Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

lulu,asa fac si eu,dar vb ta,daca ma prinde nervoasa e jale,nu mai pun ca in brate in zbuciumul ala ma si loveste in diferite parti si simt ca mi se ridica parul in cap de nervi...offf,eu abia imi astept sotul,i-am spus de altfel ca-mi preia atributiunile ca nu mai pot..dar parca vad ca zice gata,nu mai pot,dau cu el de pamant si tot eu tb sa intervin.
monica,impozit forfetar e impozit in functie de cifra de afaceri,mai bine spus profit..la noi,in avocatura se foloseste onorariu forfetar,care e fix....desi e din start gresita exprimarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sorry, Georgi, la microintreprinderi cifra de afaceri este venitul, nu profitul. Mai bine spus, daca ai venit intre zero si 12 mii euro pe an, dai la stat 22 milioane lei vechi impozit, indiferent daca ai din ce sau nu. Mai departe de 12 mii euro sare si impozitul.

Crize avem si noi in parc sau in magazine cand vrea sa mearga exact in directie opusa sau cand se smulge de langa noi si alearga. Din pacate eu daca alerg dupa ea sau ma lupt sa o tin sau sa o iau pe sus am contractii si nu prea mai fac fata. Bine ca nu face des asa, mai mult cand nu doarme dupa-amiaza, ca de la viroza aia si-a stricat tot programul.

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

eu stiam ca impozitul se percepe pe profit/venit(mie imi par sinonime)dar probabil ca nu stiu bine...si intr-adevar va fi un impozit indiferent daca ai profit sau pierdere...asta-i culmea,dupa ce ca esti falit,asa devi si mai falit,daca exista

Mergi la inceput

Pai nu, ca venitul sunt toti banii care intra in firma, profitul este diferenta dintre venit si cheltuieli, poate iesi cu plus sau minus. Oricum vor disparea multe firme pe faza asta.

Voi sunteti gata cu pregatirile de Pasti? Ce faceti bun de papa?

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

corect,asa e..lasa ca mai invat
eu nu fac nimic,dar nimic,am ex pe 22 si nu am timp..mai nasol e ca-mi vin finii de la bucuresti,dar va presta soacra.

Mergi la inceput

Atunci spor la invatat si bravo soacrei!

Asa va invidiez pe cele care se pot ajuta cu un parinte/socru la curatenie sau mancare, nu stiu cum am ramas noi cu parintii care nu numai ca nu fac nimic, dar vor ei ajutor si acum, cand eu n-am facut nimic in casa si sunt cu burta la gura . Bravo fetelor, sa fie sanatoase mamicile si soacrele care va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Carla, imi place ce ati ales: adica masina dar, mai ales, Larisa.

Ma enerveaza de mor vantul asta. Mai bine ar ploua, sa stiu o treaba.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Dana, multumesc, ma bucur ca-ti plac amandoua, eu inca astept sa ne dai si tu vestea ca ii mai faci o surioara Dariei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ghinetz iti doresc o vacanta de vis, sa te intorci acasa relaxata si cu bateriile incarcate. Sa nu uiti sa faci multe poze.
Oaana e super varianta povestii capra cu 3 iezi a lui Aaron. Te cred si eu ca va topiti de dragul lui, eu m-am topit dar mai voi.
Oanamada, da mi se pare ca seamana Cati cu tine dar cine va cunoaste pe toti poate vede ca seamana mai mult cu mama ta sau sotul tau. Clar e ca seamana si cu tine!
Xerxe multa putere iti doresc sa le faci fata la toate. Sper ca soacra ta sa mai aiba sansa sa se bucure de nepotel sis a va mai dea o mana de ajutor si voua. Sanatate ii doresc.
Michy parca citisem ca persoanele cu ochii negrii sunt cele mai putine….da poate vorbesc ptostii Oricum Andrei are ochisori foarte frumosi.

Of iar taxe in plus, noi am turbat saptamana trecuta cand guvernul irlandez a aprobat dublarea taxei pe salar si injumatatirea uneia din alocatiile pt copii. Aveam doua una pana la 6 ani si una pana mai tarziu. Cea pana la 6 ani s-a injumatatit si de la anul viitor se scoate de tot.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

hello
M-am adunat si eu de pe drumuri....
Am fost la dentist cu radiografia in mana si nu este de la dinti...se pare ca am facut o nevralgie nasoala...asta e...bagam antinevralgic!

Multumim la fete pentru aprecieri....

Ca sa raspund si eu cate ceva...bonele inBucuresti au depasit 1o milioane de lei vechi...sunt cam pe la 12...la 10 gasesti, dar in general ori vor program mai scurt, ori nu e mare lucru de capul lor!

Inteleg ca nu sunt singura care are probleme cu crizutele la plecatul din parc! Bine, m-am linistit!

Carla doua intrebari...ai idee daca exista domenii de activitate nesupuse acestui impozit? Doi: daca firma este fara activitate, pe 0...se plateste ceva?

Timi
nici n-ai idee ce fericita m-ai facut ca mi-ai zis ca seamana cu mine ...toata lumea se minuneaza cat seamana cu mama, ca are nasul lui socra-miu...trasaturile lu' ta-su....si eu nici nu apar in enumerare...decat foarte rar cu forma ochilor (culoarea a luat-o de la soacra-mea...singura persoana din cele doua familii care are ochi caprui- noi, restul avem verzi sau albastri!)!

Apropo de ceasuri rele...asta seara era sa ma trosnesc rau intrafic cu un dobitoc care venea pe cedeaza cu 70 la ora! Eu pe prioritate treceam calma...si ma trezesc cu boul in fata...il evit..ud pe jos...ma opresc la doi metri de el...si tot el injura si gesticula...si se mai zice ca femeile sunt "cratite" la volan...iaca nu! Norocul meu ca eu conduc foarte "sportiv"...am avut instructor auto care a fost pilot de curse...si am invatat ceea ce trebuia de la el...inclusiv cum sa evit astfel de dobitoci- da' era cat p-aci!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput