Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
simonacip spune:
MsBB, multumim tie de coffee atunci, vad ca Minodora se lasa de beut
Nici eu nu beau, dar o miros si mooor de pofta.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cleo78 spune:
simonacip, anemia - in 80% din cazuri - e o carenta de fier.
Deci degeaba mananca bine (piine sa zicem) daca - fifi a mea nu mananaca mai deloc carne/ficatei de ex. sau nu asimileaza fierul din ficatei (si asimileaza din spanac pe care il scuipa cu brio , sa zicem).
anemia se asociaza si altor boli, o consecinta a organismului depasit. Si un indice pe care pediatra il zicea: e roshie in obraji? nu pare anemica...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 simonacip, anemia - in 80% din cazuri - e o carenta de fier. Deci degeaba mananca bine (piine sa zicem) daca - fifi a mea nu mananaca mai deloc carne/ficatei de ex. sau nu asimileaza fierul din ficatei (si asimileaza din spanac pe care il scuipa cu brio , sa zicem). anemia se asociaza si altor boli, o consecinta a organismului depasit. Si un indice pe care pediatra il zicea: e roshie in obraji? nu pare anemica... o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Da, clar...pai tocmai de aceea ziceam, ca dc el nu maninca nu are de unde lua fierul,in schimb Mircea papa si carnitza(chiar o prefera). Acuma ce sa zic, vitaminele astea includ si fier si deci sunt bune de luat, de aceea le recomandam..Pentru ca in lipsa unor analize de singe mi se pare mai dificil de prescris fe, mai ales la ei acolo unde nu se da nimic dupa ureche..
Cit despre rosie in obraji, unchii roz, buze rosii, da e semn de sanatate. Dar parca nicidupa astea nu te poti ghida. Mati al meu uneori e asa rosu si arata bine, alteori e palid si fara culoare in buze...Asa ca..parca tot analizele iti dau okul..
Edit...si Mati prefera piinea carnitzei
. Ficatzel nu-i dau eu inca recunosc, dar stiu sigur ca l-ar scuipa cit coloSimona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
MsBB spune:

LA MULTI ANI !!!
Sa fi sanatos ANDREI RAZVAN sa te bucuri de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !

Trecem la cei ce sarbatoresc astazi 11 lunitze : Tudor, Mircea si gogoasei noastre dragi Teodora

si pt Ilinca ce sarbatoreste 10 lunitze 

, sa cresteti mari , sa fiti sanatosi si iubiti!
noastra!
MsBB spune:
| citat din mesajul lui simonacip MsBB, multumim tie de coffee atunci, vad ca Minodora se lasa de beut Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Ufff si eu mor de
numai cand simt mirosul. A 2-a zi dupa ce am nascut, eram inca la reanimare , pe la vreo 7 dimineata asa s-au pus asistentele pe facut cafele si venea un mirossss - am facut rauri de bale pe acolo
. Ma innebuneste mirosul de cafea proaspata !
noastra!
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Soarele timid de dim. s-a ascuns de tot in nori
Simonacip, nu inteleg ce legatura are varsta cu temp. masurata in fundulet? nu conteaza cati ani are copilul, eu cred ca mereu se vor scadea 5 unitati - nu stiu cat de exacta e cea masurata axial, poti incerca si alte metode. Mai exista si-un termometru care se pune la tampla.
pt. 11 lunite Mircea, teodora, Tudor!
Adriana
socrate spune:
NEata fetele si multumim de cafea.
Mie imi zice la horoscop ca azi as putea avea surpriza legata de bani. Nu de banii castigati zi de zi ci de altii. Sper ca e vba de alocatie. ![]()
Momentan ce e clar ca voi cheltui ca dupa masa de cereale imbarc copil si plec la cumparaturi ca nu se mai poate.
Iasmi este deci harnicuta si o tii ascunsa asa? Pai nu e frumos.
Noi nu vrem sa mergem singurei nicicum dar tinuti de manute, chiar o manuta suntem eroi. Totusi e mai simplu in patru labe.
Cat despre catarat ne place si noua ca doar cred ca suntem primii din odisee care am cazut din patut. Nu stiu cum a facut, am intors spatele sa pun la loc niste haine si am auzit poc. Noroc ca era langa patut un cos plin de rufe si banuiesc ca a cazut pe el ca era rasturnat si a mai amortizat din cazatura ca nu a plans decat cateva secunde. Evident acum nu mai am curaj sa il las nici in patut. Da, e la cel mai jos nivel.Eu il banuiesc ca s-a catarat pe patura si pe magarus, astfel avand destula inaltime sa prinda cu piciorul capatul aparatorului de pat. Alta solutie nu am reusit sa vad.
A fost o senzatie foarte nasoala ca capul imi spunea ca nu e posibil sa cada si totusi il vedeam jos. Sper sa nu se mai repete ca vorba aia il pusesem in patut tocmai ca sa nu il las in patul mare ca isi ia avant si uita ca se termina patul.Asta asa ca de ce ti-e frica nu scapi.
Na ca m-am intins.
La Multi Ani Andrei Razvan pentru implinirea unui anisor! Sa aduci in continuare bucurii parintilor tai.
Pe mine ma doare iar in gat. Copilul de doua zile e marait. Cred ca sunt dintii ca din cand in cand mai avem si o diaree. Azi noapte s-a trezit la 2 jumate si la 6 jumate era sus. Acuma casca de somn, nu stiu ce sa zic, iar imi da peste cap programul. Uoff.
simonacip spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna dimineata! Soarele timid de dim. s-a ascuns de tot in nori Simonacip, nu inteleg ce legatura are varsta cu temp. masurata in fundulet? nu conteaza cati ani are copilul, eu cred ca mereu se vor scadea 5 unitati - nu stiu cat de exacta e cea masurata axial, poti incerca si alte metode. Mai exista si-un termometru care se pune la tampla. pt. 11 lunite Mircea, teodora, Tudor!Adriana |
Adriana, eu stiam ca bblusii au temp mai ridicata si ca pina intr-un an se scad unitatile acelea, dupa aia stiam ca nu se mai scad. Poate am trait eu eronat cu impresia asta dar mi se pare ca tot dr mea de familie mi-a spus cind era david bb.
Azial nu mi se pare deloc relevant, n-am reusit niciodata sa iau temperatura asa. Adica nu-mi arata niciodata temmperatura, chiar daca copilul arde. Am patit-o cu david, asa ca lui tot in fundulet i-o iau.Pe frunte ar mai fi o solutie, e adevarat, dar acum nu ma mai apuc sa cumpar termometru de...10 milioane (parca atit costa)..
Socrate, spor la cheltuit azi!!
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
gabitzam spune:
Gabriela(Prag), si eu am zis asta vara dupa primul concediu exact la fel, ca mai [lec in concediu cu ei doar cand or fi poate la scoala. Dar deja incepem sa ne gandim sa plecam la munte undeva prin mai probabil.
Georgiana, pup gogoasa sa treaca mai usor peste kineto! 
Lavinia, ce rasfat pe tine mami! Coafor, masaj, concediu, bravo ![]()
Laura, DanaH, Prag, trag concluzia ca piticii nostrii seamana intre ei cu totii, la fel de frumosi si dulci si dragalasi si buni de pupacit! ![]()
Ma bucur ca le-am citit iar pe Fecian si Andreap! Felicia, cat de dragut ai scris despre Gabitzu Pufarina 
Ina, bravo pentru Iasminuta mergareata si catzaratoare
Ea e din categoria "iada sare casa" ![]()
jady, bravo pentru achizitia Maclaren-ului, e foarte bun, eu sunt fan Maclaren.
Aelita, si mie mi s-a parut mai greu la Andrei, fiind primul, decat acum cu 2 copilasi. Depinde mult de tot de fapt si de cum te ajuta tati, eu asa cred.
ca_eric, ce mai vacanta ati avut si voi, bravo!
MsBB, am luat repede o cafea de la tine, sa am ce bea cat lecturez netul 
Simonacip, cred ca astia mici sunt la fel, doar noi ne-am schimbat si luam totul mai usor si ceva mai relaxat si ni se pare ca al doilea copil e mai cuminte ![]()
Noemi, sanatate multa si spor la cumparaturi!
Adriana, drum bun spre Austria si distractie placuta la botezul din weekend! Ai gasit hainute mai elegante cum voiai? Ai luat pina la urma pantofiori pentru Lara din H?
Nu in ultimul rand, urez LA MULTI ANI fericiti si o aniversare fantastica pentru ANDREI RAZVAN la implinirea unui anisor minunat! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Adriana_78 spune:
Simona, si eu stiu ca copilasii au temp mai ridicata, da cred ca tot se va scadea 0,5.
10 mil un termometru? wow - exagerat!
si eu tot in fundulet ii iau si fetei mari, mi se pare cel mai eficient.
Gabi, te-am visat azi-noapte. Annika parca bagase in gura un omulet de jucarie a lui Raducu si ii stricase picioarele - eu eram tare jenata, ca nu stiam cum sa-ti spun de boacana.
Am luat de la BebeTom niste pantofiori albi cu 115 RON. Sper sa-i poarte cat mai mult, ca ea e mai purcelus asa -- imediat se murdareste.