FIV in Europa (18)
Raspunsuri - Pagina 17
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Fetele rugaminte mare de la ingeras26(nu are acces la net). Este in ziua 5 de stimulare si estradiolul este de 98. Va uitati si voi la catastif sa va dati cu parerea? Eu nu am nimic, dosarul meu este la clinica . |
Eu am avut la un FIV, in ziua a 5-a de stimulare, valoarea estradiolului de 160 pg/ml. Am facut 13 zile de stimulare si am ajuns cu estradiolul la ~ 3.800.
Tin pumnii!!!
26+
Laura Ioana
Irina Maria
pisix spune:
Catalina/ingeras se pare ca estradiolul incepe sa creasca de prin ziua 6 (uneori). Valoarea ei este micuta, echivalenta Z 5 fara stimulare dar sa nu se sperie, eu am avut astfel de valori desi aveam super muli foliculi, si desi la FIV-ul anterior cu mai putini foliculi in Z 7 era vreo 1500. Deci e inca devreme si oricum, in anumite situatii estradiolul poate fi insulator
Camid asta cu simptomele e inselatoare. Stiu ca probabil ai si un feeling dar hai sa faci un beta azi-maine inainte sa opresti medicatia
Goggy e normal sa ai emotii
intri in ceea ce numesc eu starea FIV. Una plina de emotii, asteptari, sperante, vise.
Loona e posibil sa simti asta pentru ca e
prea curand. Toate am trecut prin asta dupa fiecare rateu, insa mai devreme sau mai tarziu intram iar pe directie. Draga mea , 39 de ani nu inseamna prea tarziu deloc, mai ales ca ai mai ramas natural. Uite, pune-ti un target gen daca in 3 luni nu ramai naturel, te gandesti la un nou FIV. Nu te lasa coplesita, pana la urma, nu e chiar asa groaznica treaba asta cu FIV-ul
Goldi eu am inceput cu fraxiparine de 0.3 si acum fac Clexane de 2000 UI. Eu am facut din Z 3 dupa ET
Kitta cand incepi ? Hm, va fi o primavara plina de emotii frumoase, abia astept sa va fac galerie, sa dati un raspuns pozitiv, sa veniti la Odisee
Tu, Luca, liliana
viitoare mamici !
Liana chiar zilele trecute te-am cautat sa ma asigur ca ..esti ok. Si ma bucur ca sunteti bine, amandoua !
Oana interesant
tare clinica asta a noastra
goggy spune:
M-am uitat acum la cele mai recente dozari pe care le-am facut, Z3 fara stimulare 105.2 pmol/l.
Din ce vad la Moniland nu ar fi totusi o problema, probabil ca va avea o stimulare mai lunga..
LucaLuca spune:
Catalina, zi-i lui Ingeras sa nu se agite si eu am avut un estradiol care a evoluat constant dar lent (nu stiu cifrele exacte), dar de fapt am raspuns bine la stimulare. Important e sa creasca.
Deci eu chiar am avut un estradiol mic, stiu ca asteptam la monitorizare si tipa de langa mine, in sala de asteptare, si-a scos fisa si isi admira cifrele, erau cam triple fata de ale mele - si era tabel clar, pe zile, nu ma inselam. Ma uitam ca nesimtita in fisa ei personala si simteam ca imi pica tavanul in cap. Dar m-a linistit la sage-femme, mi-a zis ca important e sa creasca. Si se pare ca avea dreptate.
Spune-i lui Ingeras ca ii tinem pumnii. O sa reuseasca: faptul ca are o sarcina obinuta natural si dusa pana la capt e prognostic foarte-foarte bun!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KITTA OanademuckDHEA gasesti si la farmacii in Viena de 25 mg, numai ca iti trebuie reteta si costa mai mult decat cele din America. Eu am luat din ambele parti. In America nu iti trebuie....Mie mi s-a dat 2x 25 mg/zi a la long. Pana acum nici o imbunatatire, dar tot mai sper....Am luat in continuu din Noiembrie dupa ultimul esec.... |
Ma repet, cu riscul de a fi pisaloaga dar vreau sa va dati ca faceti O MARE GRESEALA !!!!Am mai spus de 2 ori pana acum DHEA este un hormon masculin iar DHA este altceva, este un acid gras care se gaseste in omega 3 si care e f bun pt sanatate.
Kitta esti sigura ca ai luat DHEA??? Ce scrie in prospect??
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
Dana_bebe spune:
Buna dimineata
eu oscilez inre Clinica Genesys - Dr. Denisa Protopopescu si Kinderwunschzentrum Viena - Prof. Andreas Obruca. Este cineva care a facut FIV cu dansul?
ce analize v-au fost facute dupa inceperea stimularii? si in ce zile
Multumesc
goldi spune:
Miki, nu este o greseala, intr-adevar DHEA este un hormon masculin, folosit si de culturisti pt cresterea masei musculare si a rezistentei- in doze mult mai mari, bineinteles - insa se pare ca este benefic pt ovare polichistice. Banuiesc ca fetele pt asta il iau.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
vrembebe spune:
Salutare la toate fetele!
Doream sa stiu daca are cineva informatii despre FIV/ICSI in Danemarca.
Succes tuturor,
anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza ![]()