Concursul Ghiceste Sunetul Editia 7
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
Unde apare trifoiul? In susul, in josul paginii, pe toata pagina? Adica e posibilitatea sa imi scape sau e clar vizibil?
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
alina023 spune:
Este f vizibil, nu ai cum sa-l ratezi. Apare in susul paginii. Succes!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
abramburika spune:
anca, alina - multumesc frumos pt. informatii!
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
raly spune:
Nu cred ca mai e nici o sansa sa ma "aleaga" trifoiul, asa ca dau si eu un raspuns aici.
Sunt sigura ca este vorba de dispenserul de hartie din toalete (de langa chiuveta , nu de hartie igienica).
Am verificat si astazi la serviciu, mecanic apesi de trei ori pentru a dispensa cantitatea de hartie dorita.
ardeiash spune:
eu cred ca stiu raspunsul..,, mai bine-l dadeam la oanaB ca vad ca ea a fost selectata de 2 ori ..si faceam jumi juma
dar zau ca de data asta vroiam sa raspund.. nu-mi ofera nimeni ocazia?
s-auzim numai de bine! si
Diana_b spune:
Mi-a aparut si mie, dar cand am vrut sa vad ce au raspuns altii, linkul duce catre raspunsurile de la concursul din editia precedenta.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Oana_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash eu cred ca stiu raspunsul..,, mai bine-l dadeam la oanaB ca vad ca ea a fost selectata de 2 ori ..si faceam jumi juma |
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
kid spune:
Dupa 30 de zile, daca nu s-a descoperit inca solutia concursului, se va mari rata de raspuns la 3 raspunsuri pe ora, si vom incepe sa oferim tot felul de indicii ajutatoare.
www.desprecopii.com/info.asp?id=1232" target="_blank">Sursa.
de
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
ardeiash spune:
mda.. eu cred ca pe mine nu m-alege trifoiashul ca sa se ridice potul si sa castig mai mult... .. da asa ce-mi sta pe limba!! pfui!
s-auzim numai de bine! si