Concursul Ghiceste Sunetul Editia 7
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
Pai fa si tu un gest caritabil si trimite pm la vreo fata care a fost deja aleasa de trifoias cu raspunsul corect . Poate i se mai acorda o a doua sansa ... De ce esti asa de sigura ca raspunsul tau e cel corect?
P.S. eu nu-s printre alea, nu am fost aleasa niciodata pana acum.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
bulinuta27 spune:
eu am fost selectata...am scris ceva si am trimis..raspunsul a fost ca mesajul nu a fost transmis ca era gol..si nu era
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
ardeiash spune:
feeling.. ce sa zic mai mult?! da fireste.. poate sa nu fie .. da prea seamana
s-auzim numai de bine! si
scorpion1333 spune:
concursul a inceput la 13/04/09
asta e deja 15/05/09
Au trecut deja 30 zile.Macar un indiciu?Sincer, chiar am nevoie de un indiciu cat de mic!
ardeiash spune:
pot sa incerc eu unul : 2 raspunsuri au fost destul de aproape.. dar nu tocmai explicite
s-auzim numai de bine! si
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash feeling.. ce sa zic mai mult?! da fireste.. poate sa nu fie .. da prea seamana |
La nici una din editiile trecute sunetul n-a fost ceea ce parea a fi.
Multa bafta!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Liana30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
La nici una din editiile trecute sunetul n-a fost ceea ce parea a fi. Multa bafta! Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
anasiandrei spune:
buna
suntem ana shi andrei si va invitam pe mess sa discutam
adresa mess: pirvananamaria
va asteptam
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADMIN Aveti indicii noi... O zi buna Echipa Desprecopii.com |
am cautat de mi-au iesit ochii...unde-i bannerul verde cu reclama la cafea ?!?!
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )