FIV in Europa (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

OanademuckDHEA gasesti si la farmacii in Viena de 25 mg, numai ca iti trebuie reteta si costa mai mult decat cele din America. Eu am luat din ambele parti. In America nu iti trebuie....Mie mi s-a dat 2x 25 mg/zi a la long. Pana acum nici o imbunatatire, dar tot mai sper....Am luat in continuu din Noiembrie dupa ultimul esec....
Fetelor, ma apropii si eu de val si nu imi vine sa cred! M-a luat cam pe nepregatite, cam ca atunci cand incepe sa ninga la Romanica si autoritatile nu sunt pregatite cu plugurule
Cred ca luni primesc si eu medicamentele din Franta, a durat cam 7 zile. Ii intrebati orice si va raspund! De paltit nu se patest nimic inainte, cica dupa ce primit pachetul palti dvs. Numai la ei e chestia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Goggy, am aflat de la un cuplu care face in luna mai FIV in Israel o veste buna. Cazarea la Hotel Sharon este tot 165 dolari/ camera dubla cu mic dejun( bufet suedez)inclus in pret , daca rezervi hotelul prin clinica.

Pupici,

Heleny 17+
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Data sarcina Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Fetele mele,eu intru mai rar din lipsa de timp,dar va urmaresc, am reusit zilele astea cat am stat acasa sa mai citesc din urma si cu sufletul sunt alaturi de voi.
Saptaman trcuta m-am intors de la Wels unde am facut FIV, dar din pacate nereusit, ieri a 6-a zi de la ET a venit CM mai putin, dar astazi din ce in ce mai mult si cu dureri de burta.
La noi a fost primul si cred ca si ultimul avand in vedere varsta (41 amandoi).
Am avut 9 ovocite din care a treia zi de la punctie erau fertilizate 8 (ICSI). Au fost f. laudati ca toti erau frumosi. In ziua 5 in schimb nu au rezistat decat 2 care au ajuns la stadiul de blastocisti. Deci nu am congelat nimic.
Testul trebuie sa-l fac pe 4 mai dar nu cred ca are rost sa ma indop cu medicamente inca o saptamana.
Imi pare rau ca vin cu vesti proaste dar am vrut sa va incurajez referitor la ovocite care la varsta mea au fost, cred eu, destule.

Va pup si va urez succese depline .
Chiar daca s-ar putea sa nu mai incerc al 2-lea Fiv sunt alaturi de voi si o sa incerc sa va urmaresc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Camid, ai avut intr-adevar un nr bun de ovo si de embrioni. dar testul de sange l-ai facut? ca sangerari pot sa apara din diverse cauze... asta ca sa fii tu sigura ca intr-adevar nu a reusit. eu n-as opri medicatia de sustinere pana la bhcg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Camid, nu intrerupe!!! Poate este un embrion care se elimina, e prea devreme pt menstra.

Fetelor, va rog, dati-mi o informatie: vad ca, cam peste tot dupa punctie se face heparina. Imi puteti ce anume ati facut (fragmin, clexane, etc), din a cata zi si mai ales, ce concentratie ?
Multumesc.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

camid si eu sunt de parere ca si fireyes ar trebui sa iei medicamentele pina la termin si numai in cazul in care ai test-ul Beta-HCG sa opresti medicamnentatia.....
Eu azi am o saptamana de cind am oprit Utrogest-ul si nimica nici un semm de ciclu....nici nu stiu ce sa fac ,nu am decit sa astept.
Sincer nu as mai vrea sa incerc al doilea Fiv deci inca nu am nici discutat nimica pe viitor si asta ca nu am nervi si rabdare.Admir fetele si ma inntreb de unde aveti atita rabdare ,inteleg pe fiecare ca e dispusa sa faca orice pt avea copilul dorit.Eu la 39 de ani parca deja e c-am trecta vremea si ma linistesc cu ideea ca poate voi ramane natural asa cum am mai ramas si atunci cu siguranta ma voi duce la cei unde am faczt fiv pt un tratament de sustinere....asta e singurul meu plan care il am.
Eu am mai facut stimulare si dupa 2 luni de la ea in a -3 luna deja era ínsarcinata natural asa ca totusi sper.
Va pup si eu am sa va citesc din cind in cind,va doresc la toate fetele sa vi se implineasca la fiecare dorinta mult dorita.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Heleny asta e intr-adevar o veste buna. Inseamna ca cei de la clinica au un soi de contract cu ei. Am vazut si eu hotelul pe net si arata foarte bine, ar fi pacat sa nu stau acolo
Cuplul despre care vorbesti face tot cu Profu'?

Noi deja avem emotii cand ne gandim...chiar daca mai sunt cateva luni. Cred ca vom incepe la sfarsitul lui septembrie, numai bine pentru plaja zic io .

Intre timp voi fi constructiva, m-am apucat sa-mi fac toate investigatiile imunologice posibile, doar p-astea le-am ratat ( analize gen HLA - crossmatch, determinare NK ). Sa stiu eu ca am epuizat tot.

Multumesc mult, te astept oricand cu vesti din astea!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Camid si eu zic la fel, nu opri medicatia pana cand nu vezi rezultatul analizei de sange! Am citit despre multe cazuri cu sangerari masive dupa ET si totusi cu sarcina.
Stai cuminte si papa pastile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Nu am oprit tratamentul, mi-au raspuns de la clinica si au zis sa fac analiza joi sau vineri ca s-ar putea sa fie CM de la implantatie. Dar nu cred.
Nu cred ca e tarziu sa vina CM, a venit normal in a 26-a zi eu avand CM destul de regulat 26-28 zile. Punctia a fost pe 15 si ET pe 20 deci a venit CM la 11 zile de la punctie si 6 zile de la ET.
Problema e ca pe mine ma dor sanii cu 2 saptamani inainte de CM, imediat dupa ovulatie si cu o zi inaninte de CM se desumfla si nu mai dor. Exact asa s-a intamplat si acum am avut dureri mari de sani, mai mari decat de obicei si acum nu mai am nici-o durere.

Va multumesc frumos pentru sfaturi. Sa va ajute Dumnezeu sa va tineti in brate bebeii mult doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetele rugaminte mare de la ingeras26(nu are acces la net). Este in ziua 5 de stimulare si estradiolul este de 98. Va uitati si voi la catastif sa va dati cu parerea? Eu nu am nimic, dosarul meu este la clinica .

camid - ca sa te linistesti maine poti face un BHcg tinand cont ca ai facut ET cu blasto. La mine s-au pozitivat si testele de urina in z7 iar BHCg a iesit de fiecare data tot in z7. Bafta multa, tin pumnii!!!

Mergi la inceput