FIV in Europa (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Goldi, eu cred ca lui Kitta i s-a recomandat DHA (ala din Omega3) nu DHEA. A scris odata ca a luat Femibion cu DHA , ca nu a gasit simplu si ca are doza prea mare in el ... ca ei ii tb doar 24 mg. Deci e o confuzie f f mare . Mi-e teama ca a luat ce nu tb. Testosteronul nu are cum sa faca bine la ovare, din contra.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Da, Miki, m-am uitat acum mai bine la ce contine DHEA, intr-adevar stimuleaza testosteronul si deci este exact invers, cresterea lui poate duce la ovare polichistice.

prima parte este adevarata, se pare ca stimulaza starea de bine, energia si vitalitatea organismului

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Va multumesc din suflet tuturor pentru suport, sunteti dragute.
Am fost astazi la Prof Marinescu si am stat pe la usa, am rugat-o pe tanti Geta sa ma primeasca, am vb cu fetele de la FIV, m-a sunat si dr. Cocei si mi-a spus ca a vorbit cu proful si ca vrea sa ma vada, sa-mi suplimenteze cu 1 sau 2 fiole de Menopur in fc de endometru, dar numai dupa ce ma vede la eco.
Toata lumea a fost extrem de draguta, chiar daca trebuie sa fii un pic mai insistent. Stai cu capul plecat, dar rezolvi politicos.

In concluzie: am 11 foliculi, 6 pe dreapta 11-12mm, 5 pe stanga 8-9mm, endometrul 8.9mm, proful a fost foarte multumit si a zis ca e bine. Mi-a suplimentat stimularea cu o fiola de Menopur, pe care tb sa o fac la aceeasi ora cu gonalul, tot subcutanat. Mi-a dat si menopur ca sa-mi creasca putin nivelul LH-ului, pt ca se pare ca inhibarea cu doza unica de diphereline a fost un pic cam puternica pt organismul meu.
Ma duc duminica iar, cand o sa-mi spuna de pregnyl:)

Va pup mult pe toate si bafta si voua,

A fost placut impresionat ca am fost insistenta si ca stiam ce vorbesc.
Deci sunt bine, cu Dzeu inainte.

Moniland, deci si la tine a fost apropiat...si uite ca e bine! :)
Luca am trei sarcini obtinute natural...dintre care doar una (prima) dusa pana la capat, pe urmatoarele din pacate le-am pierdut. Deci trag speranta ca-mi prinde fiv-ul din prima si ca vor fi gemenutzi, ca sa ma potolesc cu facut copii. daca fac inca 2 fete barbata'miu pleaca la capsuni

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Miki Miki si aici se ia DHEA pentru cresterea calitatii ovocitelor. Se cumpara din America pentru ca aici nu se gaseste dar multe fete iau. Si nu e vb de DHA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

ingeras26asucces incontinuarie,raspznzi bine pina acuma...sa dea DD sa fie bine si sa ai ceea mai mare bucurie peste 2-3 saptamani.
Fetelor ieri am avut o saptamana de cind am intrerupt Utrogest-ul si azi de dimineata mi-a venit numai citeva picaturi maro de culoare....parca nu e a bine ,ca asta nu e CM. poate vine odata ca lumea.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Fetelor nu va mai stresati cu estradiolul, eu in ziua 6 de CM si dupa 4 zile de stimulare (menopur 14 fiole) am avut 79,29 pg/ml si la eco aici in Romania foliculii erau f. mici unul singur de 9 mm restul pana in 6 mm si doctora care mi-a facut monitorizarea a zis ca raspund f. prost la tratament si ca am putini foliculi (adica 3 pe OD si 7 pe OS)si endometru 4,5 mm; cred ca nu a vazut si varsta (41); daca 10 sunt putini la varsta mea atunci la cele cu 4-5 foliculi ce sa mai zic?
Daca era dupa ea si faceam aici FIV-ul cred ca imi oprea tratamentul atat de dezamagita era si dadea din cap.
Am trimis rezultatul in Austria si mi-a marit doza de menopur.
In ziua 9 de CM la monitorizare in Austria aveam foliculii intre 11-14 mm si endometru 10-11 mm. Loimer a fost f. incantat.Am mai prelungit stimularea cu 2 zile si mi-a dat si Gonal in afara de menopur.
Si la punctie au fost 9 ovocite din care 8 fertilizate.
Ce vroiam sa va spun celor care mergeti in Austria, sa va cumparati tratament in plus de aici pt. ca noi pe lanaga tratamentul initial de 1200 eur am mai dat la clinica inca 650 eur in plus; deci stimularea s-a ridicat la 1850 eur.
Nu va mai luati dupa ce zic doctorii de aici cu estradiolul, in Austria nu tin cont de valoarea estradiolului, cand am intrebat de ce nu ne pun sa-l facem au zis ca nu e relevant.
Va pup si fiti optimiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Am o rugaminte daca puteti sa-mi spuneti ce laboratoare de analize dau rezultatul la bhcg in aceeasi zi.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Miki-Mikicrede-ma ca stiu ce scriu si nu sunt ca alte fete, scriu doar ceea ce mi se zice de catre dr....Deci, ESTE DHEA si ca sa te conving am avut reteta de la medic pe care pe primele mi le-au facut chiar la o farmacie in Viena pe comanda speciala intr-o ora ca ma grabeam sa prind avionul la intoarcere. Astea au fost f. scumpe apoi dupa cum am mai scris, am primit din America mai ieftine, ca doar erau in USD Doza ema este de 2 x 25 mg/zi si da ceea ce ai scris era adevarat ca am avut FEMIBION cu DHA, dar ca mi s-a cumparat gresit ca imi trebuia simplu asta se ia de catre garvide, aviz amatoarelor
Astazi, cica am inceput si eu FIV-ul. M-a luat cam pe nepregatite astfel incat nu am intrat in febra FIV-ului, caci CM mi-a venit mai devreme si mi-a dat planurile peste cap. adica aveam eco inainte de CM ca deh, sa vedem daca nu sunt chisturi - joi, acum nici nu stiu daca sa mai arunc banii degeaba pe eco aici ca tot incepui tratamentul...Si apoi cine stie ce mai vede vreo proasta pe acolo, ca ultima data mi-a zis ca as fi suspecta de cancer pe ovar, care bineinteles ca nu era dupa n controale la T medici...
Asa ca plec fara eco, fara analize complete, fara estradiol facut inainte de inceperea stimularii ca cica trebuie sa fie in jur de 50 cand incepi, nici prea mare ca cica e chist, nici prea mic ca nu e bun la casa omului....Am asa o indolenta in mine la FIV-ul asta....Poate ca in capul meu deja ma gandesc ca e ultimul, nu de alta dar apoi avansez in top prea ss si nu mai poate sa ma ia nimeni...Nici macar cazare nu ne-am facut, facem loco si luni as avea prima eco....oricum plec in concediu intr-o perioada in care la servici e mare agitatie, ce poat fi mai minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kitta, sa fie cu noroc, de 2 x te-am visat (poate e mult spus, citeam in vis DC-ul) si erai gravida

Doamne ajuta tuturor sa treceti la odisee si scutece !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITOOOOO pumniii sunt stransii..daca te-a visat maman a lu Gyulic atunci e de bine..se cam potrivesc visele ei..te pup si bafta multa..multa.

va pup pe toate

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput