Strumfi de iul-aug 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
violetan spune:
Neatza fetele!
Oanamada, sa-ti raspund si io pana citeste carla: din cate stiu eu nu exista activitati care sa nu fie supuse acestui tip de impozit (nu vorbim aici de off shore-uri sau de fundatii sau alte organizatii nonprofit). In plus, indiferent ca ai activitate sau nu, ca ai 0 cifra de afaceri sau mai mare, pana in 12.000 eur (daca nu ma insel) impozitul este anul asta de 341 eur, iar la anul de 500 de eur
. Si creste odata cu tara
. Cam asta...e posibil sa gresesc, dar spun si eu ce am auzit ca se vehiculeaza.
revin toti!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Fetelor, ce aduce iepurasul copiilor vostri? Eu sunt in pana de idei si criza de timp.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanamada Carla doua intrebari...ai idee daca exista domenii de activitate nesupuse acestui impozit? Doi: daca firma este fara activitate, pe 0...se plateste ceva? Apropo de ceasuri rele...asta seara era sa ma trosnesc rau intrafic cu un dobitoc care venea pe cedeaza cu 70 la ora! Eu pe prioritate treceam calma...si ma trezesc cu boul in fata...il evit..ud pe jos...ma opresc la doi metri de el...si tot el injura si gesticula...si se mai zice ca femeile sunt "cratite" la volan...iaca nu! Norocul meu ca eu conduc foarte "sportiv"...am avut instructor auto care a fost pilot de curse...si am invatat ceea ce trebuia de la el ![]() ![]() ![]() Oana si ![]() CATI POZE NOI "Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume." |
Mai, n-am idee, ca m-am interesat de ceea ce ma privea pe mine, dar stiu ca prima transa de impozit se percepe pentru cifra de afaceri anuala (rulaj, venituri) de la zero la 52mii lei, deci s-ar putea ca si firmele fara activitate sa plateasca la fel. Poate fetele din domeniu sa ne lamureasca.
In tarile straine unde mai exista practica asta, cei cu venituri de pana la 15 mii euro anual sunt scutiti, la noi e ca la nimeni. Si cica masinile sau casele nu se considera investitie, astea sunt "smecherii", ca doar daca ai firma iti iei presul, il pui in fata blocului si gata, lucrezi, nu-ti trebuie nici sediu si nici masina
![](bang.gif)
Legat de dobitocul din trafic, stii ca sunt o multime, si cu cat sunt mai prosti, cu atat au gura mai mare. Erai singura? N-a sarit nimeni sa-l ia de gat ca e chior?
Carla,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Acum am apucat sa citesc ca a raspuns Vio inainte, multumesc mult . Pe anul acesta se dau 341 euro pentru ca porcaria intra in vigoare la 1 mai, pe tot anul sunt 500 euro.
Timi, si la voi la fel? Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Cafera, eu i-am luat Sabinei cand aveam niste bani un tobogan de plastic (deocamdata l-am pus in sufragerie) si un atv cu pedale. Bine ca am apucat sa le iau mai devreme, ca acum suntem pe minus cu banii. Hainute si jucarii micute ii iau cand pot, fara vreo ocazie, probabil ca o sa primeasca si de la altii.
Carla, s.30
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Buna dimineatza,
Am vazut ca vorbeati de pregatirile pentru Paste.
Eu am reusit sa spal sambata perdele,draperii, huse pat ,etc.
Saptamana aceasta ma apuc de curatenie ,spalat geamuri ,gresie ,parchet ,etc .Mi-e groaza, ca soacra nu ma poate ajuta ,pleaka la cealalta nora in vizita ,la Piatra Neamt, si va trebuii sa ma descurc singura.
Cat despre haleala, o sa fac un bors de miel, fripturica ,ouale le voi vopsii sambata , drob imi face mama , salate si dulcegarii intra in atributiile mele.
Aici ploua, e frig ,e vant ,e uratttt, m-am saturat de frig
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
neatzaaaaaa...........
cafera, m-ai prins la faza asta! zau daca m-am gandit ca tre' sa vina iepurashu! de fapt la cat de bine ma simt eu acum, numai la cadouri nu m-am gandit
oanamada, bine ca nu e durerea de la dinti. of, si eu trebuie sa ma duc la dintzar, si tot o aman, si nu e bine.
timy
"mai avem nevoie si de iarba......"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Michisoaro, tot nu esti bine? |
mai, ieri am ajuns acasa si pt ca mama s-a ocupat de andrei, am putut sa am grija de mine.m-am doftoricit cu leacuri babesti, am tras pe nas
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
"mai avem nevoie si de iarba......"
musso17 spune:
neatza
nici eu nu stiu ce sa-i iau de Paste,ii tot cumpar cand iesim,oricum nu ma pot duce la cumparaturi fara sa-i iau masini,iar din cand in cand ii cumpar de imbracat..oricum,la fel ca si de Craciun cumpar doar la copii,probabil ceva dulce,de imbracat si o jucarie.
eu sunt in pana de idei ca nu mai stiu ce sa gatesc pentru el,adevaru' e ca nici n-am timp si prefer sa-i fac ceva usor,gen peste la cuptor...