Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Buna. Sunt si eu o mamica de strumf, nu am mai intrat de fff mult timp, din oct am inceput serviciul, avem bona, care este tot timpul bolnava, m-am saturat sa imi iau liber ca ea sa mearga la doctor. Asa ca apelez la voi, cunoastet-ti vre-o doamna de incredere? Stau in Druml Taberei, Valea Oltului, ofer 1.000 ron
Denis inca nu vorbeste, dar intelege, nu face la olita (eu nu am timp sa ma mai ocup de el, iar pentru doamna este mai comod pampersul). Am ramas uimita cand am citit pe aici cati strumfi fac la olita, cati vorbesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eles, din nefericire nu cunosc pe nimeni, insa despre partea cu nevorbitu' si nefacutu' la olitza, stai linistita ca sunt multi si care nu le fac. noi suntem printre ei!!!!

eu ma simt...execrabil, parca asa se zice . nu mai pot ..ma doare capu, ma dor ochii, imi curge nasu de azi dimineatza, ce mai....am o criza de sinuzita de toata frumusetzea. ma duc acasa sa-mi ling ranile . va poop, sau mai bine nu, ca va dau virusi

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, Lulu, multumesc mult de tot.
Eles, a mea vorbeste mult si bine dar nu face la olita decat rar, nu m-am stresat sa o invat. De bona nu stiu, dar din cate am auzit preturile au sarit de 1000 ron.

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici!
scriu repede cat ma lasa neuronul gravidic si afectat le maxim de utrogestan
am luat rubus picaturi de la plant extrakt,50 pic/2 ori pe zi si uterus ch15 granule 5 de 2 ori pe zi plus silicea ch 30 de 2 ori pe saptamana.dar...tratamentele homeopate sunt pt fiecare tip de persoana in parte,asta s-au potrivit mie si afectiunilor mele.singurul lucru ce-l puteti incerca pt ciclu neregulat sunt picaturile de rubus sau zmeur.
am vazut printesele caferei,Doamne ce frumos cresc si asa de apropiate sunt una de alta ca ti-e mai mare dragul sa te uiti la ele.
si catinca e asa dragalasa cu codite
l-am pierdut pe andrei si strumfii lui nico...nu stiu unde sunt linkurile...
madalina ia macar rubus, e groaznic utrogestanul.sau macar fa-ti analiza progesteronului in z21 sa vezi daca ai ovulatie sa nu iei asa aiurea...
xerxe imi pare tare rau ca treceti prina asta...
carla esti sexi sexi rau,sa stapaniti masina sanatosi sa va poarte fara peripetii,si noi ne orientam spre ceva jeep ca e cazu...cristina-timi nu te las eu la greu cu kilele stai linistita
eu de cate ori intru pe DC plang pt ema pt ei si ma rog la DD sa fie buni cu noi si sa nu ne incerce niciodata la asa ceva ca eu as muri...
nu mai corectez ca deja sunt varza asa ca ma scuzati daca am fost incoerenta...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

uauuu..peste 1000ron o bona...la noi dai 600,700 si daca ii faci carte de munca,ajungi la 900,1000..cel putin asa e cu cei din preajma mea.

eu am o stare proasta,proasta..cred ca am obosit,desi am dormit 10 ore,parca m-as culca..am fost si in parc cu fii-miu si constat ca mi-am pierdut rabdarea...ma termina cu tavalitul,daca nu-l lasi sa faca ce vrea,hop e pe jos si nu reusesc sa ma adun si sa-i atrag atentia sper altceva ca sa uite..eu sunt destul de toleranta dar nu pot sa-i accept isteriile in cazuri periculoase,stiu ca nu intelege dar nici nu mai stiu cum sa procedez cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Alina
poate ca nu prea stiu eu, asa ca invata-ma tu... de unde cumpar produsele astea homeopate? Le gasesc la farmacie?
Acuma fac analizele endocrinologice, estrogen z3 si progesteron z21...dar cred ca vor iesi bine....asa s-a intamplat si la Matei si toate erau bine si tot nu ramaneam... Acum om mai vedea....Trimite si tu niste apa la Bucuresti sa beau si eu dupa tine, poate raman si eu insarcinata mai repede...
Va pup

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

1000 ron ptr bona ? Destul de mult ,zic si eu.

musso, si pe mine ma lasa uneori "nervi" cand nu reusesc sa ma mai inteleg cu el in parc ,cand efectiv i s epune pata din senin pe mingea altor copii,desii are la fel in carut ,si urlaaaa ,cand nu ma inteleg cu el dupa 2 ore de stat in parcsa il iau sa plekam acasa ,ca suntem inghetati, etc,etc.
Eu il iau in barte si plek ,tipa ,se incordeaza dar in cateva secunde ii trece , ii atrag atentia cu altceva,dar daca ma nimereste in zilele mele proaste ..e jale ,el cu nervi ,eu fara rabdare ,ufffffff, sunt nestiutori si nevinovati .
Obosita ma simt si eu ,desii noapte ama odihnesc ,peste zi ma termina programul

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Alina
poate ca nu prea stiu eu, asa ca invata-ma tu... de unde cumpar produsele astea homeopate? Le gasesc la farmacie?
Acuma fac analizele endocrinologice, estrogen z3 si progesteron z21...dar cred ca vor iesi bine....asa s-a intamplat si la Matei si toate erau bine si tot nu ramaneam... Acum om mai vedea....Trimite si tu niste apa la Bucuresti sa beau si eu dupa tine, poate raman si eu insarcinata mai repede...
Va pup

Mama lui Matei Alexandru

esenta e pe drum si ti-am scris in pm.mai bine mergi la homeopat dupa ce ai analizele .eu in disperarea mea i-am facut spermograma si sotului

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina.a, multumesc mult. La noi era ok si skoda octavia, dar nu te pui cu poftele gravidelor .

Off-topic: s-a aproba impozitul forfetar, am pus-o!

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ce e ala impozit forfetar?

Cu copiii..."crize" si "isterii" mai avem si noi...azi a m avut o zi dintre astea rele, urlaturi, maraieli..etc...dar trec toate, insa e greu pe moment.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput