice". Sa stea acolo cu voi!

Socrate nu tin fata ascunsa dom'le! Numai ca are un program mai neobisnuit asa, fata de restul piticilor. Eu am zis ca e party girl: adoarme tarziu, se trezeste tarziu!

Ca_eric asteptam poze din vacanta! Sa murim de tot...ca deja ne-a asasinat Prag cu ale ei!

jady imi pare ff rau de voi. Tinem pumnii sa va faceti bine!

Adriana zic de pe acum sa nu uit: Paste Fericit si sarbatori linistite, imbelsugate si cu sanatate sa aveti! Si drum bun!

aelita pot sa-ti spun ca aseara nu a mai vrut fi-mea spanac. Nu stiu ce sa zic...nu-i place. E a 4-a sau a 5-a tentativa de a-i da. Astept sa se faca mare, sa vada desenele cu Popeye si atunci sa vezi ce o sa pape!

Inchei cu un of : aseara in harnicia mea nemasurata am spalat inclusiv scaunul de masa al copilului. Am scos husa si am dus-o in baie. Am pus dusul pe ea, etc. Am lasat-o la uscat marginea cazii si s-a atins de o minunata lumanare din baie (ca am cateva pe acolo) care nu stiu cu ce naiba colorant este facuta ca s-a imprimat pe husa. Pe musamaua aia. Si nu mai iese neam. Am incercat: spirt, acetona, tinner, diluant....nimic! Aveti vreuna vreo idee cu ce poate lua?? Ca asa-s de catranita ca a ramas scaunul fetei stampilat cu conturul amaratei de lumanari. Direct in cos o arunc. Acum!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Andrei aseara imi zice adresandu-mi-se "faataaaa" de parca era o pitzipoanca din Dorobanti, am lesinat de ras cand l-am auzit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Hai FATAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Chiar???????? F tareeee Andreiul tau !

Apropo ati vazut la Neatza cu Razvan si Dani o lansare de carte a unui membru DC? Sotul zicea ca a vazut si parca suna interesant viata cu (,)copii vazuta prin okii unui tatic

Simonix - felicitari pt dintisor ! Ce te gandeai ca scapati de

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de azi : Andrei Razvan (barbat in toata regula, 1 an!!!), Mirci baiat frumos, Tudor-bebe albastru, Ilinca creata dulce si... in mod special... gogoasa mea draga, Teo
la multi ani, elenuca
multumim celor care ne-au urat astazi
vecina, vad ca v-ati hotarat cu caruciorul. ne vedem azi in parc? noi ajungem sigur dupa kineto, pe la 15 cel tarziu. cat despre kineto, eu intai am crezut ca o chinuie aia; dar de fapt nu-i place ca e fortata sa faca ceva ce ea nu vrea. ieri, dupa ce a urlat 30 minute, am imbracat-o (urla), am pus-o in carucior (urla), am luat caruciorul in brate si da-i cu el pe scari (da, e la etaj si nu poti lasa caruciorul jos, ca ti-l fura ). fiica-mea a inceput in secunda 1 sa cante si sa ma aplaude, sa rada... asta la 1 minut dupa ce s-a terminat sedinta ... deci nu e traumatizata deloc, doar ferma pe pozitii

edit, ca-s ramolita: gabitza, super tare andrei!!!
iulia, incearca o cura de vitamina B complex sau Magne B6 si baga paine de secara si banane zau fac minuni (nu eu, ci astea de mai sus )

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput