Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, am aflat ca sambata care a trecut a fost Sambata lui Lazar, era sarbatoare, nu se facea treaba si din batrani se spune ca e rau de cazaturi. Deci in cazul meu se adevereste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Nu am mai intrat pe forum de joi si sunt cam.... plostita....Doamne cata lume a murit in zilele astea... si Emma.... ma uit la poza ei si nu vreau sa cred....Ce durere....Nu mai zic nimic

Alina.a zi-mi si mie de tratamentul asta homeopat! Si eu am cm dereglat rau, cand la 21 zile cand la 30....Dr. meu ginecolog mi-a dat utrogesta 3 luni de zile si nu prea imi vine sa iau...

Matei al meu face pipi la olita, dar stiti cum l-a invatat bunica... isi pune olita cu tuturoil acela sub cuculet si face de sus ca baietii mari... eu sunt mai neindemanatica, ma gandeam sa tin eu de cuculet, de unde face fara sa tina cineva de el...si ce se mai bucura dupa....

In rest imi place cand zice bineee, mimica (nimica), piciiii(pici, cazi), boc (bloc), si altele....
Va pup

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaa............
in primul rand, multumesc de sfaturi. azi am ajuns la servici, mi-am luat niste picaturi si bitter suedez. inca nu ma duc la doctor
. poate aplic metoda lui Timi, da nu cu tzuica ci cu vin fiert. Timi, deci se bea pana vad doo palarii, da? oricum, asa racita ca acum n-am fost never-ever!

oanamada, frumoase poze, si ce par bogat are.........

xerxe, ce sa zic......imi pare tare rau ! cu dumnezeu inainte. multa putere iti doresc si soacrei sanatate multa!!!

cafera, ma bucur ca esti mai bine. mai fata draga ai grija! nu te mai rostogoli asa!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Helou helou....
Cristina,LMA cu intarziere.
Am vazut toate pozele frumoase,nu mai nominalizez
Mihaela,sanatate multa multa,fa-ti si tu inhalatii cu inhalant de la farmacie,si restul le stii tu alea babesti.
Timi,hai cu bebe mic...dar cred ca mai vrea sa stea un pic la caldurica,simte ca inca este frig afara
Carla sa stapaniti sanatosi masina...

Va mai zic si despre Aaron cate ceva.Se cere la baie pentru pipi,dar nu spune pipi,ci tot totsi cei din jur nu prea inteleg.Vorbeste bine,cel mai tare ma amuza ca numara pana la trei in engleza si cand spunem povestea cu mama capra...cand ajungem la malaies eu ma opresc si el spune:" cacaiec"...si sta un pic si spune:"lupuuuul".Si eu il intreb cine era sub covata si el spune:"Aaon Popa"Va dati seama ca eu si tai suntem topiti dupa el...

Va pupic,ca am treaba,dar mai revin eu.

Editez sa spun lui Ghinetz vacanta placuta si bineanteles ca sunt invidioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata!

Eu sunt nedormita rau de tot...am avut niste dureri de masea azi-noapte de am crezut ca mor...am luat o fiola de algocalmin cand m-am trezit si mi-a trecut instantaneu...trebuie obligatoriu sa ajung azi la prietena mea dentista ca cine stie ce belea am in gura...culmea este ca aia este o masea care nu are nerv si are canalele obturate...nu stiu ce o fi!

Timi, chiar ti se pare ca seamana cu mine?...Esti prima care spune asta...in general lumea zice ca seamana cu mama si cu Cristi!
Vad ca si tu esti norcturna ca mine
Vezi ce faci cu conjunctivitele...prea multe recidive creeaza sensibilitate si o sa o tot trageti mai tarziu!

Carla...am vazut si eu pozele...slaba esti maica...mai dam si noi putina grasime, vorba lui Timi.... Sa stapaniti sanatori masina...este o masina foarte buna ...si pe noi ne batea gandul sa ne luam,dar pentru moment ma descurc cu Opelul!
Cafera saru-mana...!
Ma bucur ca esti mai bine..tu si Catinca ce aveti vanatai!
Xerxe...multa putere iti doresc...offf, pe unde te intorci numai necazuri...zau asa...parca nu se mai termina!
Mychy...foarte bogat nu este parul Catincai...seamana cu taica-su...eu la varsta ei avea ditamai cozile...dar in timp, de la vopsit repetat am ramas cu jumatate.

Va mai scriu mai tarziu ca fi-mea m-a anuntat ca a facut kk si sa "chimb"

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanamada, Xerxe, Timi, Cafera, Oaana, multumesc mult .
Oanamada, ti-am admirat-o iar pe Catinca, e domnisoara mare. Nasol cu maseaua, macar poti sa iei de toate, eu mi-am rezolvat dintii inainte de sarcina ca sa nu am surprize.
Cafera, nu stiam de cazaturi, daca stau sa ma gandesc chiar n-am patit nimic sambata, am fost la shopping si la Cernica si a fost OK. Stiam insa de cutremur, care iar n-a venit la timp .
Ti-am admirat pozele cu fetele, imi plac mult cele cu marea si cu ele impreuna.
Xerxe, imi pare rau pentru soacra ta, multa putere pentru tine .

Da, masinuta e ok, fix cum ne-am dorit, eu voiam si scaune incalzite dar ar fi trebuit sa stau 8 luni dupa ea, asa ca am renuntat. Are o gramada de gadgeturi care compenseaza si ne simtim perfect in ea, cred ca pe asta o sa o tinem mai mult decat pe celelalte. La Octavia am predat leasingul, ca avea un an si era ca noua. De burta ce sa zic, asa mica a fost si la Saby si am nascut la dpn si in parametri normali, deci pare in regula.

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza fetele..mai spre amiaza,n-am putu sa ma trezesc cand a sunat ceasul,7.30,si uite asa am dormit amandoi pana la 10.

oanamada,am vazut si eu poze cu cati cea frumoasa si fina,ii sta minunat cu culori aprinse..sa va traiasca..mie imi pare ca e un amestec intre tati si mami.

revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza!
Am vazut si io poze si de oanamada, si de cafera si de carlav. Frumosi copii!!! Cafera, zau, poza aia de zice oana de ea e de belea rau de tot!!!
Carla, ce slaba esti, tu! Bravo, imi place de tine, aratzi brici! Sa fiti sanatosi cu totii!
Xerxe, multa sanatate si putere si rabdare!
Mychy, sanatate si tie! Nasol sa fii racit
Oaana, cat de dragalash!!!!!!!

Hai, va poop pe toate, ca m-am cam deprimat cu atatea vesti nashpa pe aici...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carla ,sa stapaniti sanatosi masina si fara incidente negative!

Xerxe, sanatate!

Michy sanatate!

Vizionat si poze, toti sunteti absolut SUPERBI

Cafera , ai grija ,niic eu nu am stiut de ziua de sambata ,mi-a spus soacra mea ,ca desii in calendar nu e trecuta ca sarbatoare ,din batrani se tine si e si destul de periculoasa.

Luca ,de vreo 4 zile nu mai vrea absolut deloc laptele d eseara ,baut din canuta ,si am trecut la operatiunea castron.Il dau in castronel cu cereale normale, doar pe cel de dimineatza il bea in somn ,cand il cere ,din canuta cu cioc.Meniul nu l-am schimbat ,la fel mananca ca si pana acum ,nu stiu sa zic de ce asa deodata ,brusc nu mai vrea canuta/biberonul seara.Dar.....se pare ca odata si odata trebuia s avina si vremea asta.
In rest ,facem progrese la "limbarita" zilnic.

Va pup ..pe absolut toate si va doresc o saptamana plina de caldura ,sanatate ,fara cazaturi si cu multa iubire!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

timi, mi-am adus aminte ca ma intrebai de ochii lui andrei.......sunt negrii....dar nu ma intreba cu cine seamana, ca nu stiu sa zic

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput