Concursul Ghiceste Sunetul Editia 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu am gasit si bannerul si reclama si tagurile, da' sunt mai in ceata decat inainte. Asta pe langa ca nu am fost selectata niciodata pana acum sa raspund , deci ma agit degeaba.
O rugaminte de la admin: imi puteti confirma daca am fost sau nu selectata pana acum sa raspund si daca nu am observat eu trifoiul? Presupun ca se poate vedea cine a fost ales sau nu ... Ca dupa mine, imposibil sa nu fi aparut trifoiul (sunt zilnic si mult timp conectata pe Dc ... si activa pe deasupra ), dar nu l-am observat, nu am fost atenta ... macar asa, de consolare sa stiu daca sunt cascata sau ghinionista ... Trebuie sa stai pe o anumita pagina ca sa apara trifoiul (pag. principala, subiecte active etc)?

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eu am gasit si bannerul si reclama si tagurile,
_

unde, unde ?
sau e secret ?!?!

acu' serios vorbind, lumineaza-ma si pe mine, pe cuvant ca nu gasesc bannerul ala, zi-mi exact ce si cum, plizzz

multumesc !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Pai pe orice pagina te afli, meniul de sus, de sub ratuste ... acasa, preconceptia, sarcina .. etc. Te duci pe familie, primul articol e un banner verde reclama la cafeaua jacobs ... sub titlul cele mai noi articole ... click pe banner (din imbratisare ridic bratele subtiri) se deschide o alta pagina ... tagurile sunt in meniul din dreapta jos. Cred ca despre asta e vorba ... daca nu, nu stiu altceva.

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Pai pe orice pagina te afli, meniul de sus, de sub ratuste ... acasa, preconceptia, sarcina .. etc. Te duci pe familie, primul articol e un banner verde reclama la cafeaua jacobs ... sub titlul cele mai noi articole ... click pe banner (din imbratisare ridic bratele subtiri) se deschide o alta pagina ... tagurile sunt in meniul din dreapta jos. Cred ca despre asta e vorba ... daca nu, nu stiu altceva.

_

_

mersi, l-am gasit
acu' 1 ora nu era...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Eu de dimineata l-am vazut acolo ..

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jolie27 spune:

Unde apare trifoiul, nu va suparati. Sunt noua aici si nu inteleg nimic..:P Multumesc mult,

Mergi la inceput

Eu is veche si tot n-am inteles unde trebuie sa apara trifoiul ala . Cica e imposibil sa iti scape, il vezi oricum ...

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

trifoiul apare in partea de sus a paginii pe care va aflati !

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa27 spune:

sper sa ma aleaga pe mine...stiu raspunsul...cel putin cred ca l stiu....:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

abramburik- daca esti selectata trifoiasul apare mare si lat la inceputul paginii.Nu ai cum sa nu il vezi,mai ales ca si scrie"ai fost selectata sa raspunzi la concursul Ghiceste Sunetul'.Dedesubt iti apare un chenar in care sa scrii raspunsul.
Daca dai refresh la pagina trifoiasul va disparea,la fel si daca schimbi pagina.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput