FIV in Europa (18)
Raspunsuri - Pagina 15
claudia79 spune:
Luca ce bine suna planurile tale! o sa se lase sigur cu o fetita
vezi ca eu is gura rea. inainte sa ramana cumnatamea am visat si chiar i-am zis la barbatumeu ce vis ciudat, si am glumit ca precis are frate-sau atata minte sa foloseasca prezervative ca doara se stiau de cateva saptamani:)) apoi trebuia sa nasca in 23 aprilie si eu i-am zis ca naste pe 11, chiar asa a fost.
lasand gluma, te rog sa imi spui care este clinica ta. are un website?
nu mai zi ca nu ai noroc, ai pentru ca good things happen to good people
. si numa pentru binele care il faci altora si tot o sa ai noroc, ai sa vezi!am zis!![]()
oanademunck spune:
Pisix felicitari pentru inimioara!!!!
Luca si tie felicitari, in sfarsit poti incepe!bafta,bafta, bafta multa!
Mie mi-a venit acasa dosarul fiv si este pt prima oara in 2 ani in care imi vad toate analizele negru pe alb pt ca aici totul se face prin sistem computerizat si nu vezi si nici nu-ti spune nimeni in detaliu ce vrei sa stii. Mi-a atras atentia o analiza genetica facut dupa al treilea esec si care se cheama 'Fragiele-Xa' nu stiu exact daca exista un termen in romana. E o analiza genetica facuta pe leucocite constand in screening de tipul fraxa si are ca scop o cercetare moleculara pt a afla cauza care se afla la baza Sindromului Fragil X(cauza genetica a calitatii slabe a ovocitelor). Se mai specifica si faptul ca, in cazul in care in familia pacientei se afla persoane cu retard mental sa se efectueze aceasta analiza. Din fericire la mine nu s-a depistat nici o anomalie de genul asta dar mi s-a parut o analiza si informatie interesanta
Din fericire la mine nu s-a gasit nici o anomalie ma speriasem cand am citit inceputul dar este bine de stiut ca exista o asemenea analiza.
catalina2307 spune:
Pisix - sa te ajute Dumnezeu sa fie o sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos.
Ioanatugs spune:
Pisix felicitari pentru inimoara!
Luca felicitari pentru vestile super si multa bafta!

Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Azi dimineata, pe la ora 4, a venit pe lume puiul mic al Bomboniquii printr-o nastere naturala. Un baitel perfect de 3,500 kg si 54 cm!![]() Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si tu o mama fercita!!!! |
26+
Laura Ioana
Irina Maria
pisix spune:
Parca mai ieri BQ ne anunta ca e gravida si iata ca deja a nascut … e o veste fabuloasa, fetelor sper sa ne ajute DD sa traim toate aceasta bucurie intr-o zi !
Pana atunci, ridic o cana de ceai in cinstea noului venit !
Ioanatugs, Catalina, oanademunk, hepilica, elenada, ralucapaun, Luca, ala, pisic - va multumesc din suflet, chiar a fost asa cum ma asteptam … un moment pe care nu-l voi uita niciodata, emotionant … 
Fireyes – intotdeauna trebuie sa ne “inconjuram” de emotii pozitive … si ma bucur ca entuziasmul de pe forum nu te lasa rece… Stii ce cred eu cu toata fiinta mea : numai cine incearca (iar si iar) reuseste. Esti o luptatoare si fii convinsa ca vei reusi !
Luca – nu-mi vine sa cred !!! Luca draga iti doresc sa ai noroc sa reusesti, indifferent daca vei fi in grupul martor sau in cel active. Mama ce m-am entuziasmat, hai poate intram la aceeasi odisee (aprox) . Ar fi suuuper !!!
Ala – in continuare am avut o evolutie super-ciudata, adica la un moment dat se dubla mai rapid (2,5 zile) apoi a scazut iar la 3… Dr a zis ca asta nu conteaza asa mult. Am inceput si injectiile cu Pregnyl asa ca sper sa fie totul ok.
Oanademuck – da cu ce ocazie ti-a trimis dosarul ? si eu am primit scrisoare de la ei, si desi initial mi-au zis ca am 4 embrioni congelati, in scrisoare au zis ca sunt doar 3…
sunshine4ever spune:
BQ FELICITARI sa-ti traiasca bebicul , sa fie sanatos si mancacios 

pe toate.
in asteptarea unui ingeras
Liana30 spune:
Lucaaaaa io te apuc bine si trag tareeeeeeeeeeeee..oauuu ce ma bucur.bafta multa iubita noi doua iti tinem pumnii stransii.
pisix felicitari !!!
bomboniq felicitariiii mamicooo!!!
va pup pe toateee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
LAVINUTZA spune:
Felicitari pentru Bombonique- 

sper si va doresc la toate sa traim clipa asta
e primul bb nascut de cand s-a deschis capitolul FIv Europa, nu? la mai multiiiii

Un baitel perfect de 3,500 kg si 54 cm!