Strumfi de iul-aug 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Eu tot pe fuga sunt dar imi e dor de voi asa ca am vanit sa dau pupici.
Am vazut poze muuulte si frumoasa.
Lulu eu stiu ca majoritatea strumfilor nu folosesc olita. Andra face alergie la scutece (asta e concluzia la care am ajuns) asa ca eu ma chinui fara. face fata pe wc dar se intampla destul de des accidente. Mai nou imi spune dupa ce a facut sa merg sa curat .
Curatenie eu o sa fac dupa Pasti caci las copiii la socrii si am timp. Acum imi e imposibil. Mancare nu fac nimic daca tot plecam. O sa vopsesc cu Alex niste oua sa am pe cand ne intoarcem.
Cafera la noi iepurasul aduce doar figurine din ciocolata pe care le ascunde printre flori si iarba in gradina la bunici. Alex mi-a gasit punga cu figurine asa ca trebuie sa cumpar altele. Am avut grija sa avertizez rudele ca iepurasul nu poate sa aduca jucarii. Alex chiar crede povestea asta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Eu deja am o unda de tristete ca si Pastele a devenit comercial. |
pai devine comercial, daca il "incurajam" noi sa devina asa!!!
de Paste, eu o sa fac friptura de pui si curcan. soacra cica face de miel(mie nu-mi place , ca nu-s obisnuita), o sa fac niste icre, niste branza frecata , niste oo umplute, sarmalutze, multa verdeatza de la piata........o sa avem si oo roshii, si cam atat. as mai face ceva, asa mai light, dar nu stiu ce.n-am de gand sa ma omor cu treaba si cu gatitul, tocmai pt ca vreau sa "gust" din sarbatoarea asta, nu sa cad lata de oboseala.
"mai avem nevoie si de iarba......"
![](images/user_woman.png)
oanamada spune:
Hello
La noi iepurasul nu aduce inca dulciuri si ciocolata...pentru ca noi nu stim ce sunt alea!
Cand am intrebat-o pe Catinca ce vrea sa-i aduca iepurasul mi-a raspuns "o masina!!!"...de' gusturi scumpe de pe acum!
Dupa aceea si-a schimbat parerea si vrea printesa din desene animate pe care o are lipita pe perete (una cu parul rosu si rochie roz)...ieri am cautat de mi-a iesit pe nas printesa sau ceva care sa semene...si parca este un facut...toate sunt BLONDE!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
probabil tot niste dulcegarii o sa-i aduca epurashu' coconashu si lui andrei!
editez pt o rugaminte: am o prietena care nu ramane insarcinata. dupa ce alina.a a ramas in urma tratamentului cu homeopate, am zis ca merita incercat, asa ca pls am nevoie de o recomandare pt un homeopat bun! in bucuresti, si neste date de contact..
* za rabbit rules *
cafera spune:
Mai Michisoaro, nu stiu cat il facem noi de comercial, dar eu stiu ca eu aveam copil de bun simt, care stia ca iepurasul e mic si aduce un dulce, o bombonica ca de Paste mergem la biserica si acum stiu ca ma intreaba copilul de ce "cutare" primeste de la iepuras dvd portabil ca nu are nici rezultate bune la invatatura, nici alte merite. Ei?
mychydutza spune:
...pt ca iepurashu' asta mic care aducea mai demult un dulce, acum e corupt si usor de mani****t, de o moralitate indoielnica, care nu mai apreciaza adevarata valoare. e ca ......impozitul forfetar!!!!
acu' serios, te inteleg............dar din nefericire asta e lumea in care traim, fie ca ne place fie ca nu.
* za rabbit rules *
arhdy spune:
Buna fetelor.
Am zis si noi ca am scapat si am patit-o.
De 3 zile a tusit din ce in ce mai rau. Am inceput sa ii dau stodal de duminica si incepuse sa o lase pana aseara cand am vazut ca incepe sa-i curga si nasucul si nu prea mi-a placut cum arata. Dimineata s-a trezit cu temperatura 38,5 la subrat si i-am dat novocalmin (sa-i scad imediat temperatura, avand in vedere antegendentele noastre cu convulsia).Intr-o ora a scazut pana la 37,6. Am plecat la munca lasand indicatii mamei si la 11 (adica la 4 ore) i-a dat nurofen si s-a culcat. Numai ca acum i-a luat temperatura si are 35,5; 35,4; 35,6 la subrat si 35,9 in fundulet. Nu stiu ce sa cred. Nu a avut nicioadata temperatura asa jos. Nici nu stiu ce sa-i fac in asemenea situatii. De vioaie este vioaie. A mancat 2 biberoane de 350ml de lapte cu cereale si putin chec. Altceva nu a vrut sa pape. I-a facut mama supica cu galusti, dar nu a vrut. Dar nu asta ma ingrijoreaza. De mancat eu zic ca este ok, dar ce fac cu temperatura asta scazuta? In mod clar nu ii mai dau la 3 panadolul care era la rand.
cafera spune:
Diana, vezi sa nu frisoneze. Poate reuseste mama ta sa-i faca o baie cu apa mai calduta la picioare. Eu am patit-o cu Alexia si dupa ce a scazut temperatura corpului, a inceput sa tremure ca apoi sa faca intr-o ora febra foarte mare. Eu sunt mai panicoasa si am chemat urgent medicul si a pus-o pe antibiotic. Sanatate multa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Noi am avut 5 zile libere pe care le-am petrecut impreuna acasa. Imi pare rau ca s-au terminat si azi suntem la servici dar asta e...
A fost frumos timpul si l-am petrecut aproape in intregime in gradina noastra plina de zambile si narcise :)
Azi ma simt trista rau ca am citit despre Emma.
Ardhy din pacate nu stiu nimic care sa te ajute cu temperatura scazuta dar pt amandoua.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca