Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabriela (Prag), superbe poze si copii minunati! Aia mica in unele poze mi se pare ca seamana cu Raducu meu. Asa cred ca ar fi fost si el daca era fetita

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Fetelor dragi, va multumesc mult de tot pentru aprecieri. Mi-a crescut inima cit un cozonac! Toate avem copii frumosi, sa avem putere si intelepciune sa ii crestem asa cum trebuie!

cleo, da, ochisorii aia.... Sper voua sa va fie mai usor, oricum, sa fii pregatita! Mergeti in Turcia pina la urma, asa e?

DanaH, Alex are 5 ani si jumatate. E din septembrie 2003, deci cu 6 luni mai mare decit Alex al tau. Multumim pentru aprecieri.

MssBB...... da, ma bucura venirea soacrei...Si mai ales faptul ca sta asa de mult...

stefany, nu fii invidioasa, nu auzi ce program am avut? Mai merg doar cind or fi astia pe la facultate si eu la pensie.... Glumesc... dar pina nu are si Roxana vreo 3 ani nu cred ca mai merg....

Desiree, si mie mi-a placut costumasul de baie. Din pacate nu a fost foarte practic pentru ca soarele era foarte puternic si dupa prima zi, cu toate ca am dat-o cu sun screen, s-a rosit putin pe umeri. Mi-a fost frica sa nu se arda si sa nu o usture, de asta in urmatoarele zile am tinut-o mai mult cu bluzite pe ea.

Simona, multumim pentru aprecieri. Va dorim multa sanatate si voua! Greu e cind sunt amindoi intorsi pe dos!

Pupam si restul fetelor si multumim inca o data!
Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Gabriela (Prag), superbe poze si copii minunati! Aia mica in unele poze mi se pare ca seamana cu Raducu meu. Asa cred ca ar fi fost si el daca era fetita

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fete dragi intru si eu rapidos.....am facut curatenia de Paste si ma simt fffffff bine (recunosc cu nerusinare ca n-am facut-o eu, dar important e ca e asa curat acum si 4 masini de rufe care se aflau aproape in agonie pe balcon calcate si puse tenculetze la loc. De facut curat in sifoniere am facut eu si Vlad, eu le aranjam, Vlad le desfacea, a fost de coma, cred ca daca ne filma cineva ajungeam in TOP 1 pe Youtobe, per total in vreo 6 ore (treaba care inainte imi lua o ora) am scos rufele de vara.

iar nu-mi place cum arat am burtica mare, am mai pus si ceva pe mine, dupa ce slabisem asa frumos, offff Tre sa-mi revina ambitia de dupa intarcatul lui VLad.

MAi ales acum cand tin post bag paine la greu.

Mi bebelina, pup Deliutza sa treaca bubitzele. De la ce oare sa fi facut alergia?

MAgdone, sanatate multa tie si puiutilor!

Simo, stiu ca e regula generala asta cu scazutul a 5 unitati cand se ia temperatura intarectal. Sanatate lui Mati, offf.

Miss, cu cat se maresc cu atat vor dormi mai greu ziua. NOi am ajuns deja la 1 somn pe zi pt ca turbam cat ma chinuiam sa-l adorm la 11 si la 3. Acum se trezeste la 7 dimineata si il mai culc la 1, dar atunci cade lat.

PRAG, clar concediul cu copii e altceva. N-as vrea sa mai spun ca nu e concediu dar de fapt cam asa e. Cel putin cand ei sunt f mici. Am hotarat cu Stef sa facem concedii cu Vlad si concedii fara VLad. Din pacate si zilele astea de concediu sunt limitate, sa vedem cum le imparttim.
Oricum, cert e ca ai doi copii frumos, Roxana m-a innebunit cat e de frumoasa, cand vad asa imi doresc si eu o fetitza, dar ce-o vrea Dumnezeu, macar sa vrea sa-mi dea si al doilea copil.
Pozele sunt de vis!

Andreap, ma bucur ca ai reaparut, pup fetele tale frumoase. Da, am de gand s-o sun pe padiatra de familie sa vedem ce spune mai exact cu privire la vaccinuri. Nu ezit sa-l cumpar daca va fi nevoie.

LAurita, miss youuuuuuuuuuuu!,ma gandeam cand am putea sa ne vedem: pe 28 si 30 (chiar de ziua lui Vlad) examene, pe 6 mai ultimul examen, apoi sper, in fctie de vreme petrecerea lui VLad pe 9 mai...off cat mai e....dar cine stie, poate gasim o portitza mica sa ne vedem.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

nu ma culc pana nu-i raspund vecinei: la kineto a fost ca la kineto = de groaza. a urlat juma' de ora, cat a tinut sedinta. cu doua pauze de liniste, in care eram foarte curioasa ce se intampla de nu urla (eu stau pe hol, nu asist la sedinta). am aflat ce se intampla: o lasa in pace . whatever, maine o luam de la capat, tot la 2. poate ne vedem dupa in parc; si azi am fost...
si sa-mi dau si eu cu parerea: Roxana-botoshica de PRAG mi se pare ca seamana cu Mirci de laura. copii frumosi
noapte buna, culc gogoasa.

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Momminodora sarumana, exact la asta ma gandeam. Bunica facea tortul de mere asa si eu nu am avut reteta niciodata. O comit de pasti sigur.

Prag imi pare rau de concediul ratat, frumoasa foc Roxana, cu ochii aia o sa faca mari ravagii. Si are un botic... Avem copii frumosi dar cu personalitate. Al meu cand plecam undeva se comporta model cu toti din jur iar noaptea imi scoate pe nas tot comportamentul.

Am citit povestea lui Lorich, e superba, am comentat si eu evident. Si noi am ajuns la un somn pe zi cum zicea si Alysh, il culc intre 12 si 13 si doarme cam doua ore. Felicia asa se intampla in perioada asta, adorm mai greu seara ca au multa treaba. Sebastian are si mai multa treaba ca restul lumii asa ca si in somn mai vorbeste si da din picioare.

Sa speram ca maine macar nu ploua sa ajungem si noi la cumparaturi ca altfel ramanem fara miel si fara nimic de paste.

Welcome back fecian si andreap. Va asteptam mai des. Eu sunt curioasa ce mai face Cadina, cum o mai fi cu Cosminel.

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI tuturor bebicilor care sarbatoresc lunite implinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,desi am incercat din rasputeri sa scriu azi nu am reusit.Ieri am fost la salon m-am vopsit si coafat plus toate cele,seara a venit fata sa-mi faca masaj iar dupa am dormit dusa.Azi a fost ult zi de munca de maine am 3 zile de conce si zilele libere de Pasti.De sapt trecuta sunt intr-o infometare continua sa dau jos si cele 5 kg care se incapataneaza sa dispara poate la sf lui mai ajung la 55 de kg ah ar fi perfect.oricum eu nu gatesc si nu mananc papica specifica de Paste,nu oua(niciodata fierte),pasca nu,cozo un pic,miel nu.Eu nu am avut niciodata probleme cu greutatea dar acum sunt Nevoita sa recurg la aceasta Masura extrema,cafeaua e nelipsita din regim,chiar 2 cesti si apa 4 litri pe zi.
Esme,draga mea de ce imi faci tu mie sange rau cu torturile alea?numai cand re gandesti la ele si pui pe tine dar sa le si papi?
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna dragele mele.

Bebele meu este plecat in prima lui vacanta: la mama. Se simte excelent si mama este foarte incantata de el. Noua ne este dor, insa profitam de aceste momente din plin: stam mai mult plecati de acasa, avem mai mult timp de noi. Bebe e plecat de vineri, insa vinerea aceasta mergem sa il luam.
Mama a fost foarte surprinsa ca a fost cu el in vizita si nu a contat ca sunt straini…a ras si s-a dus la toti. Ce mai….am un copil model, manca-l-ar mama.

Imi este dor de voi, insa stau cu timpul foarte prost…..va citesc insa …pe diagonala.

Laura – felicitari pt Mirciulica plimbaret.
Alysh – Pentaximul de la Pasteur se face gratis de la stat, daca vrei…incepand cu ian 2009.Si eu ma gandesc la varianta aceasta
Ylari – ai intrat in concediu din nou ?
Socrate – la noi chiar s-a intamplat visul tau, insa eu m-am bucurat foarte tare. Imi este dor de el, insa incerc sa profit de clipele astea

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

BUna seara,

Hai ca m-am imbolnavit cu pozele lui Prag, cat de fruuumosi sunt amandoi copilasii!
Chinabulina si mie mi se pare ca Roxana seamana cu Mirci, ca au acelasi fel de-a pune botul! Hai mai, chiar asa nasol e la kineto, biata gogo!!Cate sedinte mai aveti?
Alysh draga mea, succes la examene, si ne vedem noi dupa aia cat de des posibil!!
Prag, Adriana, Miss, Andreutza, Nicole ms de vizionare
Miss ma bucur tare ca Bogdan e mai bine!!
Nicole ei, draga de tine macar stai cu inima impacata ca David se simte ok!!
Andreutza, fecian ne bucuram sa auzim de voi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

MsBB observ ca ne potrivim la gusturi, preocupari si bebei (a se vedea drele. care nu papa in deplasare...sau papa Tnuva).

Prag superbe poze, dar mai ales protagonisti.

fecian si andreap bine ati revenit.

andreap imi pare rau de Sara si dintisori si dependenta. Ce sa zic...se fac ei mari! E si magulitoare dependenta asta, pe de alta parte!

Ina78 bine ai revenit si tu! Imi pare rau de probleme. Mai scrie-ne! Imi amintesc ca pe vremea cand eram gravi scriai f des. Pana la un punct!

Eu azi am smotruit in bucatarie. E luna! Sunt multumita!
Asa ca MsBB maine (ca mai am niste trebi) iti voi preda mopul!

Pe de alta parte am avut noroc ca Iasmina a dormit 3 ore la pranz si apoi a ajuns sotul meu acs si a stat cu ea pana am finalizat.

In rest....despre noi (pentru ca nu prea scriu): face cativa pasi singura. O pun in picioare si vine la mine. Se catara pe masuta de joaca si se urca in ea, si sta acolo turceste. A reusit sa se urce singura in premergator si sa si bage picioarele in locasul lor. Este efectiv un fenomen in ale catzaratului...eu sunt socata oarecum de aceste performante! Am filmat-o sa ii arat peste ani ce facea ea la 10 luni jumatate! S-a urcat si pe canapea ajutandu-se de niste perne ce erau pe jos...se catara pe absolut orice pentru a ajunge unde vrea...mai sus si mai sus!

A propos de apa am surprins-o zicand a-pa-a-pa...si cert e ca vrea sa bea atunci. Nu pot spune ca zice constient apa, insa e interesanta coincidenta! Sau poate nu-i coincidenta. Ma distreaza cu aplaudatul ei...mai nou ii zic pa, ii zic bravo...ea aplauda!

Gata am zis despre noi...ma mai laud peste 1 an asa...ca nu-mi sta in fire!

Deci merg la somn...sunt varza de oboseala...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput