Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
fecian spune:
Buna seara fetelor...deh acum am si eu timp de mine....
Nu am scris nimic, din lipsa de timp...la servici incerc sa imi eficientizez cat pot de mult timpul...asta inseamna taiat pauza de cafea, de net, de ceai si uneori si de pranz...sunt multe de facut si am impresia ca raman din ce in ce mai in urma cu toate.
Piticul nostru... ce sa zic...la 10 luni jumate are 8,250 si 74 cm. Am facut deja vaccinul de 11 luni sa putem pleca linistiti in vacanta la bunici.
Are o energie ceva de vis...se joaca non-stop...tzipa, caraie, arata cu degetul unde vrea,deja se deplaseaza singurel...nu mult, cativa pasi, dar din ce in ce mai mult si mai sigur pe sine... se urca pe scari...si am cumparat portitza sa inchid scarile ca mi-e rau cand il vad. Il schimb in fiecare zi, iar baia zilnica a devenit o necesitate profunda, nu un moft...se joaca si pe afara foarte mult, va inchipuiti cum sunt pantalonii lui.
Deja a inceput sa se bronzeze pe maini si pe fatza de la cat a fost lasat afara... Alearga prin curte ca un bezmetic, se taraie cu placere prin iarba, coafeaza cu stil leusteanul lui tati, ar vrea si florile lui mami , dar sta cam vigilenta pe ele...asa ca mai amana momentul.. Se uita curios la ciresul inflorit, trage de florile parului, si ii e incredibil de un copac din curtea vecinului...cum il vede se strange asa de gingas la pieptul meu...ceva de genul"mami, protejeaza-ma, mi-e frica!"... incerc sa ii arat ca nu are de ce sa ii fie frica...se pare ca intelege, nu mai e asa de frica..
Incepe sa inteleaga ca el are dorinte si si le poate pune in aplicare...deja isi arata preferinte in a face sau nu un lucru...uneori chiar ne ignora in mod voit...cand ma duc la el si ma uit in ochii lui si ii spun ce vreau sa ii spun, se uita inapoi si imi zambeste smechereste.
E atatde uimit de cate poae face ca efectiv numai de descoperit sta...am impresia ca nu ii ajunge ziua sa faca tot ce vrea el...si vrea sa faca multe...deja casa nu mai e un secret pentru el...nimic nu a ramas necercetat, nici un dulap neatins, deja toate sunt securizate...
Toate bune si frumoase..dar am ajuns iara la capitolul mancare...pana acum 2 zile manca binisor...uneori chiar foarte bine:papa laptic dimineatza si seara si 3 mese pe zi de papica..Deci era foarte bine...de 3 zile incoace nu a papat decat o data pe zi si a baut multa apa...in rest, mai nimic.In disperare de cauza i-am dat sa pape si bisscuiti...orice...si totusi...nu mananca
Cand nu ii convine ceva, a gasit cum sa scape ...iese din scaun,l-am prins cum a facut-o ...era asa de fericit, si se tinea victorios de spatar si ..dansa...Da, doamnelor, copilul meu danseaza..il apuca uneori batzaiala, mai ales cand aude muzica...e super fericit si se batzaie.
Sunt multe de spus, dar timpul e mai mult decat limitat.
Ma retrag fetelor, maine ma asteapta o zi grea la servici.
Va pup si va doresc o seara placuta, copii cuminti(ca descurcareti si destepti..toti sunt
)
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
jady spune:
buna seara fetele....
sunt rupta de oboseala
...si mai sunt si racita pe deasupra
incat aseara am facut un efort sa scriu dar nu am reusit ,simteam ca ma doare carnea pe mine de bolnava...in fine atata ma plang
noi continuam cu un virus care nu se lasa decat dupa vreo 7 zile,dupa spusele pediatrului asa ca -mucusori la greu,-ochisori lipiti,tuse, a si o proasta dispozitie cu tot felul de fitze
.
dar am si vesti bune:
-avem Maclaren quest nou![]()
-si deja am rezervat restaurantul pt.ziua lui ERIC
sunt tare incantata
abia astept.
LAURA felicitari pt.puiut scump si harnic
Miss si ERIC are obiceiul sa se urce pe noi sa se dea de peste noi dar na or mai creste iei draguti,ma bucur ca BOGDAN este mai bn.![]()
Prag ce copii frumosi
sati traiasca!
Simonacip sper sai treaca lui bebe scump tusea aia despre care vb
cam atat pe maine !sper sami treaca toate bolile
fetele care nu am reusit sa le salut.
DanaH spune:
sara buna, fetele! credeatzi ca atzi scapat de mine? ete un ultim cuvant inainte de culcare, ca nu ne-am mai auzit de mult.
eu am pus maimutzele urlatoare la culcare si m-am apucat de treaba. am terminat de vopsit tocul de la geam din camera teodorei, am facut curat intr-o baie. acum imi beau ceaiul de seara si la culcare, ca maine stau acasa, deci e zi grea.
dupa cum v-am spus in ultimul mesaj, "cine stie ce ma ashteapta acasa". ei bine, de la 18 pana la 19 cand am culcat-o pe teodora, a fost un urlet continuu. si nu shtiu de ce, ca cica la gradi a dormit doua ore dimineatza si doua dupa amiaza. iar alex a fost si el foarte obosit, si marait, nu i-a convenit nimic. fiind frumos afara, i-a tzinut in curte la gradi de dupa scoala, ceea ce pe el l-a cam rapus.
asa ca am avut o seara grea. dar am scapat. mai am maine un hop, si joi vine tati.
apropo de tati. cand va aud cu vremea asta in romania... eu am avut impresia ca este vara in romania, 25 grade. ii spuneam lui tati sa isi ia pantalonii scurtzi. oricum, i-am dat numai tricouri, vreo doua camashi pt intalniri si o geaca de piele. cica acum ii ingheatza curul. am mai vorbit si cu soacra-mea, care a zis la fel. o fi zicand ca ii tzin baiatul dezbracat. daca vine racit acasa, am pus-o.
andreap, venim in romania, cum sa nu. noi venim cel putzin o data pe an. si de data asta si stam. patru saptamania. nu am mai stat atat din prima vacantza dupa ce am plecat si eram bolnavi de dor de tzara.
ba o sa stau o saptamana si in piteshti. mai exact saptamna incepand cu 27 iulie. sper sa fitzi si voi acolo, sa ne vedem cu picimea pe trivale. daca nu, macar in bucureshti, si tot ne vedem.
prag, m-am gandit eu ca trebuie sa fie un picutz mai mare. ti-am zis ce copii frumoshi ai?
gabitza, si mie mi se pare ca raducu al tau seamana cu teodora mea. nu am spus pana acum ca am crezut ca sunt eu nebuna. oricum, eu nu prea ma pricep la asemanari, decat la cele pe care le observa si un orb. dar daca tot s-a adus vorba de asemanari...
simonacip, domne ajuta, sa fi trecut ce a avut matei.
inais, felicitari pt micutza catzaratoare. dar as vrea sa completez.... ufff, catzarari, zici? alex ma disperase. nu scapa absolut nici o bordura, nici o ridicatura. si unde era cel mai plan posibil, gasea el ceva sa fie un picutz mai sus.
felicitari pt bucatarie luna. eu vad ca o mentzin, dupa ce am curatzat-o in weekend. asta pt ca nu e tati acasa, cred. el este factorul disturbator. sau pt ca nu gatesc?
hai ca am terminat ceaiul. va urez o noapte linishtita si somn ushor.
Poze
aelita spune:
La multi ani !!!!!!
Alessandra, Stefania, Diana Maria, Miruna Elena, Erika ,
Dragos Andrei, Gabriel, Andrei Catalin, Vladimir Andrei, Codrin Octavian, Radu Daniel, Darius Costin, Stefan
LAURA deci merge asa cu smantanica,spanacul. ma gandisem eu la iaurt-defapt iaurt gen smantana..dar la usturoi VERDE nu ma gandisem neam !
trebuie sa fac neaparat zilele astea sa vedem daca merge .
INAIS nici ficat nu am dat inca,asa ca e interesanta ideea ta !
ALDAESME-superbe pozele.ce cald si frumos e la voi !
MISS ti-am trimis mp,l-ai primit?
doarme acum cu sacul si doar cu body?
eu la Sofia am cumparat aparatoare,e din plasa si cadru de aluminiu si se pune la marginea patului(eu o puneam dimineata la mine lapat,ca in rest ea dormea la ea in patut),iar la picioare puneam perne ,si nu patea nimic daca era sa cada.iar in partea cealalta nu trecea peste mine fara sa simt.
Andres doarme in patut dar ieri l-am pus adormit in patul Sofiei si am pus aparatoarea aia.Cand pe Sofia am trecut-o din patut in patul ei ,avea unan jumate,nu i-am mai pus aparatoarea,am pus plapuma jos .am gasit-o primele doua dimineti dormind pe covor,dar nu cred ca a cazut ca nu a plans..sau a cazut pe moale si s-a mutat pe covor.
eu iti spun ca poate iti vine vreo idee de aici,nu ca sa faci si tu la fel,ca asta depinde de fiecare copil.
hai ca nu innebunesti cu 2 !
uite,cum zicea si Iulia ca a plans...imi amintesc ca cu Sofia mi-a fost mult mai greu,era si prima,se trezea mai des,dormeam o ora jumate si stateam cu ea sa suga si sa adoarma inca o ora jumate si si mai dormea o ora jumate si uite.asa se faceau 3 ore si sugea iar...si eu cand am apucat sa dorm primele 4 ore legate era mare Sofia,am zis ca sunt buna de sapa.La 6 dimineata cand urla,de multe ori plangeam in cur pe marginea patului,ca nu mai puteam nici sa imi tin capul.La fel eram singura 12 ore pe zi.Cand i-au trecut ei enbuniile,a aparut Andres,la inceput a fost obositor,cu suptul,apoi am avut noroc ca el a dormit si doarme mai bine decat noi toti.Dumnezeu nu te lasa chiar asa sa cazi si sa nu iti poti creste copiii,eu asa mi-am zis,si cred ca defapt nu avem limite cand suntem mame !
Sunt atat de fericita incat nu as schimba nici un minut din viata mea de acum !
si ma bucur ca Andres e numai ochi si urechi la Sofia,de cand se trezeste,nu plange niciodata la trezire,doar daca ii aude glasul o cauta prin casa.pe cand ea plangea ,era singura,se plictisea. e un avantaj pt al doilea,e bagat in seama din toate partile.iar pe Sofia o rasfat mai mult ca inainte,ca sa nu simta ca e cineva in plus.
asa ca de azi e tati cu noi,deja azi am dormit la pranz ,am mers apoi la cumparaturi . uuuf ce inseamna sa schimbe un pampers altcineva !!!
PRAG minunate poze !!!!
asa e cu vacanta,nu te relaxezi . fetele,ca sa stiti de pe acum,de acum incolo vacantele au alt miros
trebuie sa ne mentalizam din start cu ideea ca nu mai facem ce faceam.
eu stiu cum e ca asta vara am fost cu amandoi,Sofia 1 an jumate si Andres 3 luni. stat intinsa la plaja nici nu am incercat,dar nici nu imi mai doresc.
mancam cand apucam,ca pierdeam mesele din cauza lor,mancam si la 12 noaptea cu ei adormiti in carut ,ca ieseam sa cautam orice sa mancam,ce mai gaseam...
obosisem ,la un moment dat,si ne-am uitat unul la altul si ne-amzis:puteam sa mergem noi in vacanta fara ei???NU!
Deci oricum ar fi,nu mai e ce a fost,dar asta nu inseamna ca e rau,ci ca e mult mai bine,doar ca e ALtFEL !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
ca_eric spune:
fetele....in sfarsit am si eu un pic de timp liber....
am venit din florida unde a fost super..super..nu as mai fi venit...
eric a fost tare cuminte tot drumul si dus si intors...a dormit, a papat, si s-a uitat pe geam. a facut baie in ocean-s-a speriat tare de valuri..- si in piscina unde apa a fost calda
eu am vazut pisici de mare, am facut snorkelling-am intotat intr-un bazin imens amenajat cu pesti, te scufundai si ii vedea...superb, am vazut balene, delfini..tot soiul.o sa va pun poze.
am o intrebare scurta pt simonix..de la ce firma ai luat tu walkerul pt robertel?
momMinodora spune:
sunt prima!!!!...neatza...nu va invit la cafea pentru ca incerc sa ma las
...La multi ani lui Andrei Razvan, sa creasca mare si sanatos, sa fie fericit si sa aiba multe bucurii si realizari!

La multi si celorlalti sarbatoriti care nu apar in lista sau nu i-am vazut eu din cauza ca am inca ochii carpiti....si va las, trebuie sa plec la drum lung, dupa alte hartii pentru dosar...uffff...sa aveti o zi buna!!! 
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui momMinodora sunt prima!!!!...neatza...nu va invit la cafea pentru ca incerc sa ma las ![]() ![]() ![]() La multi si celorlalti sarbatoriti care nu apar in lista sau nu i-am vazut eu din cauza ca am inca ochii carpiti....si va las, trebuie sa plec la drum lung, dupa alte hartii pentru dosar...uffff...sa aveti o zi buna!!! ![]() Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008) Don't drive faster than your guardian angel can fly !!! Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici! |
si io a 2a, mai bag neshte
pe foc. lapte nu am - ca tinem post acasa, si incep cu urarile
la muulti ani
la inca un pui care implineshte azi un an, ANDREI RAZVAN, sa fii sanatos, si sa bucuri pe mama ta!! 
la multi ani si tie, Elenuca, sa fii si tu sanatoasa, frumoasa, si doar la punga grasa/groasa. 
sa sarbautoreshti cu cei dragi.ca_eric, baga si tu poze sa murim de invidie!!! hai ca Prag ne-a facut praf, pilaf, verde-albastra, de la retina pana in vf nasului.
momMinodora, succes la umblatura cu hartiile.
fecian, si pe tine te invidiez...ca ai curticica unde sa il lasi.
danaH, daca iti vine barbatu racit, asta e. Daca nu, l-ai calit
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Inais -
tu esti pe modelul "tac dar pe toate le fac?"
. Asa deci? Iasmi a plecat
singurica la plimbare, se pregateste asidu pt escaldarea Everestului
si mai si
3 ore sa o lase pe mami sa termine treaba? BRAVO IASMI! 

Eu zic sa te lauzi mai des, poate aude si mandra mea si pleaca si ea la plimbare
, ca am ajuns sa oripilez lumea cum las io cupilu' in 4 labe ![]()
Da mopul ala incoa
ca de aia n-am avut eu spor ieri. Deh trageai tu cu dintii de el sa termini
. Acum cine are casa luna ? 

Ei fecian , asa mai DA! BRAVO GABRIEL 

. Spor la
si bronzat
! Se vede ca tii la look , ai furat dieta de la manechine apa plata si no food . Zic , fa pace
cu mancarea
ca iti trebuie energie multaaaa pt escaladat scari, mers si alte activitati bebelesti
.
Am si o propunere , cum fiul tau se unduieste in ritmul
zic sa faca formatie cu fii-mea
Fii-mea se crede la nunta , cum aude muzica cum ridica mana
si baga dans .
Jady - fugareste raceala
si da de baut
pt noul automobil
. Sa va fie de bine carutul , sa va folositi de el
, astazi ne inoim si noi.
Danah - ahahaha cum l-ai trimis
tu pe sot la
. Lasa ca cica astazi vor fi 19 grade
. Nu o sa mai tremure asa rau
. Cum bagi tu soacra la ganduri ca nu-ti incalzesti suficient sotul ![]()
Aelita - uf tare greu trebuie sa fie dar simt din ce scrii tu puterea cu care faci tu fatza la toate
Ar trebui sa-ti cer secretul 
Ce-eric - bine ati revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine acolo. Suna bine ... Florida
.
Neatza si tie Minodora - daca nu dai tu cafeu , iata ca dau eu 

si urez la toata lumea O ZI SUPERBA!
noastra!
simonacip spune:
Neata fete, Minodora, multam de coffee
LMA Mirci scump si umblaret si toti cei nascuti in data de 15.

LMA si cuscrei mele dragi de care mi-e tare dor. Elenuca sa fii fericita, sanatoasa, sa te bucuri de scumpa Lizuca!

Noi suntem mai bine, Mati a facut f. putina febra, adica 38,1 din fundulet, mi se pare ok, parca nici nu mai tuseste de la ambroxolul asta. David a fost si el mai bine, sper in 2 zile sa fim fresh..
CHinabulina si mie mi se pare ca seamana ROxana cu Mircisor, si DanaH, ai dreptate cu Teo si Raducu, chiar seamana. Niste frumosi toti!!!!!Ptiu
CHina, imi pare rau de gogosica ca plinge asa tare la Kineto...Cred ca si al meu ar urla, dar el ar urla imediat ce m-as indeparta. CUm zicea si ALysh, Mati al meu e exagerat de dependent...SI eu care speram ca al doilea bb va fi mai independent...M-am inselat
Miss, ALysh sa va fie de bine curatenia, si eu tb sa mai aranjez prin dulapuri, s amai dau din haine de fapt...Hmmm
Nicole, f interesant ce sui tu de Penta acesta, am sa vb si eu cu drita sa veem dc il putem face pe cel gratis,a devarul e ca am ce face cu cei 2-3 mil de la vaccin...Ce pui sociabil ai tu acolo, sa stii c asi noua ne e dor de tine. Sa intri mai des.
Dana, sper sa ne vedem cind veniti in Bucuresti mai ales daca stati asa mult
spor la trebi si o zi usoara cu amindoi.
Jady, sper din suflet sa va faceti bine. Nu ti-a dat nimic ca tratament dr?Vad ca prin occident pentru fiecare boala exista o denumire_ adica febra de 3 zile, virusul d eo zi, acum vad virusul de 7 zile. Sunt nemaipomeniti
Inais, draga cataratoare!! Eu cred ca zice apa constient. Nu cred ca e doar o coincidenta.
Ca_eric, abia astept sa vedem pozele
Fecian, poate incerci totusi sa-i dai ceva d estimulare a apetitului, eu am ramas traznita cind am auzit ca Mirci al lui SIs are anemie..si el totusi maninca f bine...CU dansatul sunt grozavi, al meu danseaza si pe muzicutele d ela jucarii, si pe fredonatul meu, pe orice![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Aelita, mi-e tare drag de Sofia si Andres. Sa stii ca si la mine la fel a fost, primul mai cu nabadai si al doilea f cuminte, cum spui si tu, mi-a dat DUmnezeu astfel incit sa pot face fata si sa mi se para viata mai placuta...
Si concediile, ai dreptate, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca vor fi altfel.Dar macar stim in ce scop.. Si merita.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"